LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Akademski uspjeh

Otvoren je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade; dodjeljuje se u 6 kategorija

Prijave na natječaj za dodjelu Rektorove nagrade Sveučilišta u Zagrebu u 6 kategorija zaprimaju se do 30. lipnja 2021. godine.

Prijave na natječaj za dodjelu Rektorove nagrade Sveučilišta u Zagrebu u 6 kategorija zaprimaju se do 30. lipnja 2021. godine.

Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras raspisao je Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2020/2021 u 6 kategorija.

Spomenutih 6 kategorija odnose se na:
  1. Nagradu za individualni znanstveni i umjetnički rad (jedan ili dva autora)
  2. Nagradu za timski znanstveni i umjetnički rad (tri do deset autora)
  3. Nagradu za individualni ili timski znanstveni i umjetnički rad u području translacijskih istraživanja (jedan do deset autora)
  4. Nagradu za veliki timski znanstveni i umjetnički rad (više od deset autora)
  5. Nagradu za posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova (na prijedlog čelnika sastavnice ili Rektora)
  6. Nagradu za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici (na prijedlog čelnika sastavnice ili Rektora).
Pravo natjecanja za Rektorovu nagradu imaju svi studenti preddiplomskih, diplomskih te integriranih preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Uvjet je da u trenutku prijave rada imaju status studenta.

Natječaj je otvoren do srijede, 30. lipnja 2021. do 16 sati, nakon čega se prijedlozi dostavljaju Povjerenstvu za Rektorovu nagradu Sveučilišta u Zagrebu, a ono najkasnije do 15. rujna 2021. rektoru dostavlja konačne prijedloge. Više informacije moguće je pronaći na web-stranici Sveučilišta.
FOTO: UNSPLASH