SC Osijek

Osječka menza „Gaudeamus” ponovno radi vikendom; studenti zadovoljni

Linija u menzi na Cvjetnom

S obzirom na veliki broj žalbi studenata zbog prestanka rada subotom i nedjeljom, popularni osječki restoran Gaudeamus ponovno počinje raditi tim danima. Restorani Istarska i Campus rade po uobičajenom radnom vremenu.

Osječki su studenti prije mjesec dana bili primorani suočiti se s tužnom činjenicom da je Gaudeamus, jedan od najposjećenijih studentskih restorana te najbližih studentskom domu, vikendom odlučio zatvoriti svoja vrata. Također, bilo je izmijenjeno i radno vrijeme tijekom tjedna kada je restoran radio od 12 do 20 sati, a posljednje su se narudžbe primale do 19:30 sati. Takva je odluka izazvala različite reakcije među studentima, o čemu su i sami govorili, a uglavnom se radilo o nezadovoljstvu zbog njezina donošenja. 

Iako je restoran Istarska radio po uobičajenom radnom vremenu, mnogobrojni su studenti bili nezadovoljni ovom naglom promjenom jer su upravo u Gaudeamus odlazili jesti vikendom, ali i u jutarnjim i večernjim satima tijekom tjedna. Ujutro bi čekali i do pola sata prije nego se restoran otvori, a navečer bi požurivali pojesti svoj obrok jer su do 20 sati svi morali napustiti prostor restorana.

Stoga je odlučeno da se od 3. travnja nastavi raditi po novom, odnosno starom radnom vremenu restorana Gaudeamus. Naime, ova će popularna menza preko tjedna raditi od 9 do 21 sat, a subotom i nedjeljom od 12:30 do 19:30 sati, s time da će se narudžbe u oba slučaja primati do posljednjih 30 minuta prije zatvaranja.

Restoran Istarska vikendom radi od 11:30 do 19 sati, ali samo u vrijeme posluživanja ručka i večere. Campus će vikendom, kao i inače, biti zatvoren.

Komentari na članak

Vezani članci

Linija u menzi

Studentska prehrana u Zagrebu

Sve zagrebačke menze na jednom mjestu

Ako ne znate gdje jesti za vrijeme studiranja, donosimo vam pregled svih menzi u Zagrebu kako biste mogli odabrali onu koja vam najbolje odgovara.

Kondomi

Ubojice ljubavi i strasti

10 razloga zbog kojih ste možda izgubili želju za seksom

Saznajte neke od razloga zbog kojih ste u zadnje vrijeme možda izgubili želju za seksom te kako vratiti strast u vašu spavaću sobu.

Studentski restoran u Varaždinu

Otvorenje u Varaždinu

FOTO: U Varaždinu uskoro gotov novi studentski restoran

Otvara se još jedan studentski restoran koji će se prostirati na više od tisuću kvadratnih metara.

Linija u menzi

Novi studentski restoran

Potvrđen termin otvaranja menze na Filozofskom, očekuje se i dolazak ministrice

Iz Ureda dekanice potvrdili su nam kad će zagrebački studenti dobiti još jednu menzu, i to vrlo brzo. Svečanom otvorenju mogla bi prisustvovati i ministrica Blaženka Divjak.

Rijeka, ordinacija obiteljske medicine

SVEUČILIŠTE U RIJECI

Za riječke studente, u nepromijenjenom radnom vremenu, od sada brine novi liječnik – Josip Eljuga

Od 9. rujna studentima riječkog Sveučilišta na raspolaganju je novi liječnik – Josip Eljuga, dr. med. Radno vrijeme ordinacija ostaje nepromijenjeno. Kako bi studenti ostvarili pravo na zdravstvenu zaštitu, potrebno je osobno doći u ordinaciju.