LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje u pokretanju tehnoloških Startupova

Od danas kreću prijave za „App Start Contest“

Od danas počinju prijave za App Start Contest, najveće hrvatsko studentsko natjecanje u pokretanju tehnoloških Startupova koje organizira udruga eSTUDENT.

Od danas počinju prijave za App Start Contest, najveće hrvatsko studentsko natjecanje u pokretanju tehnoloških Startupova koje organizira udruga eSTUDENT.

Najveća i najaktivnija studentska udruga u Hrvatskoj, eSTUDENT, već treću godinu za redom organizira App Start Contest, najveće hrvatsko studentsko natjecanje u pokretanju tehnoloških Startupova. Projekt u cijelosti organiziraju studenti, a prošle godine je u njemu sudjelovalo više od 300 natjecatelja s preko 20 različitih fakulteta iz cijele Hrvatske.

Natjecanje je otvoreno za sve studente iz RH, a prijave počinju 17.01.2014. u 15.00h Uvodnim predavanjem na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Krajnji rok za prijavu i datum početka natjecanja je 17.02.2014.

Na Uvodnom predavanju će biti predstavljeni ovogodišnji partneri projekta, nagradne teme za koje se studenti mogu prijaviti, način prijave, tijek natjecanja te svi uvjeti i kriteriji.

Kroz vlastiti izbor teme projekta, studenti dobivaju priliku pokazati svoju kreativnost i inovativnost, predstaviti svoje ideje potencijalnim investitorima i natjecati se za bogate novčane nagrade namijenjene daljnjem razvoju njihovih ideja.

S druge strane, rješavanje problema unaprijed zadanog od strane partnera Natjecanja omogućava studentima da pokažu kako se snalaze u realnom poslovnom okruženju te se na taj način izravno povežu s najatraktivnijim predstavnicima ICT industrije - njihovim budućim poslodavcima koji odabiru i nagrađuju najbolja rješenja.

App Start Contest se priznaje kao izborni kolegij “Izrada web-projekta” na Fakultetu elektrotehnike i računarstva te svi natjecatelji mogu ostvariti pravo na 4 ECTS boda pohađanjem predavanja i uspješnim dovršavanjem projekta. 

Za sve dodatne informacije obratite se na mail asc@estudent.hr.

FOTO: ESTUDENT