Studentsko stanovanje

Objavljeni su privremeni rezultati natječaja za smještaj u splitske studentske domove

Novi studentski dom i tereni

Studentski centar Split na svojim web-stranicama objavio je privremene rang-liste za smještaj u akademskoj godini 2019/2020.

Studentski centar Split objavio je privremene rezultate Natječaja za smještaj u splitske studentske domove. Svaki prijavljeni student može pogledati detaljan prikaz svoga bodovanja prijavom u sustav Studentskog centra. Kandidati koji imaju AAI korisnički račun mogu sustavu pristupiti ovdje. Kandidati koji ne posjeduju vlastiti AAI korisnički račun svoje bodovanje mogu pogledati kreiranjem korisničkog računa na ovoj poveznici. U nastavku možete pogledati rang-listu za brucoše te ispod za ostale godine po imenu i prezimenu.

Od dana objave privremenih rezultata kreće i rok za sve eventualne prigovore i žalbe koji traje 8 dana, odnosno do 30. kolovoza. Žalbe se zaprimaju osobno u Protokolu Studentskog centra ili preporučenom poštom na adresu Studentski centar Split, Cvite Fiskovića 3, 21 000 Split, s naznakom Komisiji za žalbe.

Konačni rezultati bit će objavljeni na web-stranicama Studentskog centra Split nakon rješavanja svih pristiglih žalbi. Nakon objave konačnih rezultata bit će moguća i zamjena soba za one studente koji su ostvarili pravo na smještaj, i to uz suglasnost i potpis oba studenta. Zapisivanje za zamjene studentskih domova bit će moguće u Studentskom domu Hostel Spinut, kod referenata studentskog smještaja.

Komentari na članak

Vezani članci

Oceanusov Tjedan otvorenih ventila 2014

Udruga studenata Odjela za studije mora ,,Oceanus'' poziva

„Tjedan otvorenih ventila“ u organizaciji Oceanusa

U ponedjeljak, 7. travnja 2014. godine, Udruga studenata Odjela za studije mora ,,Oceanus'' u Splitu održat će otvaranje i uvodna predavanja u sklopu projekta „Tjedan otvorenih ventila“.

https://www.facebook.com/unisportst/photos/a.1561325440749424/2314490675432893/?type=3&theater

Sveučilište u Splitu

UniSport ST organizira besplatnu školu sportskog penjanja

UniSport ST organizira besplatnu školu sportskog penjanja, koja će se održati 29. travnja u SPK Marulianus. Možete se prijaviti do 26. travnja.

Lipanjski susret mladih grada Splita – oduševljena publika

Održan posljednji susret mladih grada Splita i okolice

„Najveći vrhunac sreće doživjet ćemo kada budemo svoji, a ne puni želje da budemo netko drugi“

Donosimo vam video i fotogaleriju posljednjeg susreta mladih grada Splita i okolice u ovoj akademskoj godini na kojem su mladi Splićani tražili odgovor na pitanje – Kako biti sretan?.

„Lito ide mala“

Hrvatsko Nadzemlje Split

Briga za tijelo tema je posljednjeg susreta mladih Splićana

Ususret ljetnim praznicima mladi Splićani raspravljat će o važnosti brige o vlastitom tijelu te granici između ukusnog i neukusnog.

Predavanje - 1. etična banka

Klub mladih Split

Predstavljanje Etične banke i Zadruge za etično financiranje u Klubu mladih Split

Jeste li čuli za etične banke zbog kojih biste mogli promijeniti mišljenje o bankama kao nužnom zlu?