Studentsko stanovanje

Objavljeni su privremeni rezultati natječaja za smještaj u splitske studentske domove

Novi studentski dom i tereni

Studentski centar Split na svojim web-stranicama objavio je privremene rang-liste za smještaj u akademskoj godini 2019/2020.

Studentski centar Split objavio je privremene rezultate Natječaja za smještaj u splitske studentske domove. Svaki prijavljeni student može pogledati detaljan prikaz svoga bodovanja prijavom u sustav Studentskog centra. Kandidati koji imaju AAI korisnički račun mogu sustavu pristupiti ovdje. Kandidati koji ne posjeduju vlastiti AAI korisnički račun svoje bodovanje mogu pogledati kreiranjem korisničkog računa na ovoj poveznici. U nastavku možete pogledati rang-listu za brucoše te ispod za ostale godine po imenu i prezimenu.

Od dana objave privremenih rezultata kreće i rok za sve eventualne prigovore i žalbe koji traje 8 dana, odnosno do 30. kolovoza. Žalbe se zaprimaju osobno u Protokolu Studentskog centra ili preporučenom poštom na adresu Studentski centar Split, Cvite Fiskovića 3, 21 000 Split, s naznakom Komisiji za žalbe.

Konačni rezultati bit će objavljeni na web-stranicama Studentskog centra Split nakon rješavanja svih pristiglih žalbi. Nakon objave konačnih rezultata bit će moguća i zamjena soba za one studente koji su ostvarili pravo na smještaj, i to uz suglasnost i potpis oba studenta. Zapisivanje za zamjene studentskih domova bit će moguće u Studentskom domu Hostel Spinut, kod referenata studentskog smještaja.

Komentari na članak

Vezani članci

Dota 2 Championship Frankfurt

Očekuje se više od 10 000 promatrača

Spaladium Arena domaćin gamerskog natjecanja

Od 17. do 20. ožujka 2016. održat će se natjecanje u računalnim igrama. Riječ je o četvrtom Dota Pit i drugom Counter Pit turniru.

Studentski dom Osijek

Investicija od 157 milijuna kuna

Smještaj za još 790 studenata u novom paviljonu osječkoga Kampusa

Ukoliko na natječaju Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU prođe projektni prijedlog o izgradnji novog studenog paviljona, Osijek bi trebao postati bogatiji za 790 smještajnih jedinica.

Istraživanje o kulturnim preferencijama mladih

Predavanje u Klubu Zona

Doznajte zašto istraživanje o kulturnim preferencijama mladih plijeni medijsku pozornost

– Na predstavljanju u Splitu prikazat će se lokalni rezultati istraživanja o učestalosti posjećivanja kulturnih sadržaja (kazališta, kina, koncertnih događanja i slično), kao i usporedba s drugim gradovima. – najavio je Krešimir Krolo.

Ansambl Antiphonus

Međunarodni festival komorne glazbe

Gromoglasnim pljeskom i pozivom na bis ansambla Antiphonus završen 8. MAGfestival

Koncertnim programom „Claudio Monteverdi 450 godina na 465 Hz“ na najbolji je mogući način zatvoreno ovogodišnje izdanje MAGfestivala – festivala komorne glazbe Split. Organizatori su ove godine zabilježili najveći broj stranih gostiju na festivalu.

Ae

Intervju: Luka Drezga

FOTO: „Ae”: Studenti pokrenuli rječnik splitskog slenga

Ae je stranica koja služi kao rječnik splitskog slenga. O tome tko je i zašto pokrenuo stranicu te više o humanitarnoj akciji koju provode, pročitajte u intervjuu.