Studentski centar u Zagrebu

Objavljen natječaj za smještaj u studentske domove

SCZG izvana

Tekst natječaja, pravilnik i obrasce natječaja možete pogledati na stranici Studentskog centra Zagreb, a novost je ovogodišnjeg postupka prijave obavezna prijava online putem.

Studentski centar u Zagrebu na službenim je stranicama objavio Natječaj za raspodjelu mjesta redovitim studentima u studentske domove u akademskoj 2017./2018. godini.

Pravo na subvencionirani smještaj u studentskom domu u akademskoj 2017./2018. godini imaju: redoviti studenti, državljani Republike Hrvatske; redoviti studenti, državljani EU-a s prijavljenim boravkom u RH-u sa statusom stranca na stalnom boravku u RH-u; osobe, sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, koje su upisane na visokim učilištima u RH-u; studenti s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija.

Tekst natječaja, pravilnik i obrasce natječaja možete pogledati na stranici Studentskog centra Zagreb, a novost je ovogodišnjeg postupka prijave obavezna prijava online putem.

Prijave se podnose na adresu:

STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU

Poslovnica za smještaj

Zagreb, Savska cesta 25

radnim danom

od 03. 07. 2017. do zaključno 31. 07. 2017.

u vremenu od 8:00 do 20:00.

Studenti koji se natječu prijavu s traženom dokumentacijom moraju dostaviti osobno uz obvezno predočenje indeksa i studentske iskaznice (X-ice).

Studenti koji će akademske 2017./2018. godine upisati prvi put prvu godinu studija (brucoši) prijavu s traženom dokumentacijom mogu predati osobno ili poslati poštom preporučeno (uzima se u obzir i pošta poslana 31. 07. 2017.).

Rezultati natječaja bit će objavljeni do 17. 08. 2017. godine na oglasnoj ploči Studentskog centra i na web stranici.  

Komentari na članak

Vezani članci

Klizanje

49. Zlatna pirueta Zagreba

Klizačke zvijezde u Zagrebu

Program Zlatne piruete obuhvaća žensko i muško natjecanje, natjecanje parova te ledeni ples. Među natjecateljicama su klizalačke zvijezde te višestruke pobjednice Ruskinja Elizaveta Tuktamysheva i talijanska senzacija Carolina Kostner. 

Hrčak maskota

U centru Zagreba

FOTO: Studentski dan sporta

Ovog se vikenda u samom centru Zagreba održala sportska priredba pod nazivom Studentski dan sporta.

Eko taxi

Eko taxi

Lakše i jeftinije do taksija u Zagrebu

Eko taxi aplikacija omogućava besplatnu narudžbu taksija bez troškova poziva.

Drevna igra GO

Knjižnica Tina Ujevića u Zagrebu

Okušajte se u drevnoj kineskoj igri Go

U zagrebačkoj Knjižnici Tina Ujevića tijekom siječnja održavaju se radionice drevne igre Go. Započnite novu godinu učenjem nove vještine.

Mali piknik

Gastro delicije na Gornjem gradu

Pet razloga zašto ne smijete propustiti Mali piknik

U najljepšem pikniku u gradu imate prilike uživati ovog četvrtka, 31. kolovoza, od 18 do 23 sata.