Studentski centar Zagreb

Izabrano novo Sanacijsko vijeće

SCZG izvana

Pejo Pavlović je još uvijek na poziciji sanacijskog upravitelja, ali očekuje se da će i on ubrzo biti razriješen svoje dužnosti.

Dosadašnji predsjednik i članovi Sanacijskog vijeća Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu, Vjekoslav Bratić, Ivo Grgić i Berto Šalaj razriješeni su dužnosti na današnjoj sjednici Vlade. Novim predsjednikom imenovan je Dragan Krasić, a članovima Pero Semren i Goran Kolarić.

Ova razrješenja dužnosti nisu veliko iznenađenje. Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu je, nakon što su se studenti uspjeli izboriti za niže cijene studentskog smještaja, izričito tražio ostavke sanacijskog upravitelja Peje Pavlovića te svih članova Sanacijskog vijeća. Zbor tvrdi da su oni zaslužili biti razriješeni svojih funkcija jer su odgovorni za loše poslovanje Studentskog centra u Zagrebu, koje je izašlo na vidjelo kad je Sanacijsko vijeće predalo dokumentaciju s financijskim izvještajima Studentskom zboru.

Pejo Pavlović je još uvijek na poziciji sanacijskog upravitelja, ali očekuje se da će i on ubrzo biti razriješen svoje dužnosti.

Komentari na članak

Vezani članci

11. pav

Studentsko crno tržište

Mjesta u domu i ove se godine ilegalno prodaju, cijene idu i do 7 tisuća kuna

Vjerojatno zahvaljujući iznenadnim pretresima protekle godine u domu, čini se da je smanjena kupoprodaja smještaja za narednu akademsku godinu. No oglase i dalje nije teško pronaći.

Prazan novčanik

UKINUT PUTNI TROŠAK PROSVJETARIMA

Kako je Vlada ukrala Božić

Vlada je odlučila u prosincu ukinuti putne troškove profesorima i učiteljima putnicima, što ih je, uz najavljene rezove, potaknulo na prosvjed.

https://pixabay.com/en/university-education-school-2119707/

Studentski centar u Rijeci

Objavljeni privremeni rezultati natječaja za smještaj u riječke domove

Studentski centar u Rijeci objavio je privremene rang-liste za smještaj u riječke domove za akademsku godinu 2018/2019. Pravo na smještaj ostvarilo je 1303 studenata, a žalbeni rok traje osam dana.

Paviljon na Šari

Pala bodovna granica

Smještaj u studentskim domovima u Zagrebu dostupan svima koji su se prijavili na natječaj

Studentski će centar u domove primati studente u skladu sa slobodnim kapacitetima, odnosno one koji se najprije jave.

Pegi Pavletić i Studentski zbor

Intervju s Pegi Pavletić

„Ako imamo problem s pasivnim studentima, predstavnicima je vrlo teško zastupati njihove interese“

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci izabrao je novo predsjedništvo. Tim smo povodom porazgovarali s ponovno izabranom predsjednicom, koja je ujedno i studentica na Odsjeku za biotehnologiju, Pegi Pavletić.