LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Summer Jam Croatia

Interkulturalno poduzetničko ozračje gostuje u Pakoštanima

Novo izdanje Summer Jam konferencije organizirao je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu. Događaj omogućuje mladima iz cijelog svijeta da nekoliko dana u interkulturalnom okruženju zajedno rade i uče o poduzetništvu.

Novo izdanje Summer Jam konferencije organizirao je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu. Događaj omogućuje mladima iz cijelog svijeta da nekoliko dana u interkulturalnom okruženju zajedno rade i uče o poduzetništvu.

Summer Jam Croatia je međunarodna poduzetnička konferencija za mlade. Četvrto izdanje iste započelo je 19. kolovoza, a trajat će do 23. kolovoza 2016. godine u Pine Beach Resortu u Pakoštanima.

Već četiri godine zaredom mladi iz različitih zemalja Europe i svijeta okupljaju se u timovima na ovoj konferenciji, radeći na poduzetničkim idejama koje su sami osmislili. Tijekom petodnevnog programa sudjeluju na predavanjima i radionicama, stvaraju poslovne planove te podižu svoje poslovne ideje na veću razinu. Čine to pod budnim okom svojih profesora i mentora-poduzetnika, koji ih prate kroz cijeli proces.

Ovaj događaj omogućuje mladima iz cijelog svijeta da nekoliko dana u interkulturalnom okruženju zajedno rade i uče o poduzetništvu, pritom se izvrsno zabavljajući. Ovo je, dakle, jedinstvena međunarodna konferencija za mlade koja kreira platformu za poduzetnike i mlade ljude iz cijelog svijeta s ciljem razvijanja njihovih poslovnih ideja i projektnih prijedloga kroz međunarodnu suradnju.

Foto: Summer Jam Croatia

Ovogodišnje izdanje Summer Jam konferencije organizira Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet u suradnji s Middlesex sveučilištem iz Londona te sveučilištem Malaga iz Španjolske u sklopu Erasmus+ projekta Student Business e-Academy. Pred nama je nekoliko uzbudljivih dana za više od stotinu mladih sudionika koji će na završnom danu konferencije ostalim sudionicima i žiriju prezentirati svoje poslovne ideje.

Potporu konferenciji i ove godine dali su Grad Split, Grad Šibenik, Zadarska županija i Hrvatska banka za obnovu i razvitak, a istu su javno podržali i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Ministarstvo turizma i Ministarstvo poduzetništva i obrta. Više informacija o konferenciji potražite na poveznici.

FOTO: SUMMER JAM CROATIA