Regrutacija članova

ESN Split traži volontere koji će raspoređeni u timove pomagati studentima na razmjeni

ESN Split, volonteri

– Priključivanjem jednom od timova dobit ćete priliku ne samo za obogaćivanje životopisa, već i za napredak u organizacijskim i komunikacijskim vještinama te sklapanje brojnih internacionalnih prijateljstava. – poručuju iz ESN-a Split.

Splitski ogranak ESN-a u potrazi je za novim članovima koji će dio svog slobodnog vremena posvetiti aktivnom volontiranju, organizirajući zabavne, sportske, društveno angažirane, edukativne i kulturne događaje. Mogu se priključiti jednom od devet timova: communication tim, partnership tim, sport tim, party tim, social inclusion, ICE, HR, grant i travel

– Priključivanjem jednom od timova dobit ćete priliku ne samo za obogaćivanje životopisa, već i za napredak u organizacijskim i komunikacijskim vještinama te sklapanje brojnih internacionalnih prijateljstava. Imajući na umu da je Erasmus Student Network Hrvatska dva puta proglašena najboljom ESN zemljom u Europi, ovakva se prilika ne propušta! – poručuju iz ESN-a Split.

Erasmus Student Network, podsjetimo, najveća je studentska organizacija u Europi s više od 15 000 članova koji kroz 528 lokalnih sekcija, raspoređenih u 40 država, pomažu broju većem od 180 000 studenata koji dolaze na razmjenu. Vodeći se principom studenti pomažu studentima, radi na promicanju programa studentske mobilnosti i međukulturalne razmjene.

Prijavnica za članstvo u ESN-u Split nalazi se na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Filmska RUNDA 2017.

Stjecanje filmskog iskustva

Ako volite adrenalin filmskih revija i festivala, volontirajte na Filmskoj RUNDI

Ako želiš biti dio tima koji priprema Filmsku RUNDU, prijavi se za volontiranje do 19. svibnja.

regrutacija Studentski.hr

#TebeTražimo na Studentskom.hr

Praksom kod nas stekni iskustvo koje će ti pomoći kod zapošljavanja!

Obogati se novim znanjima i vještinama u području koje te zanima (HR, community management, marketing, lektori i dr.). Trud i rad svih naših članova nagrađen je više puta te smo pomogli velikom broju ljudi da steknu odličnu praksu koja im je pomogla kod zapošljavanja, a sada želimo pomoći i tebi.

Aplikacije

Regrutacija u „community management” timu

Prijavi se za dinamičnu praksu u području CM-a i uplovi u svijet društvenih mreža

Središnji studentski portal u potrazi je za novim studentima koji će obavljati svoju volontersku praksu u timu za upravljanje društvenim mrežama. U nastavku saznaj što sve dinamični posao CM-a obuhvaća i pošalji svoju prijavu do 15. ožujka.

Isto

Regrutacija volontera

SANH u timu marketinga traži studente kojima sport nije stran

Ako želiš napraviti nešto za svoju karijeru, a istovremeno te zanimaju sport i marketing, prijavi se za volontiranje u SANH-u do 30. rujna. U Savezu ti nude priliku da radiš na pravim marketinškim projektima.

ESN Rijeka, konferencija

Regrutacija članova

Riječki ogranak ESN-a traži nove suradnike na nekoliko različitih pozicija

Studenti koji se žele okušati kao mentori Erasmusovcima, financijski savjetnici, organizatori različitih događaja ili u nekom od drugih timova riječkog ogranka ESN-a trebaju se pridružiti ovoj organizaciji. Obogatit će svoj životopis i osobno napredovati.