Konferencija

#DigitalnaKarijera ne zaobilazi ni FOI

Digitalna karijera FOI

U organizaciji Netokracije, ove srijede se održava konferencija #DigitalnaKarijera na Fakultetu organizacije i informatike.

Na Fakultetu organizacije i informatike, 31. svibnja s početkom u 17:00 sati održat će se konferencija #DigitalnaKarijera powered by bonbon. Okupit će više od stotinu studenata koji će imati priliku čuti više o razvoju digitalnog poslovnog puta Marka Jukića, osnivača brzorastućeg startupa Vollo, koji je ušao i u zagrebački akcelerator Startup Factory.

Program uključuje i raspravu pod nazivom Konkretno, što ti treba za digitalnu karijeru?, gdje će se na opušten način pričati o relevantnim i potrebnim digitalnim vještinama i alatima koji su mladima nužni da naprave svoj digitalni zaokret. Panel će okupiti predstavnike digitalnih poslodavaca, među njima Nataša Atlija iz Megatrend poslovnih rješenja.

Glavni organizator je Netokracija, a tehničku podršku konferenciji pružaju Centar za podršku studentima i razvoj karijera te Studentski zbor FOI-ja. Osim generalnog pokrovitelja, bonbona, događaj podržavaju NOA, svjetski priznate domene za digitalnu karijeru .ME, inovacijski partneri Novathon #withPBZ, Megatrend poslovna rješenja, Falkensteiner Hotels & Residences, CARNet i edukacijski partneri SmartNinja Hrvatska.

Više o konferenciji doznajte na Facebook događaju #DK Varaždin, a više informacija o događajima koji slijede potražite na stranici digitalnakarijera.me.

Komentari na članak

Vezani članci

koneferencija

Poziv za konferenciju

Međunarodna studentska konferencija „Jezik u (ne)književnim djelima“

Udruga studenata kroatistike „Idiom“ poziva sve zainteresirane studente kroatistike i bliskih znanosti hrvatskih i svjetskih sveučilišta na sudjelovanje na međunarodnoj studentskoj konferenciji „Jezik u (ne)književnim djelima“.

poslovni

Konferencija „The Art of Feminine Leadership”

„Iako su žene manje plaćene od muškaraca, prirodno su talentirane za vođenje”

Vrijeme je za prvu konferenciju koja slavi ženske vještine vodstva kao temelj uspješnog poslovanja, a na kojoj će sudjelovati čak 12 govornika. U prodaji su ulaznice za zagrebačko jednodnevno izdanje, a za studente su osigurane najjeftinije ulaznice.

Should I Stay or Should I Go? - Publika

Prvi dan konferencije „Should I Stay or Should I Go?“

FOTO: Hrvatsko tržište nudi mogućnosti mladim poduzetnicima, bitno je biti hrabar i vjerovati u vlastiti projekt

Poslovna konferencija za mlade „Should I Stay or Should I Go?“ nastavlja se i u subotu, s početkom u 9:45. Posjetitelje, osim vrhunskih predavača i radionica, očekuju nagrade i iznenađenja.

Inspire Me konf. 2017.

Inspirativne poslovne priče

Vodeći hrvatski i regionalni „influenceri“ na „Inspire Me“ konferenciji

„Inspire Me“ konferencija održat će se 17. studenog. Zahvaljujući uspješnim gostima, sudionici će za njenog trajanja poslušati brojne inspirativne priče.

Izvor: Tumblr

Manifestacija u Hrvatskoj

Sveučilišta i ove godine organiziraju Festival znanosti; provjerite što vas čeka na FOI-ju

– Pozivamo sve školarce, roditelje, maturante i ostale zainteresirane posjetitelje da se priključe programu Festivala znanosti 2019. na Fakultetu organizacije i informatike i posjete nas u tjednu od 8. do 12. travnja 2019. godine! – poručuju s FOI-ja.