Konferencija u Zadru

College2Business inspirira mlade za izgradnju karijere u Hrvatskoj

College2Business konferencija

„Naš je san živjeti i uspjeti u Hrvatskoj“ – vizija je konferencije College2Business. Ona se održava 17. ožujka u Zadru, a zatim i u drugim hrvatskim gradovima.

Iz godine u godinu povećava se broj mladih koji u potrazi za poslom odlaze izvan Hrvatske. Ipak, velik dio studenata želi uspjeti u svojoj domovini. Iz tog razloga, u organizaciji studentske udruge Somnium i Studentskog zbora Sveučilišta u Zadru, pokrenuta je College2Business konferencija s vizijom Naš je san živjeti i uspjeti u Hrvatskoj!

Događaj je kombinacija inspirativnih govora, radionica i predavanja mladih ljudi koji su svoje karijere izgradili baš u našoj državi. Održat će se 17. ožujka u dvorani 117 na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru s početkom u 11 sati. Neki od predavača su Martina Knežević, voditeljica marketinga tvrtke Turisthotel d.d., Muamer Mujević, kreativni direktor agencije Iconis i Fran Mikulčić, ekspert u području organizacijskog dizajna i ljudske učinkovitosti.

Prijave za sudjelovanje su otvorene i odvijaju se na poveznici. Nakon Zadra, College2Business konferencija održat će se i u drugim hrvatskim gradovima – Puli, Rijeci, Splitu, Zagrebu, Varaždinu i Osijeku.

Komentari na članak

Vezani članci

film

Petodnevna radionica „ZFF-a”

Besplatno sudjelujte na radionici „Moj prvi scenarij” uz profesionalno mentorstvo

„Zagreb Film Festival” poziva mlade scenariste da se do 10. srpnja 2018. prijave na radionicu „Moj prvi scenarij”, koja će se održati tijekom ovogodišnjeg „Festivala”. Na radionicu će biti primljeno šestero polaznika koji će uz stručno vodstvo usavršiti svoje scenarije za debitantski dugometražni film.

Film

Revija hrvatskoga kratkometražnog filma

Filmska RUNDA traži volontere

Svim se zainteresiranima pruža prilika stjecanja novih znanja u okruženju filmaša. Prijave za volontiranje otvorene su do 18. svibnja.

Lopta na terenu

Studentsko natjecanje

„Cageball” turnir u malom nogometu na krovu studentskog doma

Turnir će se održati 24. svibnja, a prijave su moguće do 22. svibnja, do 12 sati.

LEAP summit vizual

LEAP Summit

Jeste li osigurali svoje mjesto na najvećoj studentskoj konferenciji?

1000 mladih entuzijasta, 36 internacionalnih stručnjaka iz Googlea, Disneyja, IBM-a, P&G-a, Microsofta, Deutsche Telekoma i mnogih drugih, predavanja, paneli, radionice, vrijedni certifikat i party program očekuju vas na LEAP Summitu.

https://pixabay.com/photos/usa-america-grand-canyon-travel-2647096/

„Right2Move!”

Novi Erasmus+ projekt za mlade Poljake, Španjolce i Hrvate

Erasmus+ svojim projektima mladima iz različitih dijelova svijeta nudi priliku da uz rad stvore nova znanja, prijateljstva i prije svega iskustva.