Projekt „Informiranje – pravo mladih"

Brucoši dobili brojne informacije vezane uz život i studij u Zagrebu

Informiranje – pravo mladih - izdužena

„Informativni ponedjeljci" održavaju se u u sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih" koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a jučerašnji je okupio zagrebačke brucoše.

U ponedjeljak, 29. siječnja 2018, u sklopu Informativnih ponedjeljaka održano je interaktivno predavanje Brucoši prvi put u Zagrebu. Na predavanju su se svi zainteresirani mogli upoznati s osnovnim informacijama o Sveučilištu u Zagrebu, fakultetima, studentskim domovima, radom SC-a. Objašnjeni su im i osnovni pojmovi vezani uz studij i studiranje s kojima se svakodnevno susreću te su imali prilike postaviti pitanja i na njih dobiti odgovor.

Posjetitelji su saznali i ključne informacije vezane uz kulturu, studentske popuste u kazalištima, muzejima te su im predstavljene mnogobrojne zanimljivosti vezane uz grad Zagreb, njegove ulice, trgove, skulpture, povijest. Mladi su se upoznali i s najčešćim zagrebačkim izrazima koje koriste stari Zagrepčani.

Sljedeći Informativni ponedjeljak u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku održat će se krajem veljače. Obavijesti o terminu održavanja, temi te ostale informacije možete saznati na internetskoj straniciFacebooku udruge.

Podsjećamo da je svakim radnim danom otvoren i infocentar u kojem mladi mogu dobiti sve potrebne informacije vezane uz studij, studiranje i traženje posla. Radno je vrijeme infocentra od 8 do 16 sati.

Komentari na članak

Vezani članci

AZVO

Agencija za znanost i visoko obrazovanje

Dvogodišnji projekt „HRMinHE“ jača konkurentnost visokih učilišta

Kroz projekt Agencije za znanost i visoko obrazovanje vrijedan više od 240 tisuća eura izradit će se nekoliko dokumenata i alata koji će biti korisni zemljama uključenima u projekt te europskim visokim učilištima.

FERSEC

Sigurnost na internetu

Budući inženjeri organiziraju radionicu o računalnoj sigurnosti

FERSEC Challenge je radionica na temu računalne sigurnosti koja će se održati krajem ožujka u organizaciji studentske udruge EESTEC.

Lopta na obruču

Studentsko prvenstvo grada Zagreba

Prijavite se na natjecanje u košarci 3x3!

Popularni format košarkaškog natjecanja 3x3 već se drugu godinu za redom održava u sklopu sportskih natjecanja Sveučilišta u Zagrebu.

Financijsko opismenjavanje srednjoškolaca Slavonije i Baranje

Opismenjavanje

Financijski impuls u borbi protiv niske razine financijskog znanja srednjoškolaca

Čak 19 srednjih škola na području Osijeka, Đakova, Slavonskog broda, Vinkovaca, Vukovara i Dalja obuhvaćeno je edukacijom Financijskog impulsa.

LEGO službena trgovina

Još jedna službena LEGO trgovina u Hrvatskoj

Split dobiva svoj prvu LEGO specijaliziranu trgovinu

Nakon uspjeha u Zagrebu, LEGO Certified Store širi se po Hrvatskoj. Od listopada će strast za kockicama moći utažiti i Splićani.