Projekt „Informiranje – pravo mladih"

Brucoši dobili brojne informacije vezane uz život i studij u Zagrebu

Informiranje – pravo mladih - izdužena

„Informativni ponedjeljci" održavaju se u u sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih" koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a jučerašnji je okupio zagrebačke brucoše.

U ponedjeljak, 29. siječnja 2018, u sklopu Informativnih ponedjeljaka održano je interaktivno predavanje Brucoši prvi put u Zagrebu. Na predavanju su se svi zainteresirani mogli upoznati s osnovnim informacijama o Sveučilištu u Zagrebu, fakultetima, studentskim domovima, radom SC-a. Objašnjeni su im i osnovni pojmovi vezani uz studij i studiranje s kojima se svakodnevno susreću te su imali prilike postaviti pitanja i na njih dobiti odgovor.

Posjetitelji su saznali i ključne informacije vezane uz kulturu, studentske popuste u kazalištima, muzejima te su im predstavljene mnogobrojne zanimljivosti vezane uz grad Zagreb, njegove ulice, trgove, skulpture, povijest. Mladi su se upoznali i s najčešćim zagrebačkim izrazima koje koriste stari Zagrepčani.

Sljedeći Informativni ponedjeljak u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku održat će se krajem veljače. Obavijesti o terminu održavanja, temi te ostale informacije možete saznati na internetskoj straniciFacebooku udruge.

Podsjećamo da je svakim radnim danom otvoren i infocentar u kojem mladi mogu dobiti sve potrebne informacije vezane uz studij, studiranje i traženje posla. Radno je vrijeme infocentra od 8 do 16 sati.

Komentari na članak

Vezani članci

Splitski rektorat

Sveučilište u Splitu

Grad Solin dobiva studentsku zonu

Prihvaćena je inicijativa solinskog gradonačelnika vezana uz izgradnju Studentskog centra u Solinu.

Trg Ante Starčevića po mraku

Priprema, pozor, vikend!

Osječka kulturna ponuda

Kratak pregled gdje ići i što raditi u Osijeku od 23. do 29. svibnja.

RSC logo

Ready, Steady, Code! 2.0. natjecanje na FOI-ju Varaždin

Do sutra se možete prijaviti na RSC 2.0!

Natjecanje će se održati u prostorijama FOI-ja 7. i 8. studenoga 2015., a fond nagrada je pozamašan!

Pamela goes Europe!

Projekt udruge Ocean znanja

„Pamela goes Europe!“ spaja mlade, umjetnost te društveni aktivizam

Ujedinivši umjetnost i društveni aktivizam, projekt nastoji poučiti mlade o kulturnom menadžmentu i konceptu društveno angažirane umjetnosti te ih potaknuti na uključivanje u rad svojih lokalnih zajednica. Održat će se od 27. travnja do 6. svibnja.

Indietones 2015

Zaplešite na stvari indie duge

Novo izdanje Indietonesa u KSETU!

Oštre bas linije, zvonka distorzija i neodoljivi ritmovi natjerat će te da još više istrošiš svoje stare vansice ili conversice.