„Informiranje – pravo mladih"

Zanimljive i korisne informacije za zagrebačke brucoše

Informiranje – pravo mladih - izdužena

U ponedjeljak, 29. 1. 2018, udruga Studentski informativni kutak u sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih" održat će interaktivno predavanje i radionicu za brucoše. Pridružite im se u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4.

U sklopu projekta Informiranje – pravo mladih udruga Studentski informativni kutak održat će interaktivno predavanje i radionicu za brucoše te sve one koji se žele prisjetiti svojih prvih studentskih dana na fakultetima i u gradu Zagrebu. Na radionici ćete imati priliku iznijeti svoja sjećanja iz brucoških dana te zgode, probleme i poteškoće s kojima ste se susretali tijekom prvih mjeseci studija.

Također, na radionici ćete saznati mnogo različitih zanimljivosti o glavnome gradu Republike Hrvatske, o gradu u kojem studirate. Tako ćete imati priliku čuti tipične zagrebačke izraze i riječi, zanimljivosti o gradu koje se baš ne nalaze na svakoj turističkoj karti, ali i korisne informacije o popustima koje kao studenti možete ostvariti u gotovo svim zagrebačkim kazalištima i muzejima.

Pridružite nam se na ovom zanimljivom druženju u ponedjeljak, 29. siječnja 2018. u 18 sati. Mjesto održavanja predavanja i radionice je Ulica Frane Petrića 4, 3. kat.

Komentari na članak

Vezani članci

Kako napraviti pauzu od učenja na pravilan način!

Pauza od učenja

Kako se pravilno odmoriti od učenja?

Za one kojima pauza od učenja znači provjera Facebooka, Instagrama i Twittera.

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

Studij u Južnoj Koreji uz bogatu stipendiju

Studentima se nudi iznimna prilika za stjecanje novih znanja i vještina u internacionalnom okružju nedaleko od Seoula.

INmusic

23. do 25. lipnja

INmusic traži studentice i studente za rad na festivalu!

INmusic, najveći open-air glazbeni festival u Hrvatskoj, objavio je na svojim stranicama kako traži punoljetne studentice i studente za rad.

Erasmus+ logo

Poziv za prijavitelje

Info dani Erasmus+ programa

U skladu sa objavljenom programskom knjižicom, koju je Europska komisija donijela 12. prosinca, Agencija za mobilnost je odlučila od 20. do 24. siječnja 2014. godine organizirati Erasmus+ tjedan u Zagrebu. Tjedan će se sastojati od pet dana, u kojima će se prijavljene osobe moći informirati detaljnije o novostima.

EUSA konferencija u Zagrebu

EUSA

Zagreb svjetski centar sveučilišnog sporta povodom EUSA konferencije

Po prvi puta od davne 1987. godine i održavanja Univerzijade, Zagreb je ugostio Claude-Louis Galliena.