„Informiranje – pravo mladih"

Zanimljive i korisne informacije za zagrebačke brucoše

Informiranje – pravo mladih - izdužena

U ponedjeljak, 29. 1. 2018, udruga Studentski informativni kutak u sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih" održat će interaktivno predavanje i radionicu za brucoše. Pridružite im se u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4.

U sklopu projekta Informiranje – pravo mladih udruga Studentski informativni kutak održat će interaktivno predavanje i radionicu za brucoše te sve one koji se žele prisjetiti svojih prvih studentskih dana na fakultetima i u gradu Zagrebu. Na radionici ćete imati priliku iznijeti svoja sjećanja iz brucoških dana te zgode, probleme i poteškoće s kojima ste se susretali tijekom prvih mjeseci studija.

Također, na radionici ćete saznati mnogo različitih zanimljivosti o glavnome gradu Republike Hrvatske, o gradu u kojem studirate. Tako ćete imati priliku čuti tipične zagrebačke izraze i riječi, zanimljivosti o gradu koje se baš ne nalaze na svakoj turističkoj karti, ali i korisne informacije o popustima koje kao studenti možete ostvariti u gotovo svim zagrebačkim kazalištima i muzejima.

Pridružite nam se na ovom zanimljivom druženju u ponedjeljak, 29. siječnja 2018. u 18 sati. Mjesto održavanja predavanja i radionice je Ulica Frane Petrića 4, 3. kat.

Komentari na članak

Vezani članci

Tretman lica

Spriječite probleme s kožom

4 načina na koja vam studentski život uništava ten

Saznajte na koji način studentski život može naštetiti ljepoti vaše kože i kako to spriječiti.

Asia-Europe Foundation studij

Asia-Europe Foundation studij

50 studenata prošlo program međunarodnog Ljetnog sveučilišta

Visoko učilište Algebra ugostilo je pedeset studenata na ljetnom programu ASEF-a, neprofitne organizacije čiji je cilj jačanje suradnje između Azije i Europe.

Steve Jobs

Obnova studentskih domova

Novi nadzornik radova na Savi

Radove budnim okom "nadgleda" i čovjek koji toliko dugo živi u ovom domu da su ga odlučili po njemu i nazvati. Riječ je o Stjepanu Radiću, poznatom kao Steve Jobs, a u nekim krugovima i kao Legenda.

https://pixabay.com/en/doctor-medical-medicine-health-563428/

Stručno-znanstveno okupljanje

Studentski kongres Sanitas posvećen zaštiti zdravlja

Sanitas se održava 13. i 14. travnja na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, a uključuje plenarna predavanja stručnjaka iz raznih grana znanosti, studentska usmena i poster izlaganja te tematske radionice.

MZOS logo

Primjena dogovorenog cjenika

Izmijenjeni pravilnik o studentskoj prehrani u primjeni od 1. veljače!

Studentska subvencija za 7 najkonzumiranijih jela vraćena je s 50 na 71.24% te se počinje primjenjivati dvotjedni obračun razine prava kako bi studenti lakše mogli planirati potrošnju.