„Informiranje – pravo mladih"

Zanimljive i korisne informacije za zagrebačke brucoše

Informiranje – pravo mladih - izdužena

U ponedjeljak, 29. 1. 2018, udruga Studentski informativni kutak u sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih" održat će interaktivno predavanje i radionicu za brucoše. Pridružite im se u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4.

U sklopu projekta Informiranje – pravo mladih udruga Studentski informativni kutak održat će interaktivno predavanje i radionicu za brucoše te sve one koji se žele prisjetiti svojih prvih studentskih dana na fakultetima i u gradu Zagrebu. Na radionici ćete imati priliku iznijeti svoja sjećanja iz brucoških dana te zgode, probleme i poteškoće s kojima ste se susretali tijekom prvih mjeseci studija.

Također, na radionici ćete saznati mnogo različitih zanimljivosti o glavnome gradu Republike Hrvatske, o gradu u kojem studirate. Tako ćete imati priliku čuti tipične zagrebačke izraze i riječi, zanimljivosti o gradu koje se baš ne nalaze na svakoj turističkoj karti, ali i korisne informacije o popustima koje kao studenti možete ostvariti u gotovo svim zagrebačkim kazalištima i muzejima.

Pridružite nam se na ovom zanimljivom druženju u ponedjeljak, 29. siječnja 2018. u 18 sati. Mjesto održavanja predavanja i radionice je Ulica Frane Petrića 4, 3. kat.

Komentari na članak

Vezani članci

ZET tramvaj

Zapošljavanje u ZET-u

Sindikat ZET-a hvali se nepotizmom

Postignut je dogovor s Upravom podružnice ZET-a po kojem prednost pri zapošljavanju imaju djeca i supružnici zaposlenih radnika.

Kazalište

Festival u Savskoj 25

Kritike iz pera studenata i uređenje atrija &TD-a na novom Ganzu

U tijeku su prijave za mlade kazališne kritičare na novom Ganz novom festivalu te za besplatnu radionicu „Atrij je vrt je pozornica je atrij“.

schoolexam1

Profesor statistike iznenadio nekonvencionalnim pristupom

FOTO: Biste li dobili dodatne bodove na ovom ispitu?

Profesor statistike studentima na zanimljivim pitanjima daje dodatne bodove. Znate li nastaviti stihove Dr. Drea ili koliko sezona ima kultna serija?

World Education Fair

Sajam svjetskog obrazovanja

Vodeća inozemna sveučilišta u Zagrebu i Splitu tijekom World Education Faira

World Education Fair održat će se u subotu i nedjelju, 14. i 15. listopada u hotelu Dubrovnik u Zagrebu. U utorak, 17. listopada gostuje u hotelu Park u Splitu.

Svjetski dan slobode medija

Info zona

Prijavite se na Kulturpunktovu novinarsku radionicu

Tijekom trodnevnog, intenzivnog petosatnog programa polaznici će saznati kako je nastala nezavisna kulturna scena te će praktičnim radom usvojiti znanja o različitim novinarskim formama i tehnikama.