„Informiranje – pravo mladih"

Zanimljive i korisne informacije za zagrebačke brucoše

Informiranje – pravo mladih - izdužena

U ponedjeljak, 29. 1. 2018, udruga Studentski informativni kutak u sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih" održat će interaktivno predavanje i radionicu za brucoše. Pridružite im se u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4.

U sklopu projekta Informiranje – pravo mladih udruga Studentski informativni kutak održat će interaktivno predavanje i radionicu za brucoše te sve one koji se žele prisjetiti svojih prvih studentskih dana na fakultetima i u gradu Zagrebu. Na radionici ćete imati priliku iznijeti svoja sjećanja iz brucoških dana te zgode, probleme i poteškoće s kojima ste se susretali tijekom prvih mjeseci studija.

Također, na radionici ćete saznati mnogo različitih zanimljivosti o glavnome gradu Republike Hrvatske, o gradu u kojem studirate. Tako ćete imati priliku čuti tipične zagrebačke izraze i riječi, zanimljivosti o gradu koje se baš ne nalaze na svakoj turističkoj karti, ali i korisne informacije o popustima koje kao studenti možete ostvariti u gotovo svim zagrebačkim kazalištima i muzejima.

Pridružite nam se na ovom zanimljivom druženju u ponedjeljak, 29. siječnja 2018. u 18 sati. Mjesto održavanja predavanja i radionice je Ulica Frane Petrića 4, 3. kat.

Komentari na članak

Vezani članci

predavanje o studentskim pravima

Predavanje studentske pravobraniteljice Barbare Šimić

Jeste li upoznati sa zakonskim mogućnostima koje vam se pružaju prilikom kršenja studentskih prava?

Jeste li upoznati s vlastitim pravima? Znate li da se na svaki ispit možete žaliti? Niste sigurni u kojem roku mora biti ispravljen ispit? Ako bar jedno od ovih pitanja ostavlja upitnik iznad vaše glave, onda vam to može biti jasan znak da posjetite predavanje studentske pravobraniteljice koja će vam otkriti sve zakonske okvire studentskih prava te vas potaknuti na zaštitu i očuvanje istih.

Korice knjige: Bruno Bušić - Jedino Hrvatska /Ziral 1983.g.

Retrospektiva

Slijed događaja na hrvatskom sveučilištu

Donosimo vam članak koji prenosi događaje na zagrebačkom Sveučilištu davne 1971. objavljen u Hrvatskom listu pod perom Brune Bušića.

Unlock Zagreb

Unlock Zagreb – otključajte tajne grada

Uzbudljiva gradska igra prati ljubavnu priču koja je dio skrivene povijesti Zagreba

Odmaknite se na jedan sat od monitora i aplikacija, poigrajte se u stvarnom prostoru na otvorenom i pomognite da jedna od najstarijih zagrebačkih ljubavnih priča dobije svoj zasluženi sretan završetak.

Regional Case Study

Studentsko natjecanje

Rješavanjem poslovnih slučajeva na Regional Case Studyju do 12 000 kuna

Prijave za Regional Case Study otvorene su do 9. studenog. Natjecatelje očekuju četiri poslovna slučaja i nagradni fond od 12 000 kuna.

Zgraf 12

Izložbe, radionice, predavanja

Uskoro počinje Zgraf 12, posjetitelje očekuje bogat program

U sklopu programa Zgrafa 12 bit će predstavljene izložbe Revija i Tema te izložba studenata. Posjetitelje očekuje bogat program radionica i predavanja Eduzgraf te filmski program.