Studentsko stanovanje

Objavljeni privremeni rezultati natječaja za smještaj u zagrebačke studentske domove

SCZG dvorište

Provjerite jeste li i vi među studentima koji su ostvarili pravo na smještaj u jednom od zagrebačkih studentskih domova.

Studentski centar u Zagrebu objavio je privremene rezultate natječaja za smještaj u studentske domove. Na ovogodišnjem natječaju bilo je potrebno prikupiti minimalno 1365 bodova. Rang-liste prema svim kategorijama možete pogledati na poveznici ili u nastavku.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu mogu rezervirati sobu online, što omogućuje studentu odabir paviljona unutar studentskog naselja te odabir položaja sobe, a skraćuje i rok postupka useljenja u dom. Rezervirati željenu sobu možete prijavom u sustav Poslovnice za smještaj SC-a Zagreb koji je dostupan ovdje.

Rok za useljenje u rezervirane sobe je do 10. rujna 2019, nakon čega se rezervacije brišu, a studenti se mogu useliti u neku od preostalih slobodnih soba. 

Stare sobe, tj. sobe u kojima su studenti boravili prošle akademske godine, moći će se rezervirati od 19. kolovoza u 8 sati do 21. kolovoza u 8 sati 

Ostale rezervacije, odnosno rezervacije tzv. novih soba, moći će se izvršiti od 21. kolovoza u 12 sati do 26. kolovoza u 12 sati.

Plaćanje rezervacije smještaja bit će omogućeno od 28. kolovoza 2019. u 8 sati do 10. rujna 2019. u 12 sati. Upute za plaćanje stanarine možete pronaći na poveznici. Studenti koji neće rezervirati sobe moći će se useliti u preostale slobodne sobe do 10. listopada 2019.

Objavom rezultata počinje teći rok za sve eventualne žalbe koji traje osam dana, odnosno do 24. kolovoza. Žalbe se zaprimaju isključivo poštom na adresu: Studentski centar u Zagrebu, Povjerenstvo za prigovor, Savska cesta 25, 10 000 Zagreb.

Nakon službenog rješavanja svih pristiglih žalbi, najkasnije petnaest dana od objavljivanja ovih privremenih rezultata, tj. do 30. kolovoza, bit će objavljena i konačna rang-lista.

Napominjemo kako će useljenje u studentske domove biti moguće jedino uz predočenje liječničke potvrde. Studenti viših godina taj liječnički pregled mogu obaviti kod liječnika nadležnog za njihov fakultet, dok brucoši taj pregled obavljaju kod obiteljskog liječnika ili liječnika nadležnog za njihovu srednju školu.

Za dodatne informacije vezane uz Natječaj za smještaj možete se obratiti Poslovnici za smještaj studenta na brojeve telefona 01 4593 570 i 01 4593 582 ili na e-mail poslovnica@sczg.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

https://static.pexels.com/photos/6469/red-hands-woman-creative.jpg

Književni natječaj Klimatska fikcija

Zelenu akciju i Booksu zanima vaša vizija klimatske budućnosti

Ako vas zanimaju ekologija i klimatske promjene, volite pisati i imate razvijenu maštu te volite razmišljati o budućnosti naše planete, prijavite se na Književni natječaj za klimatsku fikciju do 22. siječnja.

Euro

Lodz Design Festival

„make me!“: 15 600 eura ide u ruke umjetnicima i dizajnerima – studentima i mladima

Do 2. ožujka traju prijave na natječaj „make me!“; izložit će se 20 najboljih prijavljenih projekata, a trima od njih bit će dodijeljene novčane nagrade.

Čitanje

Program Interlibera

FUL KULTURNO punkt: „Kultura nalazi način da se izrazi”

FUL KUTURNO punkt mjesto je na kojem će se okupiti četrdesetak važnih gostiju iz svijeta knjige u Hrvatskoj. Kroz dvadeset i pet razgovora dotaknut će se tema poput brenda književne scene, brenda izdavača, brenda festivala i događanja, „biznisa" u kulturi, čitanosti i brenda autora.

Neisplata stipendija

Financijska podrška

Raspisan Natječaj za dodjelu stipendija studentima Veleučilišta u Slavonskom Brodu

Studenti koji ostvaruju pravo na dodjelu stipendije dijele se u dvije kategorije – izvrsni studenti te studenti slabijeg socijalno-ekonomskog statusa. Stipendije će iznositi 10 000 kuna godišnje, a prijave traju do 22. siječnja.

Strasbourg

Europski parlament

Instragram natječaj u kojem možete osvojiti putovanje u Strasbourg

Sudjelujte u Instagram natječaju Europskog parlamenta i osvojite putovanje na Europski događaj za mlade 2018. u Strasbourgu. Natječaj traje do 22. travnja 2018.