Studentsko stanovanje

Objavljeni privremeni rezultati natječaja za smještaj u zagrebačke studentske domove

SCZG dvorište

Provjerite jeste li i vi među studentima koji su ostvarili pravo na smještaj u jednom od zagrebačkih studentskih domova.

Studentski centar u Zagrebu objavio je privremene rezultate natječaja za smještaj u studentske domove. Na ovogodišnjem natječaju bilo je potrebno prikupiti minimalno 1365 bodova. Rang-liste prema svim kategorijama možete pogledati na poveznici ili u nastavku.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu mogu rezervirati sobu online, što omogućuje studentu odabir paviljona unutar studentskog naselja te odabir položaja sobe, a skraćuje i rok postupka useljenja u dom. Rezervirati željenu sobu možete prijavom u sustav Poslovnice za smještaj SC-a Zagreb koji je dostupan ovdje.

Rok za useljenje u rezervirane sobe je do 10. rujna 2019, nakon čega se rezervacije brišu, a studenti se mogu useliti u neku od preostalih slobodnih soba. 

Stare sobe, tj. sobe u kojima su studenti boravili prošle akademske godine, moći će se rezervirati od 19. kolovoza u 8 sati do 21. kolovoza u 8 sati 

Ostale rezervacije, odnosno rezervacije tzv. novih soba, moći će se izvršiti od 21. kolovoza u 12 sati do 26. kolovoza u 12 sati.

Plaćanje rezervacije smještaja bit će omogućeno od 28. kolovoza 2019. u 8 sati do 10. rujna 2019. u 12 sati. Upute za plaćanje stanarine možete pronaći na poveznici. Studenti koji neće rezervirati sobe moći će se useliti u preostale slobodne sobe do 10. listopada 2019.

Objavom rezultata počinje teći rok za sve eventualne žalbe koji traje osam dana, odnosno do 24. kolovoza. Žalbe se zaprimaju isključivo poštom na adresu: Studentski centar u Zagrebu, Povjerenstvo za prigovor, Savska cesta 25, 10 000 Zagreb.

Nakon službenog rješavanja svih pristiglih žalbi, najkasnije petnaest dana od objavljivanja ovih privremenih rezultata, tj. do 30. kolovoza, bit će objavljena i konačna rang-lista.

Napominjemo kako će useljenje u studentske domove biti moguće jedino uz predočenje liječničke potvrde. Studenti viših godina taj liječnički pregled mogu obaviti kod liječnika nadležnog za njihov fakultet, dok brucoši taj pregled obavljaju kod obiteljskog liječnika ili liječnika nadležnog za njihovu srednju školu.

Za dodatne informacije vezane uz Natječaj za smještaj možete se obratiti Poslovnici za smještaj studenta na brojeve telefona 01 4593 570 i 01 4593 582 ili na e-mail poslovnica@sczg.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

SCZG dvorište

Studentski centar – poslovnica za smještaj

Objavljen popis studenata koji će živjeti u hostelu na Trešnjevci

Useljenja se obavljaju 1., 2. i 3. listopada na adresi Poljanička 5, i to od 8 do 16 sati. Stanarina iznosi 500,00 kn po osobi, a može se uplatiti uplatnicom ili na blagajni hostela.

Centar grada

Stipendije darovitima i deficitarnim zanimanjima

Osječko-baranjska županija objavila natječaj za stipendiranje učenika i studenata

Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Osječko-baranjske županije objavio je natječaje za stipendiranje učenika i studenata.

Deveti paviljon

Studentski centar Zagreb

Počele prijave za smještaj u jednokrevetnim sobama studentskih domova

Donosimo vam sve podatke o postupku i tijeku prijave za smještaj u jednokrevetnim sobama zagrebačkih studentskih domova. Tko ima pravo na podnošenje molbe, koje je dokumente potrebno dostaviti te što sve pregledava i preispituje komisija, pročitajte u informativnom članku.

Stipendije

Akademska godina 2017/2018.

Ministarstvo objavilo upute za prijavu na natječaj za državne stipendije

Ove godine dodjeljuje se 10 tisuća stipendija, a Ministarstvo je studentima olakšalo prijavu objavivši korisničke upute.

Kasnonoćno učenje

„Korak u život”

Stipendiranje nove generacije studenata bez roditeljske skrbi

U Hrvatskoj godišnje više od 200 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi završava srednju školu, ali nema mogućnosti za buduće fakultetsko obrazovanje. Stoga Rotary klub Zagreb Kaptol kroz akciju „Korak u život” stipendira novu generaciju.