Studij u inozemstvu

Studirajte u Rusiji uz pokrivenu školarinu

Sankt Petersburg, Rusija

U tijeku je natječaj za stipendije za studij u Rusiji. Prijave se zaprimaju do 23. veljače.

Studenti imaju priliku ići na studij u Rusiju jer su otvorene prijave za preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studij te za kratkotrajno stažiranje i tečajeve u Rusiji.

Ondje studira preko 230 000 tisuća međunarodnih studenata, dok Rusiju godišnje posjeti više od 100 000 međunarodnih studenata. Ako baš vi želite postati dio ove statistike, prijavite se na natječaj i dobijte jednu od 15 000 stipendija za besplatno školovanje koje nudi ruska Vlada.

Možete birati između više od 80 gradova i preko 500 sveučilišta diljem Rusije te se tako školovati u državi koja je prva po broju izumitelja, pobjeđivanju u studentskim natjecanjima iz programiranja i slično.

Prijave se primaju do 23. veljače, a detalje o prijavi pronađite ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti

Europski Forum Alpbach

700 stipendija za multidisciplinarnu konferenciju EFA u Austriji

Zanimljiv multidisciplinarni susret studenata i mladih s brojnim stručnjacima održat će se od 15. do 31. kolovoza ove godine. Prijave za stipendije zaprimaju se do 30. ožujka.

Sajam stipendija i visokog obrazovanja, Zadar

Sajam stipendija i visokog obrazovanja

IRO u Zadru otkriva tko pruža financijsku pomoć studentima uz Ministarstva i visoka učilišta

– Studenti uglavnom znaju za stipendije koje dodjeljuju pojedina visoka učilišta i Ministarstvo znanosti i obrazovanja te eventualno jedinice lokalne i regionalne samouprave, no postoje i mnoge druge organizacije koje nude različite programe i oblike financijske pomoći za studiranje u Hrvatskoj i inozemstvu. – objašnjava Maja Balen.

Sirija

Dan prije isteka roka

Sirija: potvrđeno uništenje opreme za kemijsko oružje

Aktivisti Organizacije posjetili su 21 od 23 mjesta gdje je spremljeno kemijsko oružje, a dvije lokacije koje nisu posjećene, nalaze se pod nadzorom pobunjenika.

Kina - zastava

Financijska podrška

Kina dodjeljuje stipendije hrvatskim studentima

Do 7. veljače zaprimaju se prijave za četiri stipendije koje Vlada Narodne Republike Kine dodjeljuje hrvatskim državljanima.

Isto

Financijska podrška

Sveučilište u Sussexu dodjeljuje stipendije studentima sportašima

Sveučilište u Sussexu pruža stipendije sportašima u iznosu od 1250, 750 i 500 funti godišnje. Rok je za prijavu 1. listopada.