Financijska podrška

Stipendija od 7800 eura za studij na Milano Fashion Institutu

Euri

Ako ste zainteresirani za diplomski studij u gradu koji se naziva svjetskom prijestolnicom mode, prijavite se na natječaj za stipendiju do 1. prosinca.

Milano Fashion Institute objavio je natječaj za dodjelu stipendija za diplomski studij. Odnosi se na akademsku godinu 2017./2018.

Diplomski studij obuhvaća područja:

  • Brand & Business Management
  • Brand & Product Management
  • Brand & Communication Management

Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti s državljanstvom Europske Unije koji su već upisani ili su spremni podnijeti zahtjev za diplomski studij na Milano Fashion Institutu. Stipendija iznosi 7,800.00 eura, a dodijelit će se dvama studentima ili studenticama.

Ako ste zainteresirani za studij u gradu koji se naziva svjetskom prijestolnicom mode, iskoristite priliku i prijavite se do 1. prosinca. Rezultati će biti objavljeni do 22. dana istog mjeseca. Za dodatne informacije i prijavni obrazac, kliknite na poveznicu.

Komentari na članak

Vezani članci

Skijanje

Proljetno skijanje

Zagrebački studenti ponovno će skijati u Francuskoj

Cijena studentskog proljetnog skijanja u Francuskoj iznosi nešto više od tri tisuće kuna, a škola skijanja izvrstan je način odrađivanja obveza na kolegiju Tjelesna i zdravstvena kultura.

Regrutacija S4S

Natječaj za volontere

S4S prima nove članove u svoje aktivistički motivirane redove

U udruzi Studenti za studente Split možete steći znanja i vrijedna iskustva, koja će vam pomoći pri zapošljavanju, a osim toga upoznati nove prijatelje i zabaviti se. Prijavite se do 10. studenog.

IAESTE natječaj

NATJEČAJ IAESTE-a

Plaćena praksa u inozemstvu

IAESTE udruga za međunarodnu razmjenu stručnih praksi s područja tehničkih i prirodnih znanosti poziva sve zainteresirane studente da se prijave na Natječaj za dodjelu plaćenih stručnih praksi u inozemstvu.

foto

Natječaj za stipendije

Studiranje i profesionalno usavršavanje u Njemačkoj

Stipendije će se dijeliti za sve razine studija, a Njemačku ćete moći razgledati i u radnim posjetima te programima profesionalnog usavršavanja.

Kasnonoćno učenje

„Korak u život”

Stipendiranje nove generacije studenata bez roditeljske skrbi

U Hrvatskoj godišnje više od 200 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi završava srednju školu, ali nema mogućnosti za buduće fakultetsko obrazovanje. Stoga Rotary klub Zagreb Kaptol kroz akciju „Korak u život” stipendira novu generaciju.