Financijska podrška

Stipendija od 7800 eura za studij na Milano Fashion Institutu

Euri

Ako ste zainteresirani za diplomski studij u gradu koji se naziva svjetskom prijestolnicom mode, prijavite se na natječaj za stipendiju do 1. prosinca.

Milano Fashion Institute objavio je natječaj za dodjelu stipendija za diplomski studij. Odnosi se na akademsku godinu 2017./2018.

Diplomski studij obuhvaća područja:

  • Brand & Business Management
  • Brand & Product Management
  • Brand & Communication Management

Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti s državljanstvom Europske Unije koji su već upisani ili su spremni podnijeti zahtjev za diplomski studij na Milano Fashion Institutu. Stipendija iznosi 7,800.00 eura, a dodijelit će se dvama studentima ili studenticama.

Ako ste zainteresirani za studij u gradu koji se naziva svjetskom prijestolnicom mode, iskoristite priliku i prijavite se do 1. prosinca. Rezultati će biti objavljeni do 22. dana istog mjeseca. Za dodatne informacije i prijavni obrazac, kliknite na poveznicu.

Komentari na članak

Vezani članci

Klub mladih Split zapošljava

Udruga mladih

Klub mladih Split zapošljava voditelja programa

Splitski Klub mladih je u potrazi za novim voditeljem, odnosno voditeljicom. Prijave se primaju do 17. veljače.

Film

Svijet filma

Ponajbolja sanjarska svjetska studentska filmska produkcija na STIFF-u; prijave u tijeku

Do 1. svibnja zaprimaju se filmski uratci na temu snova koji će se prikazivati na velikom međunarodnom studentskom festivalu u Rijeci, posvećenom isključivo studentskom filmu.

"162 stube"

Promicanje zdravlja

„162 stube” – 11. izdanje izazovne utrke namijenjene studentima

U stazu koja povezuje Medicinski fakultet i Školu narodnog zdravlja „Andrija Štampar” uključene su 162 stube, a predstavljaju izazov koji će savladati svi zainteresirani studenti s Medicinskog i drugih zagrebačkih fakulteta.

HKS komunikolozi

Novi sveučilišni studij

Diplomski studij komunikologije od jeseni na HKS-u

Studentima se od ove jeseni nude dva komunikološka usmjerenja na HKS-u: Interkulturalna komunikacija i novinarstvo te Znanstveno istraživanje medija i odnosi s javnošću. Prijave na diplomski studij vrše se do 15. rujna.

New York

Istraživački rad

Sudjeluj u natječaju za Fulbright stipendiju u dvjema kategorijama

Raspisan je natječaj za Fulbright stipendiju za istraživački rad na američkim sveučilištima u akademskoj godini 2019/2020.