Program studentske stručne prakse

Otvorene prijave za "Generalnu probu"

Ispunjavanje obrazaca

Ovogodišnja stručna praksa trajat će od 15. lipnja do 15. rujna 2016, odnosno tijekom tri ljetna mjeseca, po 40 sati tjedno, a studentima će biti isplaćena i naknada od 1600 kuna.

Otvorene su prijave za program studentske stručne prakse Erste banke  Generalna proba. Mogu se prijaviti svi redovni i odlični redovni studenti prve godine diplomskog studija ili završne godine preddiplomskog studija ekonomskog usmjerenja u Zagrebu i Rijeci. Pored edukacijskog dijela, koji se sastoji od uvodnog predavanja i treninga mekih vještina, praksa obuhvaća rad s mentorom te uključivanje u redovan rad organizacijskih jedinica banke. Erste banka program provodi drugu godinu zaredom, kako bi studentima omogućila da naučena znanja iz područja ekonomije primjene u poslovnom okruženju banke.

Prije samog angažmana studenti prolaze selekcijski proces kojim se odabire desetero najboljih. Ovogodišnja stručna praksa trajat će od 15. lipnja do 15. rujna 2016, odnosno tijekom tri ljetna mjeseca po 40 sati tjedno, a studentima će biti isplaćena i naknada od 1600 kuna. Studenti koji studiraju u Zagrebu svoju će praksu obavljati u Erste banci u Zagrebu, dok će se studentima iz Rijeke praksa osigurati u Erste banci u Rijeci.

– Cilj programa je što bolje predočiti najboljim studentima stvarni poslovni život. To uključuje dobrog mentora, praktičan rad i prve male, ali prave odgovornosti. Smatram da su programi poslovnog osposobljavanja neophodni u današnjem promjenjivom poslovnom svijetu te imaju nemjerljivu vrijednost za njihovu budućnost. – kaže o programu Maja Crnjak, direktorica Sektora ljudskih potencijala Erste banke.

Banka je program pokrenula prošle godine te je u njemu do sada sudjelovalo 7 studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu od kojih je većina ostala u Banci. Od ove godine program je proširen na Rijeku te na ostale ekonomske fakultete u Zagrebu i Rijeci.

Studenti ekonomskih fakulteta u Zagrebu i Rijeci svoje prijave mogu poslati od 1. ožujka do 30. travnja na mail adresu generalnaproba@erstebank.com. Uz životopis, prijepis ocjena i potvrdu o redovnom studiranju, studenti moraju napisati i esej na temu Postignuće kojim se najviše ponosim.

Komentari na članak

Vezani članci

posao uz studiranje

Uspješno uskladite studiranje s poslom

Rad i studiranje? Moguće je!

Ako ste student koji je odlučio sam zaraditi svoj džeparac ili financijski olakšati roditeljima, trebat ćete naučiti kako balansirati između studiranja, posla i privatnog života.

Note

Zborsko pjevanje

Akademski muški zbor FER-a prima nove članove

Poziva se "alumni" zajednica ETF-a/ FER-a da se uključi u Akademski muški zbor FER-a. Prijave se primaju do 13. veljače.

Kampusijada 2015

Kampus Borongaj

Kampusijada započela proces prijava natjecatelja: Čak 15 disciplina ove godine

Pravo natjecanja imaju svi studenti grada Zagreba, bez obzira bave li se profesionalno ili amaterski navedenim sportovima.

Le Dîner en Blanc 2014 Vancouver

Le Dîner en Blanc

Glazbeno-scenski spektakl u bijelom uskoro u Zagrebu

Zanimljive maske, maštoviti ukrasi za kosu, plaštevi, otmjeni šalovi i marame, elegantne rukavice te bijele perike najbolji su odabir za istaknuti se u moru bijelih sudionika ekskluzivnog piknika Le Dîner en Blanc.

Stipendije

Einstein forum i Daimler i Benz

Boravak u Einsteinovu ljetnikovcu i 10 000 dolara stipendije za rad na vlastitom projektu

Završio si društveni, humanistički fakultet ili onaj prirodnog usmjerenja? Voliš izazove i nove projekte, a želiš raditi na jednom svom, u ni manje ni više nego – Einsteinovoj kući, uz stipendiju od 10 000 dolara? Ovo je prilika za tebe!