Program studentske stručne prakse

Otvorene prijave za "Generalnu probu"

Ispunjavanje obrazaca

Ovogodišnja stručna praksa trajat će od 15. lipnja do 15. rujna 2016, odnosno tijekom tri ljetna mjeseca, po 40 sati tjedno, a studentima će biti isplaćena i naknada od 1600 kuna.

Otvorene su prijave za program studentske stručne prakse Erste banke  Generalna proba. Mogu se prijaviti svi redovni i odlični redovni studenti prve godine diplomskog studija ili završne godine preddiplomskog studija ekonomskog usmjerenja u Zagrebu i Rijeci. Pored edukacijskog dijela, koji se sastoji od uvodnog predavanja i treninga mekih vještina, praksa obuhvaća rad s mentorom te uključivanje u redovan rad organizacijskih jedinica banke. Erste banka program provodi drugu godinu zaredom, kako bi studentima omogućila da naučena znanja iz područja ekonomije primjene u poslovnom okruženju banke.

Prije samog angažmana studenti prolaze selekcijski proces kojim se odabire desetero najboljih. Ovogodišnja stručna praksa trajat će od 15. lipnja do 15. rujna 2016, odnosno tijekom tri ljetna mjeseca po 40 sati tjedno, a studentima će biti isplaćena i naknada od 1600 kuna. Studenti koji studiraju u Zagrebu svoju će praksu obavljati u Erste banci u Zagrebu, dok će se studentima iz Rijeke praksa osigurati u Erste banci u Rijeci.

– Cilj programa je što bolje predočiti najboljim studentima stvarni poslovni život. To uključuje dobrog mentora, praktičan rad i prve male, ali prave odgovornosti. Smatram da su programi poslovnog osposobljavanja neophodni u današnjem promjenjivom poslovnom svijetu te imaju nemjerljivu vrijednost za njihovu budućnost. – kaže o programu Maja Crnjak, direktorica Sektora ljudskih potencijala Erste banke.

Banka je program pokrenula prošle godine te je u njemu do sada sudjelovalo 7 studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu od kojih je većina ostala u Banci. Od ove godine program je proširen na Rijeku te na ostale ekonomske fakultete u Zagrebu i Rijeci.

Studenti ekonomskih fakulteta u Zagrebu i Rijeci svoje prijave mogu poslati od 1. ožujka do 30. travnja na mail adresu generalnaproba@erstebank.com. Uz životopis, prijepis ocjena i potvrdu o redovnom studiranju, studenti moraju napisati i esej na temu Postignuće kojim se najviše ponosim.

Komentari na članak

Vezani članci

naslovna

Konferencija za studente i mlade

College2Business konferencija nastavlja svoju turneju u Zagrebu

Za studente koji svoju budućnost vide u Hrvatskoj pokrenuta je College2Business konferencija koja je do sada obišla Split, Rijeku i Zadar, a sada dolazi i u Zagreb. Studenti i mladi u kombinaciji inspirativnih govora, predavanja i panela imat će priliku čuti životna iskustva poduzetnika koji su uspjeli u Hrvatskoj.

Atelje

Zanimljiva izložba svestrane Željke Lazar

"Iz ateljea" u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića

Za sve ljubitelje slikarstva Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića pripremila je zanimljiv događaj.

Styria Scool

Interaktivna predavanja i rad na poslovnom projektu

Prijavite se na Styria: SCOOL akademiju i osvojite stipendiju ili priliku za rad

Akademija je namijenjena svim studentima bez obzira na studij i usmjerenje, a sudjelovanje je besplatno. 

Radionica "Most prema uspjehu", siječanj

„Most prema USPJEHU”

VIDEO: Besplatne radionice za mlade koji žele uspjeti, i to kao društveni poduzetnici

Još je malo vremena ostalo za prijavu na besplatne radionice koje se održavaju u sklopu projekta „Most prema USPJEHU”, kojim udruga O.A.ZA. zainteresiranim kandidatima pruža relevantna znanja i vještine za pokretanje društvenog poduzeća.

FSK

Festival svjetske književnosti 2017.

Najveća europska imena posjećuju knjiške moljce u Zagrebu i Splitu

Festival svjetske književnosti održava se od 3. do 9. rujna u Zagrebu i Splitu. Ove je godine u središtu Festivala njemačka književnosti, a gosti su svjetski poznati autori. Ulaz na sve programe je besplatan.