Postdoktorske stipendije

Nizozemska u potrazi za izvanrednim istraživačima nudi bogate stipendije

stipendije studenti

Međunarodni institut IIAS u Nizozemskoj nudi mjesečnu stipendiju u iznosu od 2000 eura kroz period od 10 mjeseci boravka u Nizozemskoj. Rok prijave je do 1. listopada.

Međunarodni instittut za azijske studije u Nizozemskoj IIAS koji se bavi promocijom inovativnih istraživanja na području društvenih i humanističkih znanosti u potrazi je za doktorima znanosti iz cijeloga svijeta koje će stipendirati za istraživački rad. Također će od njih tražiti sudjelovanje na seminarima, predavanjima te drugim edukacijama. 

Stipendija podrazumijeva mjesečnu potporu u iznosu od 2000 eura uz planirani boravak od 10 mjeseci u Nizozemskoj, 1000 eura kao potporu za putne troškove te korištenje uredskih prostora i knjižnice Sveučilišta Leiden.

IIAS, također, nudi stipendiju za dodatna dva mjeseca istraživanja na Collège d’études mondiales pri Fondation Maison des sciences de l’homme (CEM-FMSH), u Parizu. Stipendija iznosi mjesečno 1000 eura uz osiguran smještaj.

Prijave traju do 1. listopada. Detaljnije o stipendiji, kao i formular za prijavu možete pronaći na linku.

 

Komentari na članak

Vezani članci

madrid

Financijska podrška

Dodjela stipendija za program digitalnog dizajna u Madridu

Prijave za čak šest stipendija koje dodjeljuje talijanski institut Istituto Europeo di Design (IED) zaprimaju se do 30. svibnja 2018, a namijenjene su kandidatima koji dolaze s tehničkih znanosti ili umjetničkog područja.

Talijansko Sveučilište

Studij u Italiji

Stipendije za buduće pravnike

Talijansko Sveučilište Bocconi nudi stipendije za sve studente pravnog usmjerenja koji nisu nikada studirali u toj zemlji.

Sveučilište Twente

Međunarodna ljetna škola

CuriousU nudi jedinstveno iskustvo ljetne škole i festivala u Nizozemskoj

Ljetna škola na Sveučilištu Twente u Nizozemskoj uključuje akademske sate, glazbu, sport, kazalište i inspirativne govornike, a festivalski dio predviđen je za ljetno opuštanje i zabavu.

Vlada RH

Ministarstvo branitelja

Objavljeni dobitnici 5897 braniteljskih stipendija

Vrlo je bitno naglasiti da će i ugovori o stipendiranju, koji su vrlo važni za ostvarivanje prava na smještaj u studentskom domu, biti poslani odmah.

Sajam stipendija 2015. - naslovna

Nadolazeći Sajam stipendija i visokog obrazovanja otvara diskusiju o važnim studentskim temama

Kako unaprijediti sustav financijske pomoći studentima?

Predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH, Agencije za mobilnost i programe EU, Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišta u Ljubljani te predstavnici studentskih organizacija iznijet će svoje stavove o temi financija studenata na okruglom stolu.