Postdoktorske stipendije

Nizozemska u potrazi za izvanrednim istraživačima nudi bogate stipendije

stipendije studenti

Međunarodni institut IIAS u Nizozemskoj nudi mjesečnu stipendiju u iznosu od 2000 eura kroz period od 10 mjeseci boravka u Nizozemskoj. Rok prijave je do 1. listopada.

Međunarodni instittut za azijske studije u Nizozemskoj IIAS koji se bavi promocijom inovativnih istraživanja na području društvenih i humanističkih znanosti u potrazi je za doktorima znanosti iz cijeloga svijeta koje će stipendirati za istraživački rad. Također će od njih tražiti sudjelovanje na seminarima, predavanjima te drugim edukacijama. 

Stipendija podrazumijeva mjesečnu potporu u iznosu od 2000 eura uz planirani boravak od 10 mjeseci u Nizozemskoj, 1000 eura kao potporu za putne troškove te korištenje uredskih prostora i knjižnice Sveučilišta Leiden.

IIAS, također, nudi stipendiju za dodatna dva mjeseca istraživanja na Collège d’études mondiales pri Fondation Maison des sciences de l’homme (CEM-FMSH), u Parizu. Stipendija iznosi mjesečno 1000 eura uz osiguran smještaj.

Prijave traju do 1. listopada. Detaljnije o stipendiji, kao i formular za prijavu možete pronaći na linku.

 

Komentari na članak

Vezani članci

European college of Parma

The European College of Parma Foundation

Djelomične stipendije za diplomski studij u Italiji

Otvoren je natječaj za pet djelomičnih stupendija u gradu Parma u Italiji. Mogu se prijaviti kandidati koji su završili preddiplomski studij ekonomije, političkih znanosti, prava, društvenih znanosti ili humanističkih znanosti.

Umjetnički program

Stipendirani umjetnički program

Slavni De Ateliers traži darovite umjetnike za rad i razvoj umjetničke karijere u Amsterdamu

Pozivaju se talentirani mladi umjetnici koji su na početku svoga profesionalnog puta da se prijave na sudjelovanje u dvogodišnjem stipendiranom nizozemskom kreativnom programu koji im pruža jedinstvenu priliku za razvoj njihovog umjetničkog dara do najviše razine.

Kune

Financijska podrška

AgriBioCert dodjeljuje stipendije studentima diplomskog studija biotehničkih znanosti

Dodjeljuju se tri stipendije u iznosu od 700 kn mjesečno za studente diplomskog studija biotehničkih znanosti, usmjerenja Ekološka poljoprivreda. Rok za prijavu je 30. studenoga.

Stipendija

Financijska podrška

ERMA: 30 stipendija za diplomski studij demokracije i ljudskih prava

ERMA program osigurava 30 punih stipendija za studente i studentice iz Jugoistočne Europe, Europske unije, Rusije i Kavkaza. Poziv za prijave na program otvorene su do 10.rujna.

Sveučilište DePauw

Institut za razvoj obrazovanja

IRO predstavlja mogućnosti studiranja uz stipendiju na prestižnom Sveučilištu DePauw

Na besplatnom obrazovnom savjetovanju predstavnik DePauw Universityja predstavit će Vera Scholarship, punu stipendiju za četiri godine preddiplomskog studija za kandidate iz Hrvatske.