Postdoktorske stipendije

Nizozemska u potrazi za izvanrednim istraživačima nudi bogate stipendije

stipendije studenti

Međunarodni institut IIAS u Nizozemskoj nudi mjesečnu stipendiju u iznosu od 2000 eura kroz period od 10 mjeseci boravka u Nizozemskoj. Rok prijave je do 1. listopada.

Međunarodni instittut za azijske studije u Nizozemskoj IIAS koji se bavi promocijom inovativnih istraživanja na području društvenih i humanističkih znanosti u potrazi je za doktorima znanosti iz cijeloga svijeta koje će stipendirati za istraživački rad. Također će od njih tražiti sudjelovanje na seminarima, predavanjima te drugim edukacijama. 

Stipendija podrazumijeva mjesečnu potporu u iznosu od 2000 eura uz planirani boravak od 10 mjeseci u Nizozemskoj, 1000 eura kao potporu za putne troškove te korištenje uredskih prostora i knjižnice Sveučilišta Leiden.

IIAS, također, nudi stipendiju za dodatna dva mjeseca istraživanja na Collège d’études mondiales pri Fondation Maison des sciences de l’homme (CEM-FMSH), u Parizu. Stipendija iznosi mjesečno 1000 eura uz osiguran smještaj.

Prijave traju do 1. listopada. Detaljnije o stipendiji, kao i formular za prijavu možete pronaći na linku.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Unizg

Raspisan natječaj

Kako do stipendije Grada Zagreba

Najviše 96 stipendija dijelit će se studentima znanstveno-istraživačkih studija, dok će studenti umjetničkih studija moći aplicirati za najviše četiri stipendije.

Svjetleće trake

Inovativno povećanje sigurnosti u prometu

VIDEO: Nizozemske ceste komuniciraju s vozačima

Umjesto fokusiranja na inovacije za automobile, Daan Roosegaarde i kompanija Heijmans inoviraju u ceste koje komuniciraju s vozačima. Zbog svoje jednostavnosti, praktičnosti i samoodrživosti, projekt oduševljava javnost.

Novac

Natječaj za stipendije

Hrvatska školska zaklada stipendira mlade koji ove jeseni upisuju prvu godinu studija

Stipendija može trajati do pet godina, uključujući tri godine preddiplomskog i dvije godine diplomskog studija. Ukupan je iznos stipendije 2000 američkih dolara, odnosno oko 13 750 kuna.

Angers

Dukat dijeli stipendije

Prijavi se za stipendirani poslijediplomski studij u Francuskoj!

Raspisan je natječaj za stipendije na Visokoj poljoprivrednoj školi u francuskom Angersu.

Sajam stipendija 2015. - naslovna

11. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Ovogodišnji Sajam stipendija bit će najveći dosad s preko 80 izlagača iz čak 18 zemalja!

U okviru Sajma pružat će se informacije o više od 5 tisuća dostupnih stipendija, a predstavit će ih preko 80 izlagača iz 18 zemalja.