Projekt „Informiranje – pravo mladih"

Dođi na radionicu „Vodič za brucoše“ i saznaj sve što te zanima

Informiranje – pravo mladih - izdužena

Radionica „Vodič za brucoše" održat će se u ponedjeljak, 18. prosinca 2017., u 18 sati na adresi Ulica Frane Petrića 4 na trećem katu.

Brucoš si i uz sve brige koje su te snašle stalno moraš nositi neke papire u referadu i ispunjavati različite obrasce. U potpunosti razumijemo kako se osjećaš i, vjeruj nam, znamo da ti nije lako. Upravo te zato pozivamo na prvu radionicu pod nazivom Vodič za brucoše koja se provodi u sklopu projekta  Informiranje – pravo mladih pod financijskom potporom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici ćemo ti ukratko predstaviti naš projekt, infocentar te Informativne ponedjeljke na kojima ćeš moći prisustvovati. Pružit ćemo ti temeljne informacije o studiranju u Zagrebu, studentskim domovima, liječnicima, boravištu i javnom prijevozu. Također, otvoreni smo za sva pitanja koja nam možeš postaviti na radionici, u infocentru osobno ili na mail infokutak@studentski.hr.

Radionica Vodič za brucoše održat će se u ponedjeljak, 18. prosinca 2017., u 18 sati na adresi Ulica Frane Petrića 4 na trećem katu.

Komentari na članak

Vezani članci

Laboratorij

Zdravstveni sustav

Studenti peticijom traže ozakonjenje magistara medicinsko laboratorijske dijagnostike

– I dok tako, s jedne strane, Hrvatska razmišlja što će ili što neće s visokoobrazovanim građanima, magistri medicinsko laboratorijske dijagnostike imaju priliku zaposliti se u državama članicama EU. – otkriva nam Petra, jedna od pokretačica peticije.

Alumni business speed date

Projekt Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH

Mladi stvaraju tržište rada

– Nakon mnogo planiranja i koordinacije sa svim alumnijima veleučilišta i visokih škola, konačno je zaživio projekt Alumni business speed date – ističe voditelj, Filip Mikić.

Studenti

Projekt „Ecole 42”

U Parizu otvorena prva škola bez učitelja i knjiga

Studenti će se koristiti resursima koje će tražiti sami, a škola je opremljena vinarijom s 5000 boca vina.

Integritas

Intervju s Kajom Pavlinić, pokretačicom projekta „Integritas“

„Mladi se ne smiju bojati istupanja u ime poštenja i pravde“

Kršenje integriteta te raširenost korupcije i varanja u obrazovnim institucijama, problemi su kojima se bavi antikorupcijski projekt „Integritas“. Projekt vode studenti i učenici koji kroz kampanju i radionice nastoje pozitivno utjecati na školsku i akademsku zajednicu.

Sziget festival 2014

22. Sziget festival

Sziget festival 2014: must go festival ove godine

Ukoliko niste isplanirali još svoj kolovoški dio ljeta, imamo odličan prijedlog za vas, a nalazi se samo 350 kilometara od Zagreba.