Projekt „Informiranje – pravo mladih"

Dođi na radionicu „Vodič za brucoše“ i saznaj sve što te zanima

Informiranje – pravo mladih - izdužena

Radionica „Vodič za brucoše" održat će se u ponedjeljak, 18. prosinca 2017., u 18 sati na adresi Ulica Frane Petrića 4 na trećem katu.

Brucoš si i uz sve brige koje su te snašle stalno moraš nositi neke papire u referadu i ispunjavati različite obrasce. U potpunosti razumijemo kako se osjećaš i, vjeruj nam, znamo da ti nije lako. Upravo te zato pozivamo na prvu radionicu pod nazivom Vodič za brucoše koja se provodi u sklopu projekta  Informiranje – pravo mladih pod financijskom potporom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici ćemo ti ukratko predstaviti naš projekt, infocentar te Informativne ponedjeljke na kojima ćeš moći prisustvovati. Pružit ćemo ti temeljne informacije o studiranju u Zagrebu, studentskim domovima, liječnicima, boravištu i javnom prijevozu. Također, otvoreni smo za sva pitanja koja nam možeš postaviti na radionici, u infocentru osobno ili na mail infokutak@studentski.hr.

Radionica Vodič za brucoše održat će se u ponedjeljak, 18. prosinca 2017., u 18 sati na adresi Ulica Frane Petrića 4 na trećem katu.

Komentari na članak

Vezani članci

Nova kampanja Portanova Fashion Incubatora

Otvorenje nove modne sezone

Portanova Fashion Incubator u novoj kampanji ističe kreativnost i stvaralačku slobodu mladih

Portanova Fashion Incubator, najutjecajnije regionalno natjecanje za mlade i neafirmirane modne dizajnere, odličnom kampanjom „Garaža“ najavljuje otvorenje nove modne sezone.

Naslovna slastičarnice

Recenzija tri zagrebačke slastičarnice

FOTO: Slatke tajne Zagreba

Predstavljamo vam tri renomirane Zagrebačke slastičarnice: The Cookie Factory, Torte i to, te Amelie. Podignite svoje raspoloženje i prepustite se slatkim tajnama Zagreba.

Job Hunt 2016

Otkrivanje poslovnog svijeta kroz praksu i pripravništvo

Otvorene prijave za "The Job Hunt 2016"

Do kraja veljače su otvorene prijave za "The JOB HUNT 2016" studentima na završnim godinama studija. Projekt će se održati od 7. do 11. ožujka.

Papirnati brodići

Velika Britanija potiče svijest o važnosti pomoći izbjeglicama

FOTO: Umjetnički projekt 'Refugee Crossing'

Bilo da su ubačeni na autobusne stanice, vlakove ili pješačke prijelaze diljem gradova Velike Britanije, art projekt s papirnatim brodićima Bern O'Donoghue potiče svijest o važnosti pomoći izbjeglicama rata.

Javni prijevoz u Puli

Emisija Indeks

Pulski studenti ne koriste javni gradski prijevoz: autobuse će uskoro zamijeniti bicikli

Od 3000 studenata tek njih 70-ak korisnici su javnog prijevoza.