Projekt „Informiranje – pravo mladih"

Dođi na radionicu „Vodič za brucoše“ i saznaj sve što te zanima

Informiranje – pravo mladih - izdužena

Radionica „Vodič za brucoše" održat će se u ponedjeljak, 18. prosinca 2017., u 18 sati na adresi Ulica Frane Petrića 4 na trećem katu.

Brucoš si i uz sve brige koje su te snašle stalno moraš nositi neke papire u referadu i ispunjavati različite obrasce. U potpunosti razumijemo kako se osjećaš i, vjeruj nam, znamo da ti nije lako. Upravo te zato pozivamo na prvu radionicu pod nazivom Vodič za brucoše koja se provodi u sklopu projekta  Informiranje – pravo mladih pod financijskom potporom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici ćemo ti ukratko predstaviti naš projekt, infocentar te Informativne ponedjeljke na kojima ćeš moći prisustvovati. Pružit ćemo ti temeljne informacije o studiranju u Zagrebu, studentskim domovima, liječnicima, boravištu i javnom prijevozu. Također, otvoreni smo za sva pitanja koja nam možeš postaviti na radionici, u infocentru osobno ili na mail infokutak@studentski.hr.

Radionica Vodič za brucoše održat će se u ponedjeljak, 18. prosinca 2017., u 18 sati na adresi Ulica Frane Petrića 4 na trećem katu.

Komentari na članak

Vezani članci

Jura Stublić

Tvornica kulture

Jura Stublić i Film u travnju nastupaju u Tvornici

Prvi bend koji je Stublić oformio nosio je ime „Šporko šalaporko i njegove žaluzine”, ali su ga, srećom, skratili na puno pamtljivije i, na kraju krajeva, legendarno ime – Film.

Kazalište

Zagrebačka kazališna jesen

Popularne predstave u zagrebačkim kazalištima koje ne smijete propustiti

Stigli su hladni jesenski dani, a znamo da je njih najljepše provesti u toplom i udobnom pa smo „prošvrljali“ internetskim bespućima i saznali čime će nas brojne zagrebačke kazališne kuće iznenaditi u sezoni na čijem smo pragu.

Sims prosidba

Istraživanje portala Studentski.hr

Studentski stavovi o braku: „Udaj se za mene u tridesetoj!“

Dolaskom recesije u medijima su sve češće zastupljene priče o razvrgavanju brakova i raskidu dugogodišnjih veza. Studentski.hr odlučio je složiti kratku anketu i ispitati studente kao buduće roditelje o njihovim stavovima o braku.

Izložba "Apartment"

Mladi izlažu

U Split stižu fotografije stana koje su obišle Srbiju, Singapur, Rusiju, Englesku i Južnu Koreju

– Splitskoj publici predstavljam se izložbom koju čine četiri serije fotografija koje koriste kontekst stana za prikazivanje različitih ideja od kojih su mnoge vrlo osobne. – najavljuje Andrea Knezović.

Studenti

Anketa o aspektima studentskog života

Poziv studenticama i studentima za sudjelovanje u „online“ anketi

Sudjelujte u anketnom istraživanju o nekim aspektima slobodnog vremena i takozvanog rizičnog ponašanja studentica i studenata Sveučilišta u Zagrebu.