Projekt „Informiranje – pravo mladih"

Dođi na radionicu „Vodič za brucoše“ i saznaj sve što te zanima

Informiranje – pravo mladih - izdužena

Radionica „Vodič za brucoše" održat će se u ponedjeljak, 18. prosinca 2017., u 18 sati na adresi Ulica Frane Petrića 4 na trećem katu.

Brucoš si i uz sve brige koje su te snašle stalno moraš nositi neke papire u referadu i ispunjavati različite obrasce. U potpunosti razumijemo kako se osjećaš i, vjeruj nam, znamo da ti nije lako. Upravo te zato pozivamo na prvu radionicu pod nazivom Vodič za brucoše koja se provodi u sklopu projekta  Informiranje – pravo mladih pod financijskom potporom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici ćemo ti ukratko predstaviti naš projekt, infocentar te Informativne ponedjeljke na kojima ćeš moći prisustvovati. Pružit ćemo ti temeljne informacije o studiranju u Zagrebu, studentskim domovima, liječnicima, boravištu i javnom prijevozu. Također, otvoreni smo za sva pitanja koja nam možeš postaviti na radionici, u infocentru osobno ili na mail infokutak@studentski.hr.

Radionica Vodič za brucoše održat će se u ponedjeljak, 18. prosinca 2017., u 18 sati na adresi Ulica Frane Petrića 4 na trećem katu.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti

Natječaj Europske komisije

Dodjeljuju se nagrade Altiero Spinelli u vrijednosti od 25 000 eura za radove usmjerene interesima mladih

Europska komisija otvorila je natječaj svim građanima i nevladinim pravnim osobama EU-a za nagradu Altiero Spinelli za informiranje. Prijave radova zaprimaju se do 7. siječnja.

Grad Rijeka naslovna

Studenti bez subvencioniranog smještaja

Studentski centar u Rijeci nudi uslugu oglašavanja za potražnju i ponudu privatnih stanova

Studentski centar u Rijeci još je jednom priskočio u pomoć svojim studentima objavljujući oglase potražnje i iznajmljivanja privatnih stanova za studente bez subvencioniranog smještaja.

Djevojka u vlaku

Emigracija visokoobrazovanog stanovništva

Hrvatsku već desetak godina pogađa "odljev mozgova"

U protekloj godini Hrvatsku je napustilo 4770 visokoobrazovanih ljudi. Podaci dokazuju prisutnost ozbiljnog problema. Mlade intelektualce ne uspijeva zadržati naljepše more na svijetu, čisti zrak i topla klima.

Trodnevna duhovna obnova za studente i mlade u Splitu

Studentski dom dr. Franjo Tuđman Split

Trodnevna duhovna obnova za studente i mlade u Splitu

Duhovnu obnovu predvodit će mr. don Damir Stojić, salezijanac, studentski kapelan u Zagrebu. Program možete pratiti i preko live streminga na YouTubeu.

Filmska kamera

Festival u MM centru

Revija studentskog filma – 3 dana, 43 filma, 53 autora

Zagreb će na tri dana postati sjecište mladih filmskih strujanja i mjesto susreta te povezivanja filmskih autora iz Hrvatske i regije.