6e2852087ed007041cd305e3031d6a86e1ad992e

(+33) 7 86 93 18 27

Visiš ovdje svaki dan?

Ne moraš klikati po studentskom da bi došao do informacija. Ako želite Pratiti novosti ili se na Studentski.hr

O projektu

POZIV NA SUDJELOVANJE U KONFERENCIJAMA STUDENTSKE ORGANIZACIJE „BOURGOGNE BALKANS EXPRESS“

Studentska organizacija „Bourgogne Balkan Express“, francuskog fakulteta Sciences Po Paris, ove godine održava konferencije u Beogradu i Zagrebu u periodu od 06. do 12. travnja 2015., na temu „Financial and energetic challenges of the European integration for Western Balkans“.

Organizacija, već u sedmoj godini postojanja, ima za cilj da konferencijama koje se održavaju jednom godišnje, približi odnose balkanskih zemalja sa Europskom unijom i sagleda izazove s kojima se one susreću prilikom integracije u Europsku uniju. Ovo je godine naglasak stavljen na ekonomske i energetske izazove u tom procesu, pitanja koja su u srcu današnjih europskih i svjetskih odnosa. Konferencije će okupiti 40 sudionika - studente francuskog fakulteta Sciences Po Paris te studente sa Balkana (Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosovo), te strane i domaće stručnjake na odabranu temu koji će održati predavanja.
Osim što sudionici imaju jedinstvenu priliku slušati predavanja od najvećih europskih stručnjaka energetskog sektora i investicija, u mogućnosti su također razmjenjivati svoja mišljenja van samih konferencija, voditi debate, i naravno stvoriti nova prijateljstva te otkriti čari još uvijek premalo istražene nam regije.
Sudionici su jedino u obavezi platiti svoj dolazak do Beograda (06. travnja), dok su troškovi smještaja te transport od Beograda do Zagreba (9. travnja) pokriveni od strane organizacije „Bourgogne Balkans Express“.
Za prijavu su potrebni CV i motivacijsko pismo na engleskom jeziku (max. jedna strana), koje možete poslati na mail: karla.petrac@sciencespo.fr . Rok prijave je 28. veljače 2015

Pohvale, kritike, savjeti...

Pogledaj sve projekte