LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tko će sve biti u ovom filmu?

DEADPOOL & WOLVERINE: hugh-ticipacija je u zraku!

Filmska najava o kojoj se najviše govori i koja trenutno obara rekordne brojke na internetu!

Filmska najava o kojoj se najviše govori i koja trenutno obara rekordne brojke na internetu!

Kao i svake godine, Super Bowl donio je pregršt novih filmskih najava, koje će obilježiti nadolazeću godinu. Tako su se na repertoaru našli filmovi kao što su The Fall Guy s Ryanom Goslingom i Emily Blunt u ulogama, zatim Kraljevstvo planeta majmuna, ali i film Wicked po istoimenom Broadway mjuziklu, s Arianom Grande i Cynthijom Erivo u ulogama dviju vještica.
 


VEZANO: OSCARI 2024.: Nastavak Barbenheimera, prominentnost Maestra i druga iznenađenja



Međutim, filmska najava o kojoj se najviše govori i koja trenutno obara rekordne brojke na internetu jest treći nastavak filma o popularnom antiheroju Deadpoolu

Podsjetnik, Deadpool, poznat i kao Wade Wilson, svoj je filmski debi ostvario 2016. godine s Ryanom Reynoldsom u ulozi Osvetnika s dugim jezikom, za kojeg mnogi smatraju da je rođen za tu ulogu. Stoga, nimalo ne čudi činjenica da će reprizirati svoju ulogu i treći put.
 

Još jedan superheroj


No, u tom pohodu neće biti sam. Obožavatelji će imati priliku vidjeti još jednog superheroja, čiji glumac je obilježio rane 2000-e, ali ostao jednako tako zapamćen kao jedan od uvjerljivijih interpretacija svojeg stripovskog pandana. Radi se, dakako, o Hughu Jackmanu, kojemu je ovo jubilarni, deseti put, da tumači mutanta s kandžama od adamantijuma. 

Ono što mnoge zanima jest tko će se još pojaviti uz dvojicu heroja na velikom platnu. Glasine koje mjesecima kruže internetom variraju od onih mogućih, do onih kompletno suludih.

Uzevši u obzir da je treći nastavak Deadpoola smješten u multiverzumsku epohu MCU sage, a i u reklami se može jasno vidjeti da će igranje s paralelnim svemirima biti glavna tematika, nameće se pitanje tko bi se sve mogao pojaviti kao iznenađenje, baš kao što je to bilo u drugom nastavku filmova o Dr, Strangeu, Doktor Strange u Multiverzumu Ludila (2022).
 

Gledatelji će ponovno moći gledati ove likove


Najavom je potvrđeno da će gledatelji moći ponovno vidjeti likove iz Deadpool filmova, kao što su Dopinder, Colossus, Blind Al, Wilsonova zaručnica Vanessa i drugi. Isto tako, potvrđeno je da će se vratiti Aaron Stanford kao Pyro, nakon što je zadnji put tu ulogu tumačio u filmu X-Men: Posljednja fronta (2006). 

Ono što još uvijek nije potvrđeno jesu glasine da bi se mogao pojaviti sastav Fantastične Četvorke iz dvaju filmova nastalih u 2005. i 2007. godini. Nadalje, Karl Urban, Taron Egerton i Daniel Radcliffe glavni su kandidati koji bi mogli tumačiti Wolverinove varijante, a priča se i da bi se mogla pojaviti Lady Deadpool. 

Ben Affleck mogao bi se pojaviti kao Daredevil, kojeg je tumačio 2003. godine, kao i njegova partnerica u filmu, Jennifer Garner, kao Elektra. Također, kruže glasine da će Taylor Swift imati cameo-ulogu kao Dazzler, pjevačica s nadrealnim mutantskim sposobnostima.

Tko će sve imati epizodnu ulogu i koja je točno premisa filma još uvijek je enigma te preostaje gledateljima da otkriju.

Deadpool & Wolverine u kina dolazi hugh-skoro, točnije, 26. srpnja!
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT