LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dar obožavateljima za Valentinovo

Poznato je tko će glumiti Fantastičnu Četvorku

Nakon mnogih spekulacija o tome tko bi mogao tumačiti popularnu superherojsku četvorku i raznih imena koja su se vezala uz likove, napokon je otkriveno tko će tumačiti Fantastičnu Četvorku.

Nakon mnogih spekulacija o tome tko bi mogao tumačiti popularnu superherojsku četvorku i raznih imena koja su se vezala uz likove, napokon je otkriveno tko će tumačiti Fantastičnu Četvorku.

Nakon što je prije pet godina objavljeno da će se snimati film o popularnoj stripovskoj obitelji Fantastičnoj Četvorci, mnoga glumačka imena su se vezala uz stripovske junake tijekom godina.
 


VEZANO: DEADPOOL & WOLVERINE: hugh-ticipacija je u zraku!



Tako je glumac Adam Driver dugo vremena bio gotovo siguran izbor za najpametnijeg lika u Marvelovom svemiru, Reeda Richardsa. Uz njega se često javljalo i ime Penn Badgley, Dev Patel, Ryan Gosling kao i John Krasinski koji je već tumačio istog lika u filmu "Doktor Strange u Multiverzumu Ludila" (2022).

Također su tu bile i glasine o Margot Robbie kao Sue Storm, Mili Kunis kao ženskoj verziji The Thinga, Zacu Efronu u ulozi Johnnyja Storma itd. 

 

Dar za obožavatelje


Međutim, na iznenađenje mnogih, sinoć je objavljena vijest na Marvelovim službenim stranicama o tome tko će tumačiti anticipiranu superherojsku četvorku kao dar obožavateljima za Valentinovo. 

FOTO: Marvel
 
Predvodnika tima Mistera Fantastica utjeloviti će sve popularniji glumac Pedro Pascal koji je svoju slavu stekao ulogama u projektima kao što su serija "The Mandalorian" (2019-), "The Last of Us" (2023), ali i ulogom antagonista u drugom nastavku Wonder Womana. 

Njegov ljubavni interes, The Invisible Woman, tumačiti će Vanessa Kirby koja je znamenita po ulozi princeze Margaret u hvaljenoj seriji "Kruna" (2016-2023). Istovremeno će njezinog brata, Johnnyja, simboličnog aliasa The Human Torch realizirati Joseph Quinn - mnogima poznat po svojoj ulozi Eddieja Munsona u seriji "Stranger Things" (2016-).

Konačno, Bena Grimma koji kasnije postane kameni The Thing na velike će ekrane donijeti zvijezda serije "The Bear", Ebon Moss-Bachrach.

Ono što je obožavateljima odmah zapelo za oko jest činjenica da The Thing čita časopis Life na čijoj naslovnici se nalazi američki predsjednik Lyndon B. Johnson što snažno sugerira da će radnja biti smještena u 60-ima.
 

Opasan mit


Isto tako, fanovi su mogli biti dodatno oduševljeni time što se na slici pojavljuje robot H.E.R.B.I.E. koji se prvi put pojavljuje u istoimenoj animiranoj seriji iz 1978. godine. Robot se tada pojavio kao četvrti član umjesto Johnnyja Storma jer su, kaže mit, uklonili lika da ne bi tadašnja djeca palila samu sebe po uzoru na njegove supermoći.

Film će režirati Matt Shakman kojemu ovo nije prvi put da sudjeluje na Marvelovom projektu. Naime, Shakman je prethodno režirao 9 epizoda serije "Wandavision" čija premisa se protezala kroz više desetljeća prošlog stoljeća, točnije, od 50-ih godina do današnjice. Stoga, redatelj je već dobro upoznat sa smještanjem superheroja u "kulturalno desetljeće". 

Hoće li voljeni heroji nekako doći u moderno doba i pridružiti se ostalim Marvelovim likovima trenutno je nepoznato. No, uzevši u obzir da je Marvelov univerzum trenutno u multiverzumskoj fazi, sve je moguće. 

"The Fantastic Four" očekuje se u kinima 25. srpnja 2025.!


*Komentar je stav autora i ne mora nužno imati nikakve veze sa stajalištem redakcije portala Studentski.hr


 
FOTO: MARVEL