Koncerti na Bundeku

FOTO: Rujanfest i drugoga vikenda bilježi rekordan broj posjetitelja, četvrtak oduševio

Prvi dan
Pogledaj fotogaleriju
RF
RF
RF
RF
RF

+4

Velika imena hrvatske i regionalne scene i ovoga su nas vikenda zabavljala na Rujanfestu. U fotogaleriji donosimo dašak vrele atmosfere koja je obilježila četvrtak.

Više od 20 000 ljudi željnih dobre glazbe, ukusne hrane i lude zabave i ovoga je vikenda posjetilo Rujanfest na Bundeku. Velika imena hrvatske i regionalne scene zabavljala su nas do dugo u noć, a svaki je posjetitelj mogao odabrati glazbu po svome ukusu. Četvrtak je posebno oduševio! Dok su na Fest Stageu nastupili Bajaga i instruktori i Plavi orkestar, trap i R'n'B zvijezde Senidah i Coby oduševljavali su publiku na Extra Stageu, a usprkos hladnijem vremenu i na Open-air Stageu okupio se zavidan broj ljubitelja Ljetnog kina i Bang Banga.

Rujanfest 2019, FOTO: Izvan fokusa.

Gourmet zona Rujanfesta ponovno nas je oduševila – ovoga se četvrtka tijekom Gastro showa kuhao hrvatski specijalitet, grah-varivo, a svi oni koji nisu ljubitelji graha mogli su izabrati nešto za sebe iz bogate ponude jednog od osam restorana, kao i Slavonskoj kući koja svaki dan festivala ugošćuje tamburaške sastave.

Komentari na članak

Vezani članci

triestri

Intervju s Triestri bandom

„Da smo htjeli ići za parama, Snajper ne bi uopće repao, a Hilje bi pjevao cajke"

U nastavku slijedi intervju pun „trudoće". Riđi, Rade Ulica i Hilj$on Mandela dali su si truda kako bi vas nagovorili da svratite na njihov koncert u Tvornici. Šalim se. Nisu baš, ali svejedno su kul.

Terminal F

Gastrodestinacija

Koncept novog Terminala F s industrijskim dizajnom izvrstan je početak putovanja

Novi Terminal F smješten je na ulazu na splitsku rivu i svojevrsni je „check in“ za sve goste koji dolaze u grad. Splićanima će pak cijeli koncept biti svojevrsni početak putovanja. Industrijski dizajn dominira prostorom u kojem je svaki detalj pomno biran kako bi se ostvario dojam pravog aerodroma.

Student Day Festival naslovna

Student Day Festival

Volontirajte u backstageu, znanstvenom programu i drugim dijelovima velikog studentskog festivala

Student Day Festival poziva studente da pošalju svoje prijavnice za volontiranje na ovogodišnjem festivalu, pri čemu će im osigurati odličnu zabavu i stjecanje novih iskustava.

Radost!

Škrabica u KSET-u

U KSET-u nastupaju Radost! i David Alanović

U sklopu Škrabice u KSET-u, 27. svibnja nastupit će Radost! i David Alanović.

Errico Caruso

Na današnji dan

Iz života Enrica Carusoa: vrsni tenor, uhvaćen obučen u plahtu, u Napulj bi natrag samo zbog špageta

Započeo je pjevajući napuljske narodne pjesme, a stigao je do trenutka kada mu učitelj postaje Guglielmo Vergine. Trebale su samo tri godine i već je 1894. debatirao u operi L'amico Francesco.