Božićni pokloni

FOTO: Do Božića odbrojavamo sate, a ti još nemaš poklon za svoje najmilije – donosimo last minute ideje

Pokloni ispod bora
Pogledaj fotogaleriju
Božićni poklon
Božićni poklon
 Božićni poklon
Božićni poklon
Božićni poklon

+7

Do Božića odbrojavamo sate, a ti još nemaš poklon za svoje najmilije? Donosimo listu jednostavnih i homemade poklona, idealnih za pod bor!

Strka oko božićnih poklona sastavni je dio pripreme za blagdane. Uz gužve, kolokvije, obaveze i spremanje za odlazak kući svih onih koji ne studiraju u rodnom gradu, prisutan je manjak inspiracije za odabir poklona. Ako je to i tvoja situacija na pravom si mjestu. Lista last minute kreativnih poklona za tvoje bližnje čeka te u nastavku članka.

Jednostavni pokloni koji ne zauzimaju veliki prostor u budžetu! Čokoladice ukrašene božićnim motivima ili pak staklenka prerušena u soba Rudolfa mali su znakovi pažnje koji će ostati upamćeni po svojoj kreativnoj naravi, idealni za slatkoljupce

Poklon u šalici savršen je za studente, pogotovo ljubitelje toplih napitaka. Budući da nas nakon praznika očekuju prvi ispitni rokovi nekoliko vrećica cappuccina, kave ili pak čaja dobra su kombinacija za upotpuniti poklon.

Tematski pokloni u kutiji s naglaskom na self-care idealan su poklon za zimsko razdoblje, no i za svakog studenta. Šalice i čajevi, bombe za kupanje, gelovi za tuširanje ili pak preparati za njegu kože uz osobnu notu doprinijet će značaju poklona. Ovisno o zadanom budžetu kutiju još mogu obogatiti čarape kao voljeni poklon svih tinejdžera te mladih, šalovi, kape, rukavice, balzami za usne, krema za ruke i mirisne svijeće.

Ipak valjalo bi spomenuti kako istinski duh Božića nije u poklonima već okupljanju oko svojih najmilijih, zajedništvu te težnji prema boljem sebi. Stoga važnija je namjera od samog poklona. U ovo vrijeme čarolije budi i ti nekome čarolija. Sretan Božić!

Komentari na članak

Vezani članci

Sretan Božić

Raznolikost europskih čestitki

Sretan Božić „po europski”

Oduvijek ste se pitali kako čestitati Božić na švedskom, portugalskom ili grčkom? Imate prijatelja u Češkoj, a ne znate kako mu čestitati na njegovom jeziku? Želite iziritirati sve svoje tetke čestitajući im Božić na jeziku koji ne znaju? Nema problema!

1

Božićna humanitarna palačinkijada

Studenti farmacije u božićnom duhu pomažu Hrabricama

Studenti FBF-a 20. prosinca organiziraju humanitarnu palačinkijadu, a sav će prilog donirati inicijativi Hrabrice. Dođite, osladite se, zabavite se i vratite osmijeh na dječja lica učinivši dobro djelo.

Božićna romantika

Filmska romantika

FOTO: Najbolje božićne romantične komedije

Tražite malo filmske romantike za vrijeme adventa? U fotogaleriji pogledajte najbolje božićne romantične komedije koje ne želite propustiti.

Zagreb ADVENTure

Međunarodni duh Božića

Mlade Europljane očekuje "Zagreb ADVENTure: Walking in the Christmas Wonderland"

Odabrano je 30 europskih studenata koji će provesti četiri dana u Zagrebu zahvaljujući udruzi AEGEE-Zagreb

Vrećice - Pexels

Jednostavno do nagrada

Besplatni pokloni i gdje ih naći

Svakodnevno provodiš xy broj sati na mobitelu čitajući razne članke, gledajući videosnimke, pretražujući ideje za poklone, zabave, izlaske i slično? Nisi jedan od onih koji u kratko vrijeme pronađu savršeni poklon svom prijatelju ili, naravno, sebi? Zavidiš ekipi koja uvijek pronađe nešto na popustu i vrati se iz grada s punim rukama vrećica?