Dječji biseri

Pismo svetom Nikoli nasmijalo nas je do suza; provjerite što je dječak zaželio

https://www.pinterest.com/pin/374924737730674769/

Jedan je mališan napisao posebno pismo svetome Nikoli zbog kojega ćete se nasmijati do suza. Evo što je zaželio!

Proslavili smo blagdan Svetoga Nikole! Raznobojne čizmice ispunile su se slatkišima i raznoraznim čokoladnim poslasticama, ali postoje i oni maleni koji razmišljaju izvan okvira kad se radi o poklonu koji žele od tog sveca.

Na Facebook stranici Imocki crnjaci pronašli smo novu objavu opisa Sveti Nikola ove će godine imati posla. Naime, jedan od mališana napisao je posebno pismo svetome Nikoli zbog kojega ćete se nasmijati do suza. Evo kako ide:

– Dragi sveti Nikola, ove sam godine bio dobar i želim poklon. Želim da mi u petak doneseš jedno zaklano krme ako može. Ja bi napravio roštilj od tog krmeta. Hvala!!!

Komentari na članak

Vezani članci

Održana radionica forum teatra

ISUM-ov projekt

„Mali pokretači promjena“: Suzbijanje govora mržnje forum teatrom

Dana 15.2.2018. u Osnovnoj školi Gornje Vrapče održana je prva u nizu radionica forum teatra. Zajedno s profesoricom hrvatskog jezika Anitom Silić Puklin i djelatnicima ISUM-a, kroz ove radionice osnovnoškolci će se upoznati s novim metodama rješavanja sukoba.

Izložba "Radost života"

Klub mladih Split

Izložba fotografija "Radost života" glas je djece

Tijekom inkluzivnih radionica uz podršku UNICEF-a, nastale su fotografije Željka Budimira Keka. Izložbu možete pogledati u Klubu mladih Split.

Projekt „Bolnica za medvjediće“ - učenje uz igru

Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci

Studenti Medicinskog fakulteta u Rijeci kroz zabavnu dječju radionicu predstavili bojanku „Bolnica za medvjediće“

Cilj je ovog projekta smanjivanje dječjeg straha od odlaska liječniku te približavanje bolnica i bolničkog miljea našim najmlađim bolesnicima.

Zatvorena 56. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece

Filmsko stvaralaštvo

Proglašeni najbolji od 89 dječjih filmova

Bol na Braču na četiri je dana postao središtem osnovnoškolskog filmskog stvaralaštva, a najbolji su filmovi u nekoliko različitih kategorija i nagrađeni.

Djevojčica s plišanim medvjedićem

Regrutacija

Traže se volonteri koji će pomagati djeci u projektu „Slatki servis”

„Slatki servis” projekt je podrške djeci s dijabetesom tipa 1 u fazi osamostaljenja. Traže se volonteri koji će s njima provoditi 20 sati mjesečno.