Kreativni oglas

Osvanuo plakat koji je osvojio Zagrepčane: Mladić u potrazi za djevojkom s kojom bi „nešto skuhao”

Osvanuo plakat koji je osvojio Zagrepčane: Mladić u potrazi za djevojkom s kojom bi „nešto skuhao”

Muškarac je odlučio kreativnim načinom pronaći djevojku koju je primijetio u trgovini. Kako bi se djevojka na plakatu prepoznala, detaljno je opisao što se događalo u trgovini te koju je odjeću i obuću nosila toga dana.

Nije neuobičajeno da nekoliko puta na godinu u glavnome gradu iskrsne neki kreativni oglas. Za to se ovoga puta pobrinuo jedan mladić u potrazi za djevojkom koja mu je zapela za oko.  

U Zagrebu su, dakle, osvanuli plakati na nekoliko tramvajskih stanica na Kvaternikovu trgu, a iz njih je moguće iščitati sljedeću priču. Mladi muškarac u trgovini je uočio dragu damu koja mu se jako svidjela, čuo je kako šaljivo priča s prodavačicama i pomislio kako je interesantna, ali u tom trenutku nije joj prišao. Budući da je zbog toga zažalio, krenuo je u potragu za njom. 

U nadi da će ga prepoznati, napisao je da je on toga dana nosio sivu majicu i kratke hlače s treninga. Primijetio da je kupila neki dio za partfiš, i kasnije pregaču. U oglasu je ostavio e-mail na koji mu se može javiti, a koji je sam po sebi svojevrsna poruka djevojci – ajmonestoskuhat@gmail.com.

FOTO: Facebook / Hangout Croatia

Komentari na članak

Vezani članci

krafne

Na današnji dan

Kuhajte sa Studentskim: Proslava međunarodnog dana „donutsa” njihovom jednostavnom pripremom

14. rujna obilježava se međunarodni dan američkih krafni, stoga isprobajte jednostavan recept za njihovu pripremu kako biste se zasladili s prijateljima, kolegama ili članovima obitelji.

Radionica kuhanja u sklopu siječanjskog Vege izazova

Udruga "Prijatelji životinja"

Radionica kuhanja u sklopu siječanjskog Vege izazova

Udruga "Prijatelji životinja" organizira radionicu kuhanja veganskog ručka. Svi zainteresirani mogu se priključiti zanimljivom Vege izazovu.

Naslovna

Neobičan oglas

Traži se misteriozna djevojka iz tramvaja

Crvenokosoj djevojci koja ga je te noći očarala ipak nije imao hrabrosti prići, no to ga nije spriječilo da ju potraži pomoću svih mogućih sredstava.

I love internet

Beskorisno korisne stranice za koje niste znali da postoje

15 korisnih stranica za bolji život

Kada se probuditi i biti pun energije, koji film pogledati i na kojoj stranici izgubiti višak slobodnog vremena - samo su neki od primjera 15 beskorisno korisnih stranica koje bi život trebale učiniti lakšim.

Makaroni sa sirom na malo drugačiji način

Recept

Kuhajte sa Studentskim: makaroni sa sirom na malo drugačiji način

Klasični makaroni sa sirom dobili su svoju konkurenciju. Iako malo kompliciraniji, garantiramo vam da će ovaj recept zadiviti svakoga kome ga servirate.