Kreativni oglas

Osvanuo plakat koji je osvojio Zagrepčane: Mladić u potrazi za djevojkom s kojom bi „nešto skuhao”

Osvanuo plakat koji je osvojio Zagrepčane: Mladić u potrazi za djevojkom s kojom bi „nešto skuhao”

Muškarac je odlučio kreativnim načinom pronaći djevojku koju je primijetio u trgovini. Kako bi se djevojka na plakatu prepoznala, detaljno je opisao što se događalo u trgovini te koju je odjeću i obuću nosila toga dana.

Nije neuobičajeno da nekoliko puta na godinu u glavnome gradu iskrsne neki kreativni oglas. Za to se ovoga puta pobrinuo jedan mladić u potrazi za djevojkom koja mu je zapela za oko.  

U Zagrebu su, dakle, osvanuli plakati na nekoliko tramvajskih stanica na Kvaternikovu trgu, a iz njih je moguće iščitati sljedeću priču. Mladi muškarac u trgovini je uočio dragu damu koja mu se jako svidjela, čuo je kako šaljivo priča s prodavačicama i pomislio kako je interesantna, ali u tom trenutku nije joj prišao. Budući da je zbog toga zažalio, krenuo je u potragu za njom. 

U nadi da će ga prepoznati, napisao je da je on toga dana nosio sivu majicu i kratke hlače s treninga. Primijetio da je kupila neki dio za partfiš, i kasnije pregaču. U oglasu je ostavio e-mail na koji mu se može javiti, a koji je sam po sebi svojevrsna poruka djevojci – ajmonestoskuhat@gmail.com.

FOTO: Facebook / Hangout Croatia

Komentari na članak

Vezani članci

Juha od rajčice

Ušteda vremena

Deset ukusnih recepata za užurbane studente

Da bismo ti uštedjeli vrijeme potrebno za kuhanje, a da bi ti ipak nešto fino pojeo, pripremili smo ti popis od 10 vrlo ukusnih recepata za koje ti je potrebno vrlo malo vremena.

krafne

Na današnji dan

Kuhajte sa Studentskim: Proslava međunarodnog dana „donutsa” njihovom jednostavnom pripremom

14. rujna obilježava se međunarodni dan američkih krafni, stoga isprobajte jednostavan recept za njihovu pripremu kako biste se zasladili s prijateljima, kolegama ili članovima obitelji.

Uskrs, jaja

Uskrsne nedoumice

Rok trajanja i skladištenje kuhanih jaja

Bacanje hrane može se spriječiti dobrom procjenom potrebne količine, no ako ipak nešto preostane, važno je znati koji je rok trajanja i na koji ga se način može produljiti.

Ruske delicije

Nesvakidašnji dvoboj u konobi Burin

Tradicionalna zagrebačka konoba priprema poseban meni za dan zaljubljenih

U konobi Burin održalo se zanimljivo natjecanje u pripremi jela između chéfa konobe Roberta Slogara i vlasnika Iločkih podruma Jure Mihaljevića.

Lucija Zebić

Intervju: Lucija Zebić

Menzu zamijeniti tržnicom i ostati unutar budžeta – studentica socijalnog rada zna kako

Razgovarali smo sa studenticom koja u svojoj skromnoj kuhinji bez pećnice priprema ukusna jela primjerena studentskom budžetu i slobodnom vremenu.