LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna akcija

FOOLING AROUND: Sparkling Edition ovog adventa donosi snažnu humanitarnu priču: Veliki Chefovi kuhaju za Male zmajeve

Šest najpoznatijih domaćih chefova i jedna chefica sudjeluju u humanitarnoj akciji pod sloganom: Neka nitko ovog Božića ne bude zaboravljen.

Šest najpoznatijih domaćih chefova i jedna chefica sudjeluju u humanitarnoj akciji pod sloganom: Neka nitko ovog Božića ne bude zaboravljen.

FOOLING AROUND: Sparkling Edition adventski je festival koji na najljepšoj zagrebačkoj terasi, Oleander terasi hotela Esplanade, na jednom mjestu okuplja veliku sedmorku.

Gastro kreacije ove sjajne adventske lokacije na kojoj se nazdravlja najboljim domaćim i stranim pjenušcima, potpisuje šest najpoznatijih domaćih chefova i jedna chefica. Ana Grgić Tomić, Deni Srdoč, Mario Mandarić, Matija Bogdan & Marko Palfi, Vid Nikolić i Mate Janković kreirali su street style-verzije jela kojima se posjetitelji ovog festivala mogu počastiti do kraja mjeseca.
 

Culinary affair


U svoj prepun prosinački kalendar ovi sjajni chefovi su upisali i vrijeme koje će izdvojiti kako bi, kuhajući uživo pred posjetiteljima, podržali rad udruge Mali zmaj. Darovat će svoje vrijeme i ono najbolje od sebe, svoju kulinarsku vještinu, kako bi pripremili jela čijom će prodajom prikupiti sredstva za free store udruge u koji svi korisnici imaju pravo doći i prema uvjetima udruge odabrati namirnice koje su im potrebne.
 


VEZANO: FOOLING AROUND: Sparkling Edition slasna adventska ponuda gastro kreacija najpoznatijih domaćih chefova



CULINARY AFFAIRkulinarski performans chefova, održat će se u četvrtak, 14. prosinca kada će svoje kulinarske vještine pokazati Bogdan i Palfi. a potom i 26. i 28. prosinca od 16 do 18 sati pod sloganom Neka nitko ovog Božića ne bude zaboravljen. 

FOTO: Bogdan i Palfi/ Sandro Sklepić
 

Namirnice za svaki od termina održavanja humanitarnih kulinarskih performansa osigurat će METRO, a chefovima će u pomoć priskočiti i mali pomoćnici.

Naime, u pripremanju jela chefovima će pomoći po dvoje djece iz udruge Mali zmaj. Misija ove udruge jest pomoć i poboljšanje kvalitete života djece koja žive u obiteljima slabijeg imovinskog statusa, sigurnim kućama i institucijama.
 

Neka nitko ovog Božića ne bude zaboravljen


Građani Zagreba i svi gosti koji dolaze u grad doživjeti ga u ovom posebnom blagdanskom ozračju, pozvani su doći i kupnjom jela podržati ovu humanitarnu gastro priču kojom se želi poručiti Neka nitko ovog Božića ne bude zaboravljen.

FOTO: Vid Nikolić/ Sandro Sklepić
 

FOOLING AROUND:Sparkling Edition otvoren je radnim danom od 12 do 23, a vikendom od 11 do 23 sata.

Svaki dan za dobru vibru zaduženi su DJ-evi, a srijedom se održavaju koncerti. Dana 15. prosinca na rasporedu je koncert Dino Dvornik Tribute banda, 20. prosinca nastupa Abba Real Tribute band, a 27. prosinca sviraju Robert Mareković i Swingers band.

Sve detalje o bogatom gastro i glazbenom sadržaju pratite na FOOLING AROUND društvenim mrežama: Instagram i Facebook.

 

FOTO: SANDRO SKLEPIĆ