Studentske nevolje

Najgori tipovi cimera

Cimeri

Ako mislite da imate najgoreg cimera, razmislite još jednom.

Počela je nova akademska godina, a time i nevolje s cimerima. Bilo da se radi o najboljem prijatelju ili prijateljici, kolegi s faksa ili nekoj dosad nepoznatoj osobi, poneke su trzavice i neslaganja neizbježni. No ako mislite da je misteriozni nestanak čipsa najgora stvar koja vam se dogodila, niste ni svjesni koliki ste sretnici. Postoje puno teže cimerske situacije.

Treći kotač

Zamislite da vam cimer održava vezu na daljinu preko Skypea. Pa kad poželite spavati, oni pričaju, kad pišete zadaću, oni pričaju, poželite učiti, a oni opet pričaju. Htjeli to ili ne, postali ste sudionici njihove veze.

IZVOR: Imgur

Udomljavanje

Kad pomislite da u stanu za dvoje ima, zapravo, mjesta samo za dvoje, postoje osobe koje misle da se u taj stan može useliti više osoba te da one ne trebaju plaćati režije i stanarinu. Nema smisla čak i da se pobunite jer kad pokušate razgovarati s cimerom ili cimericom, on/a kaže da su mu/joj prijatelji ostali samo koji dan duže i da će uskoro otići, a vi plaćate režije za još dvije osobe.

IZVOR: Imgur

Party animal

Živjeli u domu ili stanu, kad je neko događanje u tom prostoru, ne možete ne primijetiti. Postoje osobe koje se na to ne obaziru i konstantno pozivaju prijatelje doma na kraća i mirnija ili duža i glasnija druženja.

IZVOR: Imgur

Ogovaranje

Zamislite da naletite na cimera ili cimericu dok vas ogovara iza leđa. Možete se pretvarati da niste čuli ili možete pokušati riješiti situaciju. Napetost u svakom slučaju.

IZVOR : Facebook

Krađa

Sjećate se kad ste živjeli kod kuće i cijeli dan čekali da se vratite da pojedete zadnji komad ukusnog ručka? A onda, kad dođete kući čeka vas samo tuga i razočarenje jer je to pojeo vaš brat? Tako nešto događa se i s cimerima koji odluče pojesti nešto vaše bez da su vas uopće pitali.

IZVOR: Imgur

Ne postoji jamstvo da vam se ovakve ili slične stvari neće dogoditi, ali ne postoji ni ono što razgovor ne može riješiti. Možda zvuči kao klišej, ali uistinu je tako. Na početku svog cimerstva dogovorite neke stvari ili potpišite ugovor kao Sheldon i Lenard. 

Komentari na članak

Vezani članci

Najgore stvari koje muškarci rade ženama

Iz prve ruke

Muškarci priznali što su najgore napravili ženama

Nekoliko korisnika Reddita otkrilo je koje su po njima najgore stvari koje su napravili ženama i kako se osjećaju zbog toga.

Mladi i alkohol

Maloljetnici i alkohol

Ne smijemo ignorirati činjenicu pretjeranog opijanja mladih

Prema posljednjem istraživanju, maloljetnici u Hrvatskoj svaki mjesec konzumiraju sve veće količine alkohola, što je zabrinjavajuće, a ujedno nas je dovelo i na treće mjesto u Europi po ekscesivnom opijanju mladih

Windows 10

Sam svoj majstor

Najčešći nedostaci Windowsa 10 i kako ih popraviti

Kako biste najnoviji Windowsov operativni sustav mogli koristiti bez poteškoća, donosimo vam rješenja za najčešće "bugove".

1

Na današnji dan

Završetak stodnevne holivudske agonije

Na današnji je dan 2008. okončan štrajk pisaca koji je na 14 tjedana paralizirao Hollywood i time prouzročio štetu od nekoliko milijardi dolara.

Obrazac

Stručno (ne)osposobljavanje

„HZZ se bavi snimanjem promotivnih spotova s Lanom Jurčević, a za mlade "kao" nemaju novca“

Nezaposleni mladi više od pedeset dana čekaju odgovor na zahtjeve za stručnim osposobljavanjem. U HZZ-u kažu kako se zahtjevi još uvijek obrađuju. Mjere stručnog osposobljavanja provode se i dalje kroz dva projekta.