Studentske nevolje

Najgori tipovi cimera

Cimeri

Ako mislite da imate najgoreg cimera, razmislite još jednom.

Počela je nova akademska godina, a time i nevolje s cimerima. Bilo da se radi o najboljem prijatelju ili prijateljici, kolegi s faksa ili nekoj dosad nepoznatoj osobi, poneke su trzavice i neslaganja neizbježni. No ako mislite da je misteriozni nestanak čipsa najgora stvar koja vam se dogodila, niste ni svjesni koliki ste sretnici. Postoje puno teže cimerske situacije.

Treći kotač

Zamislite da vam cimer održava vezu na daljinu preko Skypea. Pa kad poželite spavati, oni pričaju, kad pišete zadaću, oni pričaju, poželite učiti, a oni opet pričaju. Htjeli to ili ne, postali ste sudionici njihove veze.

IZVOR: Imgur

Udomljavanje

Kad pomislite da u stanu za dvoje ima, zapravo, mjesta samo za dvoje, postoje osobe koje misle da se u taj stan može useliti više osoba te da one ne trebaju plaćati režije i stanarinu. Nema smisla čak i da se pobunite jer kad pokušate razgovarati s cimerom ili cimericom, on/a kaže da su mu/joj prijatelji ostali samo koji dan duže i da će uskoro otići, a vi plaćate režije za još dvije osobe.

IZVOR: Imgur

Party animal

Živjeli u domu ili stanu, kad je neko događanje u tom prostoru, ne možete ne primijetiti. Postoje osobe koje se na to ne obaziru i konstantno pozivaju prijatelje doma na kraća i mirnija ili duža i glasnija druženja.

IZVOR: Imgur

Ogovaranje

Zamislite da naletite na cimera ili cimericu dok vas ogovara iza leđa. Možete se pretvarati da niste čuli ili možete pokušati riješiti situaciju. Napetost u svakom slučaju.

IZVOR : Facebook

Krađa

Sjećate se kad ste živjeli kod kuće i cijeli dan čekali da se vratite da pojedete zadnji komad ukusnog ručka? A onda, kad dođete kući čeka vas samo tuga i razočarenje jer je to pojeo vaš brat? Tako nešto događa se i s cimerima koji odluče pojesti nešto vaše bez da su vas uopće pitali.

IZVOR: Imgur

Ne postoji jamstvo da vam se ovakve ili slične stvari neće dogoditi, ali ne postoji ni ono što razgovor ne može riješiti. Možda zvuči kao klišej, ali uistinu je tako. Na početku svog cimerstva dogovorite neke stvari ili potpišite ugovor kao Sheldon i Lenard. 

Komentari na članak

Vezani članci

Promocija studenata

Izvješće Europske komisije o životu mladih Europe

U Europi sve više mladih sa sveučilišnom diplomom, Hrvatska slijedi trend

Unatoč povećanju broja mladih sa završenim studijem, u Europi je sve više onih koji vrlo rano prekinu školovanje. Također, europski srednjoškolci pokazuje slabe rezultate u području čitalačke i matematičke pismenosti i prirodoslovlja.

Tonight Show

Jimmy Fallon nasmijao svoju publiku uz pomoć Twittera

VIDEO: Mislili ste da imate teškog cimera? Promislite ponovno!

Pomislili ste da je vama život težak ako živite s pomalo ćuknutom osobom? E pa možda ćete ipak promijeniti mišljenje nakon što pročitate „twittove“ koje vam donosi Jimmy Fallon

EYE 2016

European Youth Event

Mladi će Europljani u Strasbourgu raspravljati o aktualnim europskim temama

Europski događaj za mlade (EYE) održava se u Strasbourgu od 20. do 21. svibnja. Na njemu će prisustvovati 7500 mladih, a ostali, koji neće biti tamo, moći će sudjelovati "online".

Jedenje, izvor: https://pixabay.com/en/hunger-hungry-eating-cookie-413685/

Stalna potreba za hranom

FOTO: 10 situacija koje će razumjeti samo ljudi koji su uvijek gladni

Postoje dvije vrste ljudi: oni koji nikada nisu gladni i, da ih se pita, radije ne bi ni jeli jer im je to gubitak vremena, i oni koji su uvijek gladni i o hrani razmišljaju bez prestanka. Ako pripadate drugoj skupini, vjerojatno ste se pronašli u nekim od navedenih situacija.

Autotrolej - bus

Rušenje studentskog standarda

Riječki studenti izgubili pravo na subvencionirani prijevoz

Nakon brojnih upita Gradu Rijeci, odjelu grada za obrazovanje, za financije i za komunalije, kao i Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, u trenutku objavljivanja ovog članka, nismo dobili niti jedan odgovor na postavljeni upit.