Radionica u Klubu Zona

„Jezične vratolomije“ otkrivaju zabavnu stranu pravopisa i leksika

Vratolomije u Zoni

Od 13. listopada u splitskom Klubu Zona održavat će se radionica „Jezične vratolomije". Prijave su u tijeku, a sudjelovanje je besplatno.

Otvorene su prijave za radionicu Jezične vratolomije koja će se održavati u Klubu Zona. Dinamična i zabavna radionica prava je prilika za otkrivanje zabavne strane pravopisa i leksika, ali i za korigiranje svoje pravopisne i gramatičke nesavršenosti.

Sudionici „Jezičnih vratolomija" četiri četvrtka, počevši od 13. listopada u 19:15, zabavljat će se smišljajući i primjenjujući nove riječi, osvještavajući jezične nelogičnosti i zamke te učeći na gramatičkim i pravopisnim pogreškama. najavila je mlada profesorica Ines Džaja.

Sudjelovanje je besplatno, no potrebna je rezervacija mjesta prijavnicom dostupnom na Facebook stranici Kluba Zona. Najave ostalih događanja u Klubu Zona potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Tourism Fun&Run

Spajanje sporta s turizmom

U tijeku prijave za „Tourism fun&run”, besplatan studentski obrazovno-rekreativni projekt

USTEF spaja sport i turizam omogućujući aktivan odmor koji uključuje mnoštvo sportskog sadržaja i stjecanja novih znanja projektom koji će se održati u subotu, 19. svibnja, od 10 sati.

Odbojka na pijesku

Aktivni odmor

Ovoga ljeta u Splitu besplatno igrajte odbojku na pijesku

Ako ste student Sveučilišta u Splitu, ne propustite ovu izvrsnu priliku za uživanje u sportu.

Noćni plac na Tavanu

Popularni Noćni plac vraća se na Tavan

Skoknite po slastan zalogaj i koktel na Noćni plac

Subotnje večeri ponovno su rezervirane za uživanje na poznatoj tavanskoj terasi u dobrom društvu i s jednim od najljepših pogleda u gradu.

Klub mladih Split

Klub mladih Split i CEDRA-e Split

Career Bootcamp Learning Marathon u Klubu mladih Split

Intervju za posao, Networking, Time Management - teme su radionica koje će se održati u sklopu Career Bootcamp Learning Marathona.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=118889705972399&set=gm.600134980467725&type=3&theater

Tradicionalna fešta stanara Save

Zabave, smijeha i sporta neće nedostajati ni na ovogodišnjim Radićevim danima

Uskoro nam se približava najpoznatija studentska manifestacija, još poznatija po svojem nazivu Radićevi dani. Organizatori su iznijeli potpuni program događaja.