Che bello & romantico!

FOTO: Restoran u vapnenačkoj špilji na talijanskoj obali

Restoran
Pogledaj fotogaleriju
Restoran na talijanskoj obali1
Restoran na talijanskoj obali2
Restoran na talijanskoj obali3
Restoran na talijanskoj obali4
Restoran na talijanskoj obali5

+5

Hotelski restoran smješten je unutar špilje na jugu Italije gdje, dok jedete ukusne talijanske specijalitete, možete uživati u vjetru u kosi i uputiti sanjarski pogled prema Jadranskome moru i okomitim liticama.

Svatko na svoj način promatra i doživljava romantiku, no u filmovima ona često uključuje večeru uz svijeće s partnerom. Nije li to divno... još kad bismo samo uz sve to imali i prekrasan pogled na more uz šum valova. Well, well, would you look at that! Restoran smješten u vapnenačkoj špilji na talijanskoj obali primjer je upravo takve romantike (ako takvu volite, naravno), koja na ovome mjestu dobiva svoj puni sjaj. Hotelski restoran Grotta Palazzese smješten je unutar špilje u gradu Polignano a Mare na jugu Italije gdje, dok jedete ukusne talijanske specijalitete, možete uživati u vjetru u kosi i uputiti sanjarski pogled prema Jadranskome moru i okomitim liticama.

Ova lokacija naseljena je još od doba neolitika i davno prije pripadala je grčkoj koloniji, a vjeruje se kako su stanovnici ovu lokaciju koristili već u 1700-ima kao restoran.

S obzirom na to da je Italija poznata kao zemlja velikih ljubavnika i još većih ljubavnih priča, proslavite Valentinovo u zemlji koja u književnosti najviše idealizira pojam ljubavi, a sve to uz ovaj predivni restoran! Naravno, ako vam je džep zbilja toliko pun da mu morate dati prostora. Ili jednostavno prođite fotogaleriju i stavite ovo mjesto na must-visit listu.

Ne morate zapravo ni voditi svoju polovicu sa sobom – odvedite sebe, volite se, priuštite si dobru hranu i još divniji morski ugođaj.

Uživaje u mini fotogaleriji!

Komentari na članak

Vezani članci

Pariz

Autobusna kompanija „Megabus“

Iz Italije do Pariza i Londona za 1,5 euro

Ako ovog ljeta planirate putovati Europom, zasigurno će vas zanimati nevjerojatne ponude Megabusa.

Naslovna (srce)

Romantika ili razočaranje

Proslava Valentinova: sudar očekivanja s realnošću

Valentinovo je dan kada slavimo zaljubljenost, ljubav i leptiriće u trbuhu. Ako ste veliki obožavatelj Dana zaljubljenih, pretpostavljamo da imate i neka očekivanja. S obzirom da nam je stalo do vaših osjećaja, objasnit ćemo vam kako će nemali broj vaših očekivanja biti u sudaru s realnošću vaše druge polovice!

Nevrijeme

Sardinija: najmanje 18 poginulih

Ciklon Cleopatra

„Fokusiramo se na glavne stvari. Trebamo spasiti što više ljudskih života, pomoći onima koji su ostali bez domova i očistiti ceste, napraviti ih prohodnima za pomoć“, izjavio je Enrico Letta nakon izvanredne sjednice talijanske vlade u utorak.

Park Grič

Neobičan izlazak

Le Grič – prošećite romantičnom stranom Zagreba

Izaberite svoju klupicu u gornjogradskom parku Grič ili vintage bistro kutak i uživajte u hrvatskim vinima, uz pogled na zagrebačke krovove i mali, intimni, gotovo privatni, violinski koncert u pozadini. 

Pompeii

Kiša uništila arheološko nalazište

Talijanska vlada odobrila novac za sanaciju Pompeja

Vlada Italije je na prijedlog ministra kulture Darija Franceschinija odlučila investirati dva milijuna eura u fond za redovno održavanje i sanaciju Pompeja koji su stradali u naletu obilnih kiša i čestih poplava.