Che bello & romantico!

FOTO: Restoran u vapnenačkoj špilji na talijanskoj obali

Restoran
Pogledaj fotogaleriju
Restoran na talijanskoj obali1
Restoran na talijanskoj obali2
Restoran na talijanskoj obali3
Restoran na talijanskoj obali4
Restoran na talijanskoj obali5

+5

Hotelski restoran smješten je unutar špilje na jugu Italije gdje, dok jedete ukusne talijanske specijalitete, možete uživati u vjetru u kosi i uputiti sanjarski pogled prema Jadranskome moru i okomitim liticama.

Svatko na svoj način promatra i doživljava romantiku, no u filmovima ona često uključuje večeru uz svijeće s partnerom. Nije li to divno... još kad bismo samo uz sve to imali i prekrasan pogled na more uz šum valova. Well, well, would you look at that! Restoran smješten u vapnenačkoj špilji na talijanskoj obali primjer je upravo takve romantike (ako takvu volite, naravno), koja na ovome mjestu dobiva svoj puni sjaj. Hotelski restoran Grotta Palazzese smješten je unutar špilje u gradu Polignano a Mare na jugu Italije gdje, dok jedete ukusne talijanske specijalitete, možete uživati u vjetru u kosi i uputiti sanjarski pogled prema Jadranskome moru i okomitim liticama.

Ova lokacija naseljena je još od doba neolitika i davno prije pripadala je grčkoj koloniji, a vjeruje se kako su stanovnici ovu lokaciju koristili već u 1700-ima kao restoran.

S obzirom na to da je Italija poznata kao zemlja velikih ljubavnika i još većih ljubavnih priča, proslavite Valentinovo u zemlji koja u književnosti najviše idealizira pojam ljubavi, a sve to uz ovaj predivni restoran! Naravno, ako vam je džep zbilja toliko pun da mu morate dati prostora. Ili jednostavno prođite fotogaleriju i stavite ovo mjesto na must-visit listu.

Ne morate zapravo ni voditi svoju polovicu sa sobom – odvedite sebe, volite se, priuštite si dobru hranu i još divniji morski ugođaj.

Uživaje u mini fotogaleriji!

Komentari na članak

Vezani članci

Karlovački SC i salvete

Karlovački SC

Schrödingerova salveta: Salveta se naplaćuje, ali se ne naplaćuje

Koliko nam je poznato, nijedan studentski centar u Hrvatskoj nema predviđenu cijenu za salvete niti je igdje propisano koliko se salveta smije uzeti prilikom uzimanja obroka u studentskim restoranima.

Njezina ideja kraja večeri

Dan zaljubljenih iz snova

Pet posebnih valentinovskih darova za zaljubljene studente

Iako ga neki smatraju najobičnijim danom i još jednim komercijaliziranim običajem, Valentinovo nas ipak čini posebno romantičnima u veljači. Ove godine učinite ga posebnijim nego ikad i iznenadite svoju bolju polovicu urnebesnim poklonom.

https://pixabay.com/en/couple-bride-love-wedding-bench-260899/

Ljubav u zraku

Sedam znakova da pozovete osobu koja vam se sviđa na prvi spoj

Pozvati osobu koja vam se sviđa na kavu svakako je izazov jer postoji mogućnost da vas odbiju. Ipak, neki vam znakovi mogu dati do znanja da se i vi sviđate toj osobi te da je poduzimanje prvog koraka logičan sljedeći potez.

Naslovna (srce)

Romantika ili razočaranje

Proslava Valentinova: sudar očekivanja s realnošću

Valentinovo je dan kada slavimo zaljubljenost, ljubav i leptiriće u trbuhu. Ako ste veliki obožavatelj Dana zaljubljenih, pretpostavljamo da imate i neka očekivanja. S obzirom da nam je stalo do vaših osjećaja, objasnit ćemo vam kako će nemali broj vaših očekivanja biti u sudaru s realnošću vaše druge polovice!

Otac Vinko i prijatelj Đogo

Matej Sunara

Iz Rima s ljubavlju: Veni, vidi, praščić

Velik dan za mene, a koban za praščića!