Zanimljivi detalji o seriji i glumcima

15 detalja koje niste znali o „One Tree Hillu"

One Tree Hill 1

Sjećate li se Lucasa, Nathana, Haley, Peyton i Brooke? Ako je odgovor potvrdan, pogledajte listu stvari koje možda niste znali o njima i o popularnoj seriji.

Sigurno se svi dobro sjećate serije koja je i vama i nama obilježila tinejdžerske dane. Da, radi se o One Tree Hillu! Serija je prvi put emitirana 2003. godine Zabavna, šarmantna i dirljiva serija u 187 epizoda donosi priču o životu nekoliko tinejdžera iz malog, ali ne tako mirnog grada Tree Hilla. Iako epizode traju gotovo 45 minuta, svaka je prepuna emocija i humora, jako zanimljiva i napeta, a likovi su jednostavno nezaboravni. Donosimo vam neke detalje koje možda niste znali o popularnoj seriji i njenim glumcima.

1. Naziv serije dolazi od pjesme One Tree Hill poznate irske rock skupine U2.

2. James Lafferty, koji je glumio Nathana Scotta, bio je jedini tinejdžer u prvoj sezoni. Kada se serija premijerno prikazivala u rujnu 2003. godine, Lafferty je imao 18 godina. Bethany Joy Lenz (Haley) i Chad Michael Murray (Lucas) imali su 22 godine, dok su Sophia Bush (Brooke) i Hilarie Burton (Peyton) imale 21 godinu. 

3. Igralište na kojem su se snimale košarkaške utakmice isto je ono igralište na kojem je Michael Jordan igrao košarku dok je bio u školi.

4. James Lafferty (Nathan) bio je košarkaš i prije nego je postao glumac One Tree Hilla.

IZVOR: Pinterest

5. Sophia Bush čitala je za ulogu Brooke tri puta. Prvi su joj put rekli da nije dovoljno zavodljiva, drugi put da izgleda prezavodljivo i tek joj je treći put ponuđena uloga.

6. Moira Kelly (Karen) saznala je da je trudna nakon što je prva epizoda snimljena, no Schwahn nije htio ubaciti trudnoću u seriju stoga su koristili niz rekvizita kako bi sakrili trudnički trbuh.

7. Glazba je imala veliku ulogu u seriji stoga je u drugoj sezoni izmišljen i noćni klub Trick, kako bi se u seriju moglo uključiti što više bendova i umjetnika.

8. One Tree Hill sniman je u Wilmingtonu u Sjevernoj Karolini, a još i danas možete posjetiti mnoge lokacije na kojima je snimana serija.

9. Nakon što je Schwahn čuo Lenz kako pjeva na parkingu, odlučio je liku Haley dati pjevačku karijeru.

10. Kada je Haley ostala trudna u osmoj sezoni, Lenz je bila trudna i u stvarnom životu. 

11. Sophia Bush i Chad Michael Murray nisu imali vezu samo na malim ekranima, već su izlazili i u stvarnom životu. Bili su u kratkom braku koji je završio rastavom nakon pet mjeseci.

12. Brooke i Julian (Austin Nichols) imali su toliku kemiju na ekranima jer su Bush i Nichols izlazili neko vrijeme i u stvarnom životu.

13. Nakon razvoda s Murrayjem, Bush je izlazila s još dvama članovima glumačke postave, kratko sa Jamesom Laffertyjem i oko četiri godine s Austinom Nicholsom. 

14. U početku, Mark Schwahn ulogu je Nathana dodijelio Chadu Michaelu Murrayju, no Murray je inzistirao na ulozi Lucasa jer se osjećao povezanijim s likom. 

IZVOR: Pinterest

15. Na kraju svake sezone cijela bi se postava udružila i organizirala košarkašku utakmicu, a novac je išao u dobrotvorne svrhe. Podijelili bi se u dva tima i igrali bi utakmice. 2008. godine jedna je karta za gledanje košarkaške utakmice koštala 25$.

Komentari na članak

Vezani članci

Impulse festival 2017. izložba ploča

Festival glazbe i urbane klupske kulture

Završilo četvrto izdanje Impulse festivala u Rijeci

Program festivala je u šest dana posjetilo više od 1500 posjetitelj(ic)a.

Kolos Neron

Na današnji dan

„Kakav umjetnik umire“ – samoubojstvo zloglasnoga rimskog cara

Neron, jedan od „najomraženijih“ rimskih careva, umro je na današnji dan prije 1949 godina. Za vrijeme vladavine dao je pogubiti suprugu, majku, polubrata, generale, pisce i brojne protivnike.

igra prijestolja 3

Na današnji dan

Objavljen prvijenac planetarno popularnog serijala „Pjesma leda i vatre“

Prije dvadeset je godina George R. R. Martin izdao prvu knjigu ciklusa. Rijetki su oni koji nisu zaraženi groznicom „Igre prijestolja“, no okolnosti nastanka kultnog serijala manje su poznate.

Barefoot

Na današnji dan

Prošećite bosonogi za sve koji si obuću ne mogu priuštiti

Prvoga se lipnja obilježava dan bosonogog hodanja i tim vam povodom donosimo zanimljivosti o hodanju bez obuće, njegovim prednostima i manama.

Springsteen - naslovna

Na današnji dan

Bruce Springsteen objavio jednu od najvećih pjesama svih vremena – „Born in the U.S.A.“

Na današnji je dan Bruce Springsteen objavio jednu od svojih najpoznatijih, ali i jednu od najčešće pogrešno interpretiranih pjesama – „Born in the U.S.A.“