LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Misterij na nebu

Zapanjujuće spirale na nebu ostavile stanovnike Zagorja uznemirenima

Pojavile su se spirale na nebu, koje su vidjeli mnogi, i koje su brzo postale tema rasprave.

Pojavile su se spirale na nebu, koje su vidjeli mnogi, i koje su brzo postale tema rasprave.

Nedavni događaj koji je iznenadio stanovnike Zagorja nije bio iz filma znanstvene fantastike, iako se tako moglo činiti. Spirale na nebu, koje su vidjeli mnogi i koje su brzo postale tema rasprave, ostavile su ljude u zaprepaštenju. Facebook stranica Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija, inače poznata po redovnom dijeljenju dojava građana i lokacija policijskih patrola, ovoga puta podijelila je snimke nebeskog fenomena.
 


No, brzo su se pojavili komentari koji su ponudili različita tumačenja. Neki su se stanovnici šalili: To nam poruke pišu, samo ih moramo dešifrirati., dok su drugi zaključili da je to kulturno trovanje naroda i prirode. Međutim, istina je uvijek najbolje objašnjenje, a prema pisanju 24 sata, neobični krugovi na nebu vjerojatno su nastali zbog trenažnog leta manjeg aviona, koji je napravio više krugova iznad Klinča Sela.

FOTO: Facebook: Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija / Misteriozne spirale u Zagorju,
 
Aplikacija Flight Radar potvrdila je da su i drugi avioni imali trenažne letove, što je samo dodatno potvrdilo teoriju da se radi o običnom letu zrakoplova. Kontaktirali smo i Hrvatsku kontolu Zračne plovidbe, međutim u trenutku pisanja ovog članka nismo dobili odgovor. 
FOTO: FACEBOOK POLICIJA ZAUSTAVLJA-KRAPINSKO ZAGORSKA ŽUPANIJA