Opasnosti snimanja filmova

FOTO: 10 glumaca koji su skoro poginuli na setu

nowyouseeme1
Pogledaj fotogaleriju
Backtofuture3
thorthedarkworldjaimiealexander
theriverwild1
thecallhalleberry
rockyivandrago

+6

Mislite da je posao glumca jednostavan? Ova galerija slika će vam dati jednu sasvim drugačiju perspektivu.

Ako vam je ikada kroz glavu prošla misao kako su glumci ti kojima je posao najjednostavniji, razmislite opet. Neke od scena koje možete vidjeti u akcijskim filmovima, glumce su natjerale na mnogobrojne opasnosti. Neka od poznatijih imena su: Jason Statham, Tom Cruise, Michael J.Fox i dr.. Naime, neki od ovih glumaca su poznati po izlaganju velikim rizicima pri snimanju filmova.

Primjerice, Statham koji je skoro poginuo pri snimanju Plaćenika. Na kamionu su mu pri velikoj brzini otkazale kočnice. Ili jedan od suludih primjera posvećenosti ulozi nekih od navedenih glumaca gdje su se gotovo utopili ili objesili. Snimanje scena je uglavnom težak i kompliciran posao iz razloga što ih se mora ponavljati. Jer, da bi ispale "savršene", moraju ih ponavljati i nekoliko desetaka puta. Koji su glumci riskirali svoj život za snimanje akcijske scene, doznajte u fotogaleriji.

Komentari na članak

Vezani članci

Pupak

Tajni dijelovi tijela

FOTO: Dijelovi tijela za koje niste znali da postoje

Prevarili ste se ako ste mislili da poznajete svoje tijelo u potpunosti, ovo su neki od "tajnih" dijelova našeg organizma.

Božićni sajam - Zagreb

Advent diljem Europe

FOTO: Božićni sajmovi u Europi koje biste trebali posjetiti

Lista božićnih sajmova u Europi koje biste trebali posjetiti. Za bolji dojam, pogledajte mini fotogaleriju ovih sajmova.

FOTO: Facebook.com/Tereza Buconić

Studenti kreativci – predstavljamo Terezu Buconić

INTERVJU i FOTO: Unikatni personalizirani predmeti nastali u Terezinoj kreativnoj radionici

Studentici politologije Terezi Buconić za oko su zapeli ručno izrađeni suveniri na dubrovačkim štandovima te se u tome i sama odlučila okušati. U slobodno se vrijeme uspješno bavi ukrašavanjem drvenih ormarića i kutijica „decoupage“ tehnikom te izradom bebica od polimer gline.

SCool Fest: Pobjednice

Sedmi dan SCool Festa

FOTO: Studentski dani sporta na Savi

Danas nas očekuju državno prvenstvo u košarci te, između ostalog, završnice turnira u odbojci i nogometu. Nakon toga, za zabavu su u dvorištu Studentsog centra zaduženi Kuzma & Shaka Zulu i Ljetno kino.

Akcija „Zagrli za Guinness, zagrli za rijetke“– Hrvatska ženska košarkaška reprezentacija

Akcija „Zagrli za Guinness, zagrli za rijetke“

FOTO: Srušimo Guinnessov rekord zajedno!

Hrvatski savez za rijetke bolesti ovim putem poziva sve građane da im još danas daju podršku i pomognu doseći magičnu brojku od 108 121. Za rušenje rekorda nedostaje 40 tisuća fotografija!