Prvi singl talentiranoga pjevača

VIDEO: Minimalistički videospot bez boje za debitantski singl Dine Purića

Debitantski singl Dine Purića

Dino Purić postao je poznat široj javnosti sudjelovanjem u prvoj sezoni showa „The Voice“. Pogledajte videospot za njegov dugo iščekivani prvi singl „Prazna pitanja“.

Dino Purić izdao je svoj dugo iščekivani singl i videospot pod imenom Prazna pitanja koji je najavio nastupom uživo prošle godine na Neo Sessionsu, platformi za promociju neafirmiranih autorskih projekata.

Mladi talentirani pjevač Dino Purić glazbom se bavi od svoje devete godine, a široj je javnosti postao poznat kao jedan od sudionika u prvoj sezoni showa The Voice. Njegova je interpretacija pjesme Another one bites the dust grupe Queen uvrštena među najbolje rock izvedbe tog showa.

Aktualni singl Prazna pitanja izdan je pod okriljem Dancing Bear Recordsa. Dario Radovec s Franom Šokićem potpisuje dio aranžmana te produkciju. Dino Purić dugogodišnji je prijatelj s autorima glazbe (F. Šokić) i teksta (R. Domitrović) te su zajedno surađivali u studiju i svirkama uživo.

– Čim sam čuo tu pjesmu, čak prije showa The Voice, znao sam da će to biti moj prvi singl. Sjela mi je na prvu, nekako najviše paše mom karakteru, onome što želim i zvuku koji tražim. Pjesmu Prazna pitanja napisali su moji prijatelji i drago mi je da je moj prvi singl nastao u tako opuštenom i prijateljskom okruženju – rekao je Dino.

Za spot kao i za live video zaslužan je Duje Miliša, student Akademije dramskih umjetnosti, koji je i sam pjevač i kantautor, a možda je baš to razlog što Dino o suradnji ima samo riječi hvale:

– Jako sam zadovoljan spotom, ponajviše zbog toga što je Duje prihvatio moje ideje i moju viziju kako bi to trebalo izgledati i pratiti pjesmu. Ideja je bila minimalistički spot, bez boje, gdje je fokus na mome proživljavanju same pjesme. To je i jedan od razloga zašto sam odlučio da Prazna pitanja budu moj prvi singl – osjećam tu pjesmu i htio sam taj osjećaj prenijeti drugima. –

Komentari na članak

Vezani članci

Aerobik

Aerobik uz glazbu

Vježbajte uz poznate hitove

Želite li dosadašnje vježbanje učiniti zanimljivijim i plesati uz velike hitove? Nudimo vam određene vježbe za svaku pjesmu.

Massimo Savić - 9. svibnja - Krešimir Ćosić

9. svibnja u dvorani Krešimir Ćosić

Koncert Massima Savića u Zadru

Napravit ćemo najljepšu glazbeno-vizualnu priču i od sveg gušta je dati Zadrankama i Zadranima - poručuje Massimo

Goldie Rox

Intervju s glazbenicom Goldie Rox

Upoznajte hrvatsku Adele

Saznajte tko se skriva iza imena Goldie Rox.

Husky

Na današnji dan

FOTO i VIDEO: Najvjerniji četveronožni ljubimac dobio svoj dan u godini

Svake se godine 26. kolovoza u SAD-u obilježava Nacionalni dan pasa. Cilj je podizanje svijesti o napuštenim i nezbrinutim psima, njihovoj ulozi u ljudskom životu i poticanje javnosti na udomljavanje umjesto kupnje pasa.

Balkalar

Vintage Industrial Bar

Obožavatelji world i etno glazbe uživat će u novom izdanju Good Vibrationsa

Karte po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Vintageu ili Kavezu, a na dan će koštati 45 kuna.