Nagradni natječaj

Tvorce 5 originalnih kratkih videa očekuje druženje s Brkovima i Dječacima

Snimanje filma

U tijeku je nagradni natječaj kojim Zagrebačka banka i TkoKaže nagrađuju posjetitelje SCool Festa druženjem s Brkovima i Dječacima. Traje do 7. lipnja u ponoć, a 8. lipnja objavit će se 5 sretnih dobitnika.

Tek nas pokoji dan dijeli od studentske zabave godine – četvrtog izdanja SCool Festa. A vjerne fanove ovogodišnjih izvođača, točnije Brkova i Dječaka, očekuje i druženje s njima ove subote. U tijeku je nagradni natječaj kojim Zagrebačka banka i TkoKaže nagrađuju posjetitelje SCool Festa druženjem s Brkovima i Dječacima.

Natječaj traje do 7. lipnja u ponoć, a 8. lipnja objavit će se 5 sretnih dobitnika. Jednostavni koraci koji uključuju snimanje kratkog videa, a koji su potrebni za sudjelovanje, nalaze se na poveznici gdje su dostupna i pravila natječaja.

Podsjetimo, SCool Fest studentski je festival koji organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u partnerstvu sa Studentskim centrom i Zagrebačkom bankom. Nakon tri vrlo uspješna izdanja, novo će se održati ovog petka i subote, 8. i 9. lipnja, u SC-u. Organizatori su i ove godine pripremili lineup koji će pod vedrim nebom zadovoljiti najrazličitije glazbene ukuse. Nastupaju Brkovi, Dječaci, Alen Vitasović Official, DJ POPOV, Kuzma & Shaka Zulu, Dino Dvornik Tribute, Dj Sasha Barthezz, Zabranjeno pušenje, Krešo Bengalka i Nipplepeople!

Ulaz je oba dana besplatan, ali je broj ulaznica u sustavu Entrio.hr ograničen i već gotovo razgrabljen. Sve se dodatne informacije mogu pronaći na službenoj stranici festivala te na Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Voće i povrće

Neka vaša kuhinja postane vaš laboratorij

VIDEO: Kuhajte jednostavnije i brže uz par kemičarskih savjeta

Donosimo vam nekoliko jednostavnih kemičarskih savjeta uz koje će vaši obroci biti svježiji, zdraviji i ukusniji.

Jasna Ožanić

Video prilog studenata dubrovačkog Sveučilišta

VIDEO: Kultura ispijanja kave u Hrvatskoj

Dubrovački studenti Julia Mačinković, Domagoj Trojanović i Marijana Matulović u sklopu kolegija Video novinarstvo napravili su kratki prilog o tome kako Dubrovčani ispijaju kavu te zašto Hrvati provode toliko vremena na terasama kafića.

Emotikoni

Nagradni natječaj

Rečenica sastavljena od riječi i emotikona vodi vas besplatno na Brucošijadu FER-a!

Studentski.hr i KSET raspisali su nagradni natječaj u kojem dijele 2x2 ulaznice za Brucošijadu FER-a. Nagrađuju se najkreativniji sudionici.

Osvoji putovanje

Osvoji putovanje

Otputuj u Bangkok, Dubai ili Tokio!

Započni s igrom koja te vodi do zanimljivih destinacija i neponovljivog iskustva!

Čemu se nadaš?

Hrvatsko Nadzemlje Split

„Mladi sve više sumnjaju u svoje poslanje, a oni su nada Europe i naše domovine“

Na susretu mladih grada Splita otvorena su pitanja – što je zapravo nada i kakva bi trebala biti nada jednog kršćanina.