Koncerti u Saxu

Tri intimna koncerta grupe Silente u kultnom zagrebačkom prostoru

Silente

Grupa Silente nastupit će u zagrebačkom klubu Sax kako bi zahvalila vjernim fanovima koji su je pratili protekle tri godine. Požurite po ulaznice!

Grupa Silente vraća se u Zagreb! Nakon trijumfa u prepunoj Maloj dvorani Doma sportova, održat će 5., 6. i 7. svibnja tri koncerta u zagrebačkom klubu Sax. 

Silente će s čak tri koncerta zahvaliti svim fanovima koji su ih pratili tri godine, od prvih koncerata do najvažnijeg, koji je bend odsvirao 20. veljače u Domu sportova. Za obožavatelje će pripremiti intimne nastupe u kultnom i omiljenom zagrebačkom klubu.

Time će stati uz bok Pips, Chips & Videoclipsu koji je dosad jedini tri dana zaredom svirao u Saxu. Bit će to ujedno posljednji zagrebački koncerti grupe Silente u ciklusu aktualnog albuma Neće rijeka zrakom teći. Nakon Saxa, Silente će se samostalno moći vidjeti u Zagrebu tek pri izlasku trećeg studijskog izdanja, tijekom 2017. godine

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 50 kn, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice koštati 70 kn. Kupiti se mogu na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici. Više informacija može se dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na službenoj mrežnoj stranici kluba. Požurite po ulaznice jer ih je za svaki koncert u prodaju pušteno samo 300!

Komentari na članak

Vezani članci

Autechre

Koncert u Močvari

Začetnici eksperimentalne elektroničke glazbe Autechre otvaraju Illectricity festival

Kada Autechre nastupa, s tehničke je strane postava ogoljena, a dvojac izbjegava biti u središtu pozornosti. To je odlika njihove filozofije jer Autechre ne stvaraju plesnu elektroničku glazbu, ne žele biti kult ličnosti, ne smatraju da je njihova glazba instant proizvod te zahtijevaju od slušatelja da bude uživljen u zvuk.

Film "Priča o klubu Trezor"

Motovun Film Festival

Rap, rock i techno zavladat će brdom filmova!

Uz vrlo bogat i atraktivan filmski program Motovun Film Festival kao i svake godine donosi obilje koncerata i DJ-nastupa na brdu.

A. Miller

Na današnji dan

Rođen Arthur Miller

Na današnji dan, prije točno stotinu godina, rođen je poznati američki dramski pisac i esejist.

DJ Solomun

Svjetski poznati DJ vraća se u Hrvatsku

Solomun glavna zvijezda Stereotipa u Laubi

Samo pet dana je ostalo do velikog tuluma, a ulaznica je još veoma malo. Po cijeni od 260 kuna možete ih nabaviti u sustavu Entrio.

Lovely Quincies

Filmovi i glazba u dvorcu Veliki Tabor

Let 3, Porto Morto, Lovely Quinces i Dr. Smeđi Šećer nova imena na Tabor Film Festivalu

Posebnost ovogodišnjeg Tabor Film Festivala bit će i brojne radionice, predavanja i promocije knjiga.