Koncerti u Saxu

Tri intimna koncerta grupe Silente u kultnom zagrebačkom prostoru

Silente

Grupa Silente nastupit će u zagrebačkom klubu Sax kako bi zahvalila vjernim fanovima koji su je pratili protekle tri godine. Požurite po ulaznice!

Grupa Silente vraća se u Zagreb! Nakon trijumfa u prepunoj Maloj dvorani Doma sportova, održat će 5., 6. i 7. svibnja tri koncerta u zagrebačkom klubu Sax. 

Silente će s čak tri koncerta zahvaliti svim fanovima koji su ih pratili tri godine, od prvih koncerata do najvažnijeg, koji je bend odsvirao 20. veljače u Domu sportova. Za obožavatelje će pripremiti intimne nastupe u kultnom i omiljenom zagrebačkom klubu.

Time će stati uz bok Pips, Chips & Videoclipsu koji je dosad jedini tri dana zaredom svirao u Saxu. Bit će to ujedno posljednji zagrebački koncerti grupe Silente u ciklusu aktualnog albuma Neće rijeka zrakom teći. Nakon Saxa, Silente će se samostalno moći vidjeti u Zagrebu tek pri izlasku trećeg studijskog izdanja, tijekom 2017. godine

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 50 kn, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice koštati 70 kn. Kupiti se mogu na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici. Više informacija može se dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na službenoj mrežnoj stranici kluba. Požurite po ulaznice jer ih je za svaki koncert u prodaju pušteno samo 300!

Komentari na članak

Vezani članci

Kazaliste

Ludens teatar

Uvodi se Teatralka, ulaznica u kazalište za osobe slabijeg imovinskog stanja

Teatralka – ulaznica dobrog srca, namijenjena je osobama slabijeg imovinskog statusa, koje nisu u mogućnosti izdvojiti iz svog budžeta novac za kazališne predstave koje se održavaju.

miriam

Spot za pjesmu „King on the Road”

VIDEO: Virtualni prvijenac mlade zagrebačke kantautorice Miriam

Pogledajte videospot za pjesmu „King on the Road” kantautorice Miriam i provjerite kako je izgledao njezin skok u glazbene vode.

Cat Power

Koncert u Tvornici kulture

Uzbudljiva, emotivna, karizmatična i nevjerojatno talentirana Cat Power konačno u Zagrebu

Jedna od najvažnijih kantautorica posljednjih dvadesetak godina ove jeseni stiže u Hrvatsku. Svoju karizmu i talent donosi Cat Power u Tvornicu kulture.

Miki Solus - Tvornica kulture

Album „Muzika za djecu i penzionere"

Koncertna promocija albuma Mikija Solusa u Tvornici kulture

Zagrebački kantautor Miki Solus koncertno će 28. ožujka predstaviti svoj dugoočekivani debut album u Tvornici kulture.

Noć zagorskih studenata

Studentska večer u klubu Roko

NZS vol.19: Budite Kavaliri i osvojite odlične nagrade!

Udruga zagorskih studenata za vas je ponovno pripremila vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student, ali i nagradnu igru!