Opuštajući „rock”

„The Fall Of My Youth” – odabrali studenti!

Seed Holden

Prije par mjeseci Ljudevit Ivić iz sastava Seed Holden postavio je visoka očekivanja za svoj novi album, na koncu ih je i ispunio.

Dobra je glazba znatno djelotvornija od šetnje, čaja, masaže ili sličnih metoda kada je opuštanje u pitanju, potvrdila su brojna istraživanja. Ako se još niste oporavili od stresa prouzrokovanog ne tako davnim ispitnim rokovima ili ste već uznemireni zbog nadolazećih kolokvija, ne bi bilo loše da se upravo uz mirne i melankolične tonove izolirate iz bučne svakodnevice. Vrijedi i za oporavak od mamurluka.  

Proveli smo miniistraživanje među bendovima te se opuštali uz njih proteklih tjedana kako bismo vam mogli pružiti savjete oko idealne glazbe za takvo što. Ovaj nas je zahtjevan zadatak doveo do Seed Holdena kao najbolje opcije.

Seed Holden mladi je rock bend osnovan u listopadu 2012. godine čiji potencijal obećava vrištanje s medijskih naslovnica. Talentirani Ljudevit Ivić iz ovog sastava još nam je u rujnu najavio novi album, postavljajući vrlo visoka očekivanja koja je na koncu ispunio.

– Radi se o mirnom i akustičnom albumu koji zahtijeva pozornije slušanje uz lyricse. – rekao je.

I, doista, The Fall Of My Youth iskren je, nostalgičan, melankoličan, miran i lascivan – baš kao što autor kaže.

– Povratak u djetinjstvo, u toplinu, u naivnost... Inozemstvo, neonska svjetla i duhovi grada. Na kraju nada i vjera u bolje sutra. – Ivićev je opis albuma kojim se ponosi.

Zašto se našao na tronu našeg istraživanja, nema potrebe objašnjavati. Udobno se smjestite i poslušajte album, shvatit ćete. I posebno obratite pažnju na tekst.

Komentari na članak

Vezani članci

Natali Dizdar_KKL

Kastafsko kulturno ljeto

Na vrhuncu karijere Natali Dizdar objedinjuje proteklih 13 godina rada pred kastavskom publikom

Svrstana među najcjenjenije vokale u zemlji, Natali Dizdar stiže s novim albumom pred publiku Kastafskog kulturnog leta, u čijem će programu i objediniti svojih proteklih 13 godina rada.

Feel so Fine Weekend

Indie, blues i rock festival u Vrbniku

FEEL SO FINE: Glazbena vikend-poslastica u Vrbniku!

Premijerno izdanje manifestacije FEEL SO FINE WEEKEND u tri će dana publici predstaviti sedam izvođača.

Kurt Cobain

Na današnji dan

Kurt Cobain: Dvadeseta godišnjica smrti

Na današnji je dan prije dvadeset godina frotmen i gitarist grupe Nirvana, Kurt Cobain, počinio samoubojstvo u svojoj kući u Seattleu.

Atmosfera

KSET

Let3 i High5 nastupit će na Brucošijadi FER-a

Legendarni rokeri i zagrebačka „hip hop” petorka posljednji su na dugoj i raskošnoj listi izvođača koji će nastupiti na 35. Brucošijadi FER-a u KSET-u.

Massimo Savić - 9. svibnja - Krešimir Ćosić

9. svibnja u dvorani Krešimir Ćosić

Koncert Massima Savića u Zadru

Napravit ćemo najljepšu glazbeno-vizualnu priču i od sveg gušta je dati Zadrankama i Zadranima - poručuje Massimo