Zavičajno okupljanje

SUS-ovci pozivaju na sastanak Slavonce i Slavonke, bećare i bekrije!

Slavonska noć 2018

Ovog će se četvrtka na Savi održati prvi ovogodišnji sastanak najveće zavičajne studentske udruge u Hrvatskoj koja okuplja mlade iz Slavonije, ali i šire, kako bi promicala kulturu i tradiciju svoga kraja među studentima u metropoli.

Početkom nove akademske godine s aktivnostima počinju i brojne studentske udruge. Jedna od njih je i Slavonska udruga studenata, koja poziva Slavonce i Slavonke, bećare i bekrije te sve koji se tako osjećaju na prvi ovogodišnji sastanak. Zakazan je za četvrtak, 10. listopada 2019, s početkom u 20:30, a održat će se u prostorima uprave SN-a Stjepana Radića (soba broj 2).

Slavonska udruga studenata, poznata i kao SUS, najveća je zavičajna studentska udruga u Hrvatskoj koja od 2012. godine djeluje pri Sveučilištu u Zagrebu, a okuplja mlade iz Slavonije, ali i šire. Njen je glavni cilj promicanje i održavanje kulture i tradicije Slavonije, Baranje i Srijema među studentima u hrvatskoj metropoli. To čini brojnim projektima, a neki od njih nadaleko su poznati – Slavonska noć, višednevni izlet Vremeplov po Slavoniji, humanitarne akcije pod nazivom Pružimo topli dom bližnjem svom za potrebite obitelji u Slavoniji, pub-kvizovi, turniri i mnoštvo drugih. 

Komentari na članak

Vezani članci

SUSRi

Nova studentska udruga

Osnovana riječka podružnica Slavonske udruge studenata

Sveučilište u Rijeci će od sljedeće akademske godine biti bogatije za još jednu studentsku udrugu. Dana 18. lipnja 2014. godine, na Filozofskom fakultetu u Rijeci, održala se osnivačka skupština Slavonske udruge studenata Rijeka (SUSRi).

Rajko Ostojić

ŠTRAJK JE JOŠ UVIJEK U TIJEKU

Danas novi sastanak sindikata liječnika i ministra Ostojića

Liječnici traže novi kolektivni ugovor radi povećanja iznosa dodataka za prekovremene sate, dežurstva i pripravnosti, a ministar Rajko Ostojić smatra da su uvjeti za kolektivni ugovor odavno ispunjeni.

logotip

Europske sveučilišne igre 2016.

Europske sveučilišne igre: Dvije trećine domaćinstava Zagrebu, Rijeci jedna trećina

Domovi Stjepan Radić i Cvjetno naselje zadnji su puta cjelovito obnovljeni prije Univerzijade 1987. godine. Organizatori vjeruju da su Europske sveučilišne igre u Zagrebu i Rijeci prilika da se domovi ponovo obnove.

Cro Cop

Sportska tribina u Kinu Forum

Cro Cop na Savi ovog četvrtka

Mirko Filipović gostovat će ovog četvrtka u Kinu Forum Studentskog doma Stjepan Radić na sportskoj tribini. Događaj će početi u 20:00, a ulaz je besplatan.

Stand up SUS-a

Humanitarna akcija

Slavonska udruga studenata i Studio smijeha organiziraju „Stand up comedy show” na Savi

Na STAND UP COMEDY SHOW-u zabavljat će vas čak šest komičara.Redom će na pozornicu izaći i nasmijati vas: Vlatko Štampar, Tihomir Paravina, Tin Sedlar, Goran Furjan, Tomislav Kozačinski i Zvonimir Milas.