Karlovačka turistička manifestacija

Songkillersi za vatrenu dobrodošlicu ljetu na Ivanjskom krijesu

Ivanjski krijes

– Posebno nam je drago što smo dio ove priče jer je Ivanjski krijes mjesto druženja i događanje koje je posebno priraslo srcima Karlovčana. – ističe Ljudmila Bratko Gašpić.

Svi putevi 23. lipnja vode na jednu od najstarijih karlovačkih turističkih manifestacija s krijesovima, vatrometom i još puno vatrene zabave. Ivanjski krijes poziva sve da se toga četvrtka pridruže na obalama rijeke Kupe u Karlovcu. Puno je dobrih razloga da se zaputite u grad na četiri rijeke slažu se sudionici konferencije za novinare koja je održana u kompaniji Heineken Hrvatska povodom događaja.

Na ovogodišnjem Ivanjskom krijesu bit će doista i uzbudljivo i vatreno, najavljuje Turistička zajednica grada Karlovca. Direktorica Tihana Bakarić s veseljem ističe suradnju s Gradom Karlovcem, Gradskom tvrtkom Čistoća te Gradskim četvrtima Gaza i Banija kao tradicionalnim suorganizatorima, a posebice s Karlovačkim kao generalnim sponzorom manifestacije. Karlovačko osmu godinu za redom podržava Ivanjski krijes kao jednu od glavnih turističkih manifestacija ovog grada.

Posebno nam je drago što smo dio ove priče jer je Ivanjski krijes mjesto druženja i događanje koje je posebno priraslo srcima Karlovčana. Želimo svim posjetiteljima dobar provod uz odličan program te pozivamo sve odrasle ljubitelje piva da odgovorno uživaju u našem Karlovačkom. ističe Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije.

Predstavnica gradske četvrti Gaza Sara Požar te predstavnik Banije Berislav Besedić prenijeli su kako pripreme za krijesove protječu u najboljem redu, ističući da je rivalstvo između dviju četvrti tradicionalno, ali je u osnovi svega ipak pozitivni natjecateljski duh i dobra zabava. Novitet je ove godine nogometna utakmica ženskih momčadi spomenute dvije četvrti koja će zasigurno privući puno znatiželjnika. Tu je, dakako, i utakmica njihovih muških kolega. Potom će se održati tradicionalno povlačenje užeta na sredini Kupskog mosta, a pripremaju se prigodni zabavni programi s obje strane Kupe.

Foto: G.A.D. produkcija

Zajedno s direktoricom Turističke zajednice posebno ističu važnost sigurnosnog aspekta manifestacije te pozivaju sve da dožive krijesove te da se dobro zabave, ali prije svega da u Ivanjskom krijesu uživaju savjesno i odgovorno kako i prilični ovoj tradicionalnoj karlovačkoj priredbi. Da na događaju neće nedostajati atraktivnih sadržaja i zabave, poručio je i Vedran Galić, direktor G.A.D. PRODUKCIJE, organizacijskog partnera manifestacije. Istaknuo je kako Ivanjski krijes posjeduje potencijal da se kroz nekoliko godina preobrazi u pravi festival vatre.

Stoga, ne propustite najrazličitija vatrena iznenađenja na ulicama Karlovca, spektakularno paljenje krijesova i vatromet u 22 h. Posebice nemojte da bez vas prođe koncert kultnoga zagrebačkog banda Songkillers i posebnog gosta Nikole Marjanovića u 22:30 h. Očekuju vas u jednom od najljepših gradskih parkova Šancu.

Songkillersi s nestrpljenjem očekuju ovaj nastup, poručuje njihov frontman Željko Banić Bane. Najvljuju brojne uspješnice banda, najpoznatije hitove legendarnog Dine Dvornika te recentne hitove Dio mene i Nisi tu u kojima će uživati sve generacije ljubitelja dobre glazbe.

Komentari na članak

Vezani članci

Djevojka na plaži

Opuštanje za vrijeme vrućih ljetnih dana

Ležanje na plaži pozitivno utječe na vaše mentalno zdravlje

Iako neki smatraju da nas izležavanje na plaži može učiniti ljenijima, znanstvena su istraživanja dokazala da boravak na plaži može imati svojevrsni terapijski učinak.

Graduation

Čuda tehnologije

Svaki dan je 1. travnja ako ste dovoljno maštoviti

Tehnologija je učinila život lakšim, iskoristite to te zavarajte obitelj i prijatelje. Ako ne znate kako, donosimo vam pet ideja.

Produžen rok za prijavu na Foto dane mladih

Foto dani mladih

Produžen rok prijava za uzbudljivo regionalno fotografsko iskustvo

Još su neko vrijeme otvorene prijave za 6. izdanje Foto dana mladih. Do 30. lipnja ispunite online prijavnicu i pošaljite fotografije kojima ćete očarati žiri.

Eto ispita

Tamara Kordovan

U vrijeme ispitnih rokova šutnja je zlato

Ima jako puno stvari koje student želi čuti u ispitnim rokovima. Ovo, recimo, nisu neke od tih stvari.

Ljeto

Stop dosadi

Kako ovo ljeto pretvoriti u najzabavnije dosada

Osim vrućine i kupanja, ljeto donosi i dosadu. Beskrajne sate ležanja pred televizijom ovo ljeto zamijeni nečim korisnim. Nauči novi jezik ili pak postani vrhunski kuhar, mogućnosti su beskrajne, a vremena napretek.