Na setu snimanja spota za himnu Fakulteta

Sasvim neobičan ponedjeljak na Ekonomskom fakultetu – studenti snimili spot zajedno s bendom Pravila igre

SPOT

Dečki iz benda Pravila igre zajedno s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu snimili su himnu pod nazivom „Samo zbog nje”, a u ponedjeljak su napokon i snimili spot. Pogledajte kakva je bila atmosfera na setu.

Jesen za dečke iz benda Pravila igre i Ekonomski fakultet u Zagrebu započela je sasvim uzbuđujuće i bez imalo hladnoće kakvoj smo mogli svjedočiti posljednjih nekoliko dana. Neki dečki iz benda ponovno su se vratili na svoj stari fakultet i zajedno s drugim studentima, kojih je bilo nešto više od tisuću, snimili spot za novu himnu ovog fakulteta. 

Naime, nije riječ o sasvim običnoj himni, već pop-pjesmi koja nosi naziv Samo zbog nje, a govori o ljubavnoj priči dvoje studenata koja se isprepliće sa studijskim putovanjem – od prve pa do posljednje godine studija. Pjesma je autorsko djelo Sonje i Mire Buljana, a spot će se premijerno predstaviti sredinom studenog ove godine  

Goran Belošević, bubnjar i menadžer benda, jedan je od bivših polaznika Ekonomskog fakulteta. Njega samo lijepe uspomene vežu za ovaj fakultet, pa je i ova pjesma svojevrsni poklon, a ideja cijelog projekta rodila se ovog proljeća zahvaljujući jednom njihovu nastupu. 

– Lijepe uspomene i ljubav prema fakultetu bile su ključan okidač za ovu suradnju. Naš nastup u sklopu Dana otvorenih vrata te proaktivna uprava zaslužni su što smo u svega par mjeseci stvorili nešto što još nitko nikada nije u Hrvatskoj. – kaže Belošević.

Belošević nadodaje da jedva čekaju da pjesma zaplovi hrvatskim eterom te da spot ugleda svjetlo dana, a vi možete pogledati kako je bilo u ponedjeljak na setu

FOTO: Mislav Žabarović

FOTO: Mislav Žabarović
 
FOTO: Mislav Žabarović

Komentari na članak

Vezani članci

Kampusijada 2016. – Proglašenje pobjednika

Najhrabriji studenti na Borongaju prkosili kiši

Hrvatski studiji sa 16 osvojenih pokala najbolji fakultet na Kampusijadi

Na zagrebačkom ZUK Borongaj 12. svibnja održala se manifestacija Kampusijada, sportsko natjecanje zagrebačkih studenata. Podijeljene su nagrade za ukupno 19 disciplina. Kampusijadu su posjetili Janica Kostelić i prorektor Miljenko Šimpraga.

UniSport natjecanje u badmintonu

Splitski sveučilišni sportski savez

Traju prijave za Sveučilišno prvenstvo u badmintonu

Zainteresirani se mogu prijaviti do 9. studenog do 12 sati, a natjecanje će se održati u Osnovnoj školi Visoka u Splitu.

Promocija studenata

Izvješće Europske komisije o životu mladih Europe

U Europi sve više mladih sa sveučilišnom diplomom, Hrvatska slijedi trend

Unatoč povećanju broja mladih sa završenim studijem, u Europi je sve više onih koji vrlo rano prekinu školovanje. Također, europski srednjoškolci pokazuje slabe rezultate u području čitalačke i matematičke pismenosti i prirodoslovlja.

Kampus Motovun

Ljetna radionica

Kampus Motovun: Upisi studenata u filmsku školu

Do 30. lipnja traju prijave za sudjelovanje u Kampusu Motovun. Pošaljite svoje motivacijsko pismo i životopis, a onda edukacija, zabava i druženje s filmašima mogu početi.

Hrana i učenje

Važnost pravilne prehrane

Zdravim namirnicama protiv stresa u vrijeme ispitnih rokova

Zbog mnogo obaveza studenti uglavnom biraju nezdravu hranu koja negativno utječe na njihovo zdravlje. Iako se čini nemogućim, vrlo je jednostavno uspostaviti pravilnu prehranu. Zato pronađite malo vremena za pripremu zdravog obroka jer vaše će vam tijelo biti zahvalno i kvalitetnije ćete ispuniti svoje obaveze.