Nagradni natječaj

Rasprodane obje večeri „Bolje polovice” Vlatka Štampara u Tvornici, ali mi vam poklanjamo dvije ulaznice

Vlatko Štampar u Tvornici kulture, Bagadodo

Do 21. listopada traje nagradni natječaj u čijem sklopu najkreativnijeg studenta nagrađujemo dvjema ulaznicama za rasprodani stand-up show Vlatka Štampara.

Nakon što su u dva tjedna rasprodane sve ulaznice za stand-up show Bolja polovica Vlatka Štampara, koji će se održati 7. studenog u Tvornici kulture, i ulaznice za novootvoreni datum 6. studenog planule su čak mjesec dana prije nastupa. No, postoji još jedna šansa za osiguranje svojeg mjesta za prvi dan – najkreativnijeg studenta nagrađujemo dvjema ulaznicama.

Sve što je potrebno za sudjelovanje u nagradnom natječaju jest: lajkati objavu ovoga članka na Facebook stranici portala Studentski.hr, u komentaru ostaviti vic i označiti pratnju koju sudionik vodi sa sobom 6. studenog u Tvornicu. Komentiranje je otvoreno do 21. listopada u 12:00, nakon čega će se proglasiti dobitnik.

Nakon uspješnih showova Štamparske greške, Bratec je trd i Odraslosti ovo je četvrti stand-up show ovoga komičara, koji je u 2019. rasprodao mnoge dvorane diljem Hrvatske i inozemstva, pa tako i dva nastupa prošlog proljeća u Tvornici.

One koji su svoja mjesta na vrijeme osigurali na Boljoj polovici čeka 120 minuta fora o odnosu dobra i zla, materijalnog i duhovnog, lažnim instafasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori i, naravno, boljoj polovici, prožetih imitacijama zvukova i životinja, gestikulacijama i urnebesnom mimikom. Mnogi ljubitelji Vlatkova humora već znaju da je vrhunski materijal i njegova poznata neverbalna komunikacija kombinacija za nebrojeno puno valova smijeha po kojima su njegovi nastupi poznati, a fore one koje se prepričavaju još dugo.

Komentari na članak

Vezani članci

Kuzma&Shaka Zulu

Izvještaj s koncerta

"Majstori sa mora" zapalili Tvornicu

"Majstori sa mora", splitske legende Kuzma & Shaka Zulu te Krešo i Žuvi oduševili su svoju vjernu publiku koncertom u Tvornici!

Otrovna Kristina

Koncert u Tvornici kulture

Studentski.hr vodi te u društvo Otrovne Kristine!

Ako želite čuti kako će zvučati novi album Otrovne Kristine, igrajte se sa Studentskim.hr i možda baš vas odvede na koncert.

Čokolino Fit i Čokolino Plus

Nagradni natječaj

Čokolino je omiljeni obrok – tvrde studenti; evo kako ga pripremiti i kako ga osvojiti

Da je Čokolino mnogima omiljena poslastica, potvrdili su mnogi studenti; ono im je često ukusna zamjena za obroke iz menze. Budući da je, k tome, za njegovu pripremu potrebna tek pokoja minuta, 10 pobjednika nagradnog natječaja Podravke i portala Studentski.hr sigurno će obradovati.

High5, LAA

Hip hop festival

High5 i Kandžija sa svojim Golim ženama "drito" prema Tvornici

Samo dvije zime bile su potrebne da se "Drito iz Tvornice" ustoliči kao najjače klupsko hip hop okupljanje i prvi važan festival godine. Na njegovom novom izdanju gostuju Kandžija i Gole žene te High5.

jinx

Promocija novog albuma u Tvornici

Jinx još daleko od isteka roka trajanja

U krcatoj Tvornici kulture Jinxi su dobrih dva sata prašili s novom robom s albuma "Pogrebi & pomiriši", ali i sa starim dobrim stvarčinama.