Međunarodna konferencija za mlade

Objavljen program četvrtog LEAP Summita; uključuje i međunarodni tulum

LEAP Summit 2019

Objavljen je kompletan popis predavača koji će se fokusirati na tehnologije, inovacije, poduzetništvo i inspirativne priče na novom izdanju LEAP Summita.

Objavljen je program četvrtog LEAP Summita koji će se održati 29. i 30. ožujka u Plaza Event Centru u Zagrebu. Najveća međunarodna konferencija za mlade u jugoistočnoj Europi ove godine prvi će puta ponuditi četverodnevni program tako što će se 27. i 28. ožujka održati Pre-Summit – program radionica, pitching sesija i interaktivnih sastanaka koji sudionicima pružaju priliku za umrežavanje i upoznavanje. 

Luka Abrus iz Fivea na LEAP Summitu će ispričati priču o uspjehu svoje tvrtke na predavanju From a start-up to a double digit $MM international business. Five, naime, razvija mobilne aplikacije i digitalne proizvode te je 100% okrenut izvozu i poslovanju kroz ured u New Yorku. Na listi referenci su, među mnogima, i Napster, Marriot, Rosetta Stone, Penguin Random House i AccuWeather. Željko Bak iz Infobipa održat će predavanje How massaging help to nail CX. Infobip je globalna IT i telekom tvrtka koja danas zapošljava više od 1500 ljudi što je čini najvećom hrvatskom IT tvrtkom koja svoju bazu korisnika mjeri u milijardama te ima više od 60 ureda na 6 kontinenata. Andrija Čolak, vlasnik najuspješnije hrvatske franšize Surf'n'Fries, prisjetit će se svog puta do uspjeha na predavanju Are you stupid? Surf'n'Fries danas posluje u više od 20 zemalja na 5 kontinenata, a Čolak svoje znanje o širenju brendova putem franšiznog poslovanja dijeli i u svome konzultantskom poslu. Abrus, Bak i Čolak trojica su od više od 80 stranih i domaćih predavača na ovogodišnjoj konferenciji, a lista svih predavača nalazi se na poveznici

Teme Summita fokusirane su na digitalne tehnologije, inovacije, poduzetništvo i inspirativne priče. Organizacijski odbor očekuje više od 4000 sudionika iz 40-ak svjetskih zemalja, a svi oni moći će slušati predavanja na čak pet konferencijskih pozornica – LEAP Stage, Ideas Powered Stage, Digital Stage by Algebra, EU and ME Stage (u petak, 29. ožujka) i GreenStage by InnoEnergy (u subotu, 30. ožujka).

Prijave za dvodnevni Pre-Summit bit će otvorene za sve prijavljene na LEAP Summit, a svoje mjesto osigurat će oni koji se najbrže prijave. Događaj će završiti velikim FLEAP Out! međunarodnim tulumom u disco stilu u Plaza Event Centru u subotu navečer. Ulaznice za njega mogu se nabaviti preko Entrio sustava, a trenutno je u tijeku akcija 4+1.

Više informacija o LEAP Summitu i svim ostalim predavačima možete pronaći na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na službenoj internetskoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Advent u Čakovcu

Manifestacija u Međimurju

Advent u Čakovcu obiluje programom za sve naraštaje

Međimurska adventska priča obiluje nizom događanja namijenjenih kako mladima, tako i starima, a zvijezda je programa Ivana Kindl koja će 22. prosinca održati besplatni koncert.

Noć knjige 2015.

Noć knjige 2015.

U Zagrebu najveći broj programa u Noći knjige

Predstavljanje novih izdanja, razgovori s piscima, javna čitanja, sajmovi knjiga i kvizovi znanja samo su neki od mnoštva bogatih programa ovogodišnje zagrebačke Noći knjige.

Humanitarna akcija: Od srca

Pokažimo zajedno kako je veliko zagrebačko srce!

Humanitarna akcija: Od srca

Udruga studenata i akademskih građana grada Zagreba, organizira svoj prvi tulum i prvu humanitarnu akciju, 15.12.2013. u kafiću „Heja, Heja, Cibosi“.

10. Lička noć

Tradicionalna Lička noć

Studentski zbor Gacke očekuje vas na desetoj Ličkoj noći u Rijeci i Zagrebu

U samo nekoliko dana, u dva dijela i na dvije lokacije, noć za sve Ličane i prijatelje održava se najprije u Rijeci, a zatim slijedi centralno događanje u Zagrebu.

Klub mladih

Događanja u Splitu

Klub mladih pruža svu šarolikost veljače

Večer stranih kultura, intelektualno razglabanje, predavanje o obitelji i djeci te večer društvenih igara obilježit će nastavak tjedna u Klubu mladih Split.