Najveći studentski festival u Zagrebu

Objavljen i drugi val izvođača „SCool Festa”; rezervacija besplatnih ulaznica u tijeku!

Drugi val izvođača

Kuzma & Shaka Zulu, Dino Dvornik tribute band i DJ Sasha Barthezz popet će se na pozornicu ovogodišnjeg „SCool Festa”. U tijeku je i rezervacija besplatnih ulaznica u sustavu Entrio.hr.

Čini se da će četvrti po redu SCool Fest doista biti najbolji, najveći i najluđi dosad, baš kao što su organizatori obećavali. Potvrđuje to drugi najavljeni val izvođača; uz prethodno objavljene Dječake, Brkove, Alena Vitasovića i DJ-a Popova, na pozornicu će se u Studentskom centru 8. i 9. lipnja popeti Kuzma & Shaka Zulu, Dino Dvornik tribute band i DJ Sasha Barthezz!

Kao i u proteklim izdanjima festivala, svaki će student i ovog puta moći pronaći nešto što će zadovoljiti njegov glazbeni ukus. Uz to, netom objavljeni izvođači ususret ljetu donijet će im dašak juga u srce Zagreba. Ovako velik studentski tulum ne može proći bez doktora puknuća koji neodoljivo podsjećaju na ljeto – splitskih partymakera Kuzma & Shaka Zulu. Tko li ih više podsjeća na jug od prerano preminulog velikog umjetnika, jednog od najtalentiranijih glazbenika s ovih prostora? Dino Dvornik, naravno. Uspomene na njegove energične nastupe te unikatnu i ekscentričnu scensku pojavu osvježit će Dino Dvornik tribute band. A da veselih ritmova ni slučajno ne ponestane, pobrinut će se DJ Sasha Barthezz.

Tisuće besplatnih ulaznica planule su vrlo brzo prethodnih godina, stoga svoje mjesto na željno iščekivanoj zabavi studenti ne prepuštaju slučaju. Rezervacije su započele, a još nije objavljena ni posljednja trećina izvođača. Samo par klikova u sustavu Entrio.hr vodi posjetitelje do open air koncerata u dvorištu SC-a i do after partyja unutar samog SC-a. 

Podsjetimo, SCool Fest studentski je festival koji četvrtu godinu zaredom organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa zagrebačkim Studentskim centrom. Sve se dodatne informacije nalaze na njegovoj Facebook stranici te na službenom Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Šalata – bazeni

Udruga ZAMISLI

Besplatan ulaz na bazene povodom Međunarodnog dana mladih

Udruga ZAMISLI kroz Regionalni info-centar za mlade Zagreb obilježava Međunarodni dan mladih raznim besplatnim aktivnostima na Šalati.

Moondance s kule

Festival u Trogiru

Moondance će pod mjesečinom ugostiti najveća imena elektronske plesne glazbe

U sklopu Trogirskog kulturnog ljeta u prekrasnoj srednjovjekovnoj trvđavi petu godinu održat će se Moondance festival. I ovog će puta ugostiti neka od najvećih glazbenih imena elektronske plesne glazbe.

SARS festival u Sinju

Sinjski kulturni urbani pokret

Velika imena pristižu u grad Alke zbog S.A.R.S. festivala

Objavljen je konačni line up S.A.R.S. festivala koji se četrnaestu godinu zaredom održava u Sinju. Ulaznice je moguće kupiti po cijeni od 40 kuna.

isto

„Women in tech meetup”

Besplatno do informacija o kvalitetnom brendingu važnom za proboj na tržištu

– Dotaknut ćemo se svih važnih pitanja koja ste si vjerojatno postavili nakon što ste otvorili tvrtku ili kad ste odlučili napraviti re-brending tvrtke, kako biste postigli što veću vidljivost za što manje uloženog novca. – najavljuje Andreja Rambrot Malenica.

Let's Dance With David Bowie

Koncert u klubu Boogaloo

Zaplešite uz magični The Gift u čast nepreboljenog Davida Bowiea

U subotu, 21. siječnja će se u zagrebačkom klubu Boogaloo održati koncert "Let's Dance With David Bowie". Novosadski bend The Gift odat će počast liku i djelu velikog umjetnika njegove godišnjice smrti.