Najveći studentski festival u Zagrebu

Objavljen i drugi val izvođača „SCool Festa”; rezervacija besplatnih ulaznica u tijeku!

Drugi val izvođača

Kuzma & Shaka Zulu, Dino Dvornik tribute band i DJ Sasha Barthezz popet će se na pozornicu ovogodišnjeg „SCool Festa”. U tijeku je i rezervacija besplatnih ulaznica u sustavu Entrio.hr.

Čini se da će četvrti po redu SCool Fest doista biti najbolji, najveći i najluđi dosad, baš kao što su organizatori obećavali. Potvrđuje to drugi najavljeni val izvođača; uz prethodno objavljene Dječake, Brkove, Alena Vitasovića i DJ-a Popova, na pozornicu će se u Studentskom centru 8. i 9. lipnja popeti Kuzma & Shaka Zulu, Dino Dvornik tribute band i DJ Sasha Barthezz!

Kao i u proteklim izdanjima festivala, svaki će student i ovog puta moći pronaći nešto što će zadovoljiti njegov glazbeni ukus. Uz to, netom objavljeni izvođači ususret ljetu donijet će im dašak juga u srce Zagreba. Ovako velik studentski tulum ne može proći bez doktora puknuća koji neodoljivo podsjećaju na ljeto – splitskih partymakera Kuzma & Shaka Zulu. Tko li ih više podsjeća na jug od prerano preminulog velikog umjetnika, jednog od najtalentiranijih glazbenika s ovih prostora? Dino Dvornik, naravno. Uspomene na njegove energične nastupe te unikatnu i ekscentričnu scensku pojavu osvježit će Dino Dvornik tribute band. A da veselih ritmova ni slučajno ne ponestane, pobrinut će se DJ Sasha Barthezz.

Tisuće besplatnih ulaznica planule su vrlo brzo prethodnih godina, stoga svoje mjesto na željno iščekivanoj zabavi studenti ne prepuštaju slučaju. Rezervacije su započele, a još nije objavljena ni posljednja trećina izvođača. Samo par klikova u sustavu Entrio.hr vodi posjetitelje do open air koncerata u dvorištu SC-a i do after partyja unutar samog SC-a. 

Podsjetimo, SCool Fest studentski je festival koji četvrtu godinu zaredom organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa zagrebačkim Studentskim centrom. Sve se dodatne informacije nalaze na njegovoj Facebook stranici te na službenom Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Pogled s Matejuške na rivu

Internetska povezanost

Split postao grad s najbržim javnim internetom u Europi

Split je na atraktivnim lokacijama dobio besplatnu Wi-Fi mrežu. Za spajanje na nju nisu potrebne lozinke niti je korištenje interneta vremenski ograničeno.

Sveučilišna brucošijada

Ne propustite najveći studentski tulum u ovoj akademskoj godini

Objavljen „line up” za najveću Sveučilišnu brucošijadu

Jeftino piće, tri stagea, SC, 24. listopada - be there!

Radionica pletenja u Klubu Zona

Besplatna radionica u Klubu Zona

Naučite kako sami isplesti šal, kapu ili rukavice

– Polaznice i polaznici će se, uz osiguran materijal i kroz praktični rad, upoznati s vunom kao materijalom, priborom i osnovama pletenja, a ovisno o svojim preferencijama i vještinama izradit će šal, kapu ili rukavice. – objašnjava Maja Krstić, voditeljica radionice.

SCool Fest: Otvorenje

Radićevi dani

FOTO: Otvoren SCool Fest

Besplatna zabava, sport i edukacija. Sve to nudi studentski festival SCool Fest koji je otvoren u Kinu Forum u Studentskom domu Stjepan Radić.

MOslavačka noć

‚‚Noć bez granica"

Moslavačka noć ovog četvrtka u Roku

Da bi svi zainteresirani mogli doći na veliku zabavu, organizatori su unajmili autobus koji će voziti iz Moslavine direktno u Zagreb.