Tulum Veslačkog kluba Filozofskog fakulteta

Ne propustite papreni studentski „party“ i aukciju veslač(ic)a u KSET-u

Tulum veslač(ic)a

Na tulumu možete iskusiti nešto papreno i neviđeno, kroz zezanciju upoznati nekog novog, „čagati", družiti se u odličnoj atmosferi i uz zabavu pomoći veslačkoj akademskoj zajednici.

Veslački klub Filozofskog fakulteta u Zagrebu (VKFF) u partnerstvu s Klubom studenata elektrotehnike organizira Tulum veslač(ic)a 3. svibnja 2016. u KSET-u. Studentski veslački tulum humanitarnog je karaktera, čiji je cilj kroz zabavu pomoći veslačkoj akademskoj zajednici.

Naime, u veslačku sekciju Filozofskog fakulteta nije uključen ni jedan profesionalni veslač, već se njihov rad temelji na entuzijazmu studenata volontera i potpori fakulteta. Potaknuti prošlim uspjesima na domaćim natjecanjima i željni novih uspjeha na izazovnijim međunarodnim natjecanjima, odlučili su sudjelovati na regati Sveučilišta u Varšavi 4. lipnja ove godine No sudjelovanje na takvoj regati svjetskog glasa zahtijeva velika novčana sredstva koja ne mogu samostalno podmiriti, stoga svaki novčić skupljen na tulumu u KSET-u ide u plemenite svrhe: financiranje odlaska posade VKFF-a na regatu u Poljskoj.

Na tulumu vas očekuje odlična zabava. Za živu glazbu pobrinut će se rastuće mlade zvijezde domaće glazbene scene: Dino Purić, Sorak i Nebo Roza, Gospođa, Ulanbator. Svirat će i pjevati različite žanrove, posebno moderni rock.

Dragulj je večeri Aukcija veslač(ic)a: kroz nadmetanje, počevši od simbolične cijene pristupačne studentima, prodavat će se veslačice i veslači s individualnim i specifičnim vještinama. Već sada možete na poveznici pogledati tko je na prodaju.

Sretni kupac osvaja društvo za ostatak večeri i besplatne sočne palačinke s hrpom namaza, dodataka i preljeva u palačinkarnici PAPA Štrumf, koje može iskoristiti sam ili sa svojim parom. Svaki kupac na taj način, osim što se može fino najesti, može upoznati jednu vrlo zanimljivu i zgodnu mladu osobu i s njom dobiti individualne savjete iz prve ruke o tehnici veslanja.

Ovo je odlična prilika da gosti tuluma vide nešto papreno i neviđeno, kroz zezanciju upoznaju nekog novog, čagaju, druže se u odličnoj atmosferi i uz zabavu pomognu veslačkoj akademskoj zajednici.

Čak i ako niste studenti i veslači, pozvani ste na papreni studentski veslački party!

Komentari na članak

Vezani članci

St!llness kset

Deseti rođendan St!llnessa

IZVJEŠTAJ: ST!llness ostvario ludilo plan za ludilo dan

Deseti rođendan obilježili su pjesmama sa svoja tri albuma "Sve što znam o životu odabrao je Dželo Hadžiselimović", "Globalno Zatupljenje" i "STIllness", a i pjesmama koje će se naći na četvrtom albumu, koji izlazi iduće godine.

Auguste

Intervju s Gordanom i Ivanom iz skupine Auguste

„Jednostavno nismo više osjećale zadovoljstvo pjevajući tuđe pjesme“

Strast prema glazbi i želja za izvođenjem pjesama na pozornici spojila je kantautorice Gordanu Marković i Ivanu Lulić u duo Auguste. Pet godina suradnje obilježavaju koncertom u KSET-u na kojem će publiku očarati prepoznatljivim dvoglasjem i melodijama svojih autorskih uradaka.

Good Vibrations -Stimulans, LIV, Distance or Die i Soundbringer

Good Vibrations

„Heavy metal party” uz Stimulans, LIV, Distance or Die i Soundbringer

Prigoda za čuti prvu teškometalnu grmljavinu u 2015. na Good Vibrationsu bit će u srijedu, 11. veljače.

Taylor Swift

Instagram godina iza nas

FOTO i VIDEO: Najdraže slike i profili s Instagrama iz 2015. godine

Pogledajte najzanimljivije Instagram profile i slike koje su nam se najviše sviđale u protekloj godini.

Ekonomijada u klubu Roko

Zabava u klubu Roko

„Ekonomijada”: Studentski tulum u suradnji s Captain Morganom

Prije početka nove runde kolokvija opustite se na tulumu Ekonomskog fakulteta uz promotivne cijene pića.