Tulum Veslačkog kluba Filozofskog fakulteta

Ne propustite papreni studentski „party“ i aukciju veslač(ic)a u KSET-u

Tulum veslač(ic)a

Na tulumu možete iskusiti nešto papreno i neviđeno, kroz zezanciju upoznati nekog novog, „čagati", družiti se u odličnoj atmosferi i uz zabavu pomoći veslačkoj akademskoj zajednici.

Veslački klub Filozofskog fakulteta u Zagrebu (VKFF) u partnerstvu s Klubom studenata elektrotehnike organizira Tulum veslač(ic)a 3. svibnja 2016. u KSET-u. Studentski veslački tulum humanitarnog je karaktera, čiji je cilj kroz zabavu pomoći veslačkoj akademskoj zajednici.

Naime, u veslačku sekciju Filozofskog fakulteta nije uključen ni jedan profesionalni veslač, već se njihov rad temelji na entuzijazmu studenata volontera i potpori fakulteta. Potaknuti prošlim uspjesima na domaćim natjecanjima i željni novih uspjeha na izazovnijim međunarodnim natjecanjima, odlučili su sudjelovati na regati Sveučilišta u Varšavi 4. lipnja ove godine No sudjelovanje na takvoj regati svjetskog glasa zahtijeva velika novčana sredstva koja ne mogu samostalno podmiriti, stoga svaki novčić skupljen na tulumu u KSET-u ide u plemenite svrhe: financiranje odlaska posade VKFF-a na regatu u Poljskoj.

Na tulumu vas očekuje odlična zabava. Za živu glazbu pobrinut će se rastuće mlade zvijezde domaće glazbene scene: Dino Purić, Sorak i Nebo Roza, Gospođa, Ulanbator. Svirat će i pjevati različite žanrove, posebno moderni rock.

Dragulj je večeri Aukcija veslač(ic)a: kroz nadmetanje, počevši od simbolične cijene pristupačne studentima, prodavat će se veslačice i veslači s individualnim i specifičnim vještinama. Već sada možete na poveznici pogledati tko je na prodaju.

Sretni kupac osvaja društvo za ostatak večeri i besplatne sočne palačinke s hrpom namaza, dodataka i preljeva u palačinkarnici PAPA Štrumf, koje može iskoristiti sam ili sa svojim parom. Svaki kupac na taj način, osim što se može fino najesti, može upoznati jednu vrlo zanimljivu i zgodnu mladu osobu i s njom dobiti individualne savjete iz prve ruke o tehnici veslanja.

Ovo je odlična prilika da gosti tuluma vide nešto papreno i neviđeno, kroz zezanciju upoznaju nekog novog, čagaju, druže se u odličnoj atmosferi i uz zabavu pomognu veslačkoj akademskoj zajednici.

Čak i ako niste studenti i veslači, pozvani ste na papreni studentski veslački party!

Komentari na članak

Vezani članci

Akcija "Žena ženi"

Humanitarna akcija

Akcijom "Žena ženi" pružite i vi potporu ženama s poplavljenih područja

Proširivši se društvenim mrežama, ova akcija nastoji mobilizirati sve žene koje su voljne pomoći drugim ženama s poplavljenih područja. Saznajte kako to možete učiniti!

Brucošijada FER-a

Brucošijada FER-a

Brucošijada FER-a najavila nova imena i privela kraju popis izvođača!

Saznajte tko će nastupati na najluđoj Brucošijadi u gradu!

36 urnebesnih prizora s Google Street Viewa - brzi vozači

Uhvaćeni nesvakidašnji trenutci na ulicama

FOTO: 36 urnebesnih prizora s Google Street Viewa

Googlova opcija pregleda ulica i prometnica u poznatim i manje poznatim nam gradovima odavno je izazvala odobravanja svih korisnika. Ipak, prikazi ponekad pokazuju i puno više, a u glavnim ulogama budu slučajni prolaznici.

Djevojka u vlaku

Kreativni savjeti

Učinite zabavnom vožnju gradskim prijevozom

Uz malo planiranja i kreativnosti, zaustavite vječnu dosadu u autobusima ili tramvajima.

Zajedništvo

Klub studenata Malo misto

Long Afterijada - humanitarni party Elektrijadaca i Primatijadaca

Nakon Elektrijade, Primatijade te uspješnog KSET-ovskog after partyja, after after party očekuje vas ovaj petak, 23. svibnja u Klubu studenata Malo misto, Ilica 54. Party ima humanitarnu notu.