Ljetna pozornica na Tomislavcu

Nastavljaju se besplatni atraktivni programi na Zagreb Classicu

Trg kralja Tomislava II

Nastavljaju se besplatni programi na Tomislavcu – publika će moći uživati u izvedbama ruskih skladatelja, vojnim marševima, ali i u djelima popularne glazbe, a zatim i u atraktivnom nastupu starih znanaca Zagreb Classica.

U subotu Moskovski kadeti, a već u ponedjeljak Simfonijski puhački orkestar Hrvatske vojske – nastavljaju se atraktivni programi na ljetnoj pozornici festivala Zagreb Classic!

U sklopu Dana Moskve u Zagrebu, koji se održavaju od 28. lipnja do 1. srpnja, ove subote, 29. lipnja, u 19:30 na pozornicu Trga kralja Tomislava stiže ansambl Moskovskih kadeta. Publika će moći uživati u izvedbama ruskih skladatelja, vojnim marševima, ali i u djelima popularne glazbe. Kadeti su uz brojne nastupe u Rusiji do sada nastupali u Italiji, Japanu, Hong Kongu, Španjolskoj, Njemačkoj, Ujedinjenom Kraljevstvu te u Kini. Po završetku ovoga njihova nastupa otvorit će se i umjetnička instalacija ruskog umjetnika Maksima Goshka.

A u ponedjeljak, 1. srpnja, u 21:00 na Tomislavac stižu stari znanci Zagreb Classica – članovi Simfonijskog puhačkog orkestra Hrvatske vojske pod vodstvom maestra Miroslava Vukovojca-Dugana. Uz soliste, sopranisticu Arijanu Gigliani Philipp i tenora Miljenka Đurana, orkestar izvodi atraktivni program: od Završnog kola iz opere Ero s onoga svijeta Jakova Gotovca preko Sunčanih polja Blagoja Berse, sve do Svečane uvertire 1812. Petra Iljiča Čajkovskog.

Ulaz je kao i na sve druge programe festivala Zagreb Classic – slobodan.

Komentari na članak

Vezani članci

Dječak igra nogomet

Plemenita akcija za djecu s poteškoćama u razvoju

Dani sporta na Trnju: poznati sportaši donirali dresove, treneri s KIF-a pripremili besplatne radionice

Malonogometni klub Trnje priprema bogat program kojem je u cilju inkluzija djece s poteškoćama u razvoju među njihove vršnjake, bezbrižno i veselo djetinjstvo te promoviranje sporta i zdravog načina života. Posjetitelje očekuju besplatne radionice, aukcija dresova, turniri u malom nogometu i košarci.

Most prema uspjehu, udruga O.A.ZA.

Projekt udruge O.A.ZA.

Besplatne edukacije Most prema uspjehu od mladih ljudi stvaraju poduzetnike!

Do 1. ožujka zaprimaju se prijave mladih u dobi od 18 do 29 godina na edukativni program udruge O.A.ZA. U sklopu njega upoznat će se s poduzetništvom, ali i razviti svoju društveno-poduzetničku ideju.

Note

Dan otvorenih vrata

Ri Rock i Savez udruga Molekula otvaraju svoja vrata, a posjetiteljima peku i pizze

Kroz par zanimljivih programa posjetitelji će moći poslušati probe za Music BOX (Ri Rock), poslušati prezentaciju o novom projektu Ri:Use i razgledati prostor radione, uživati u glazbenim poslasticama Radija Roža te se upoznati s akterima organizacija.

Radionica izrade svijeća

Događanja u Klubu Zona

Zbog velikog interesa ponavlja se radionica izrade svijeća

– Sudionici radionice naučit će kako samostalno izraditi svijeću, obojiti vosak, ali i dodati mirise i reciklirati stare svijeće i tako stvoriti korisnu dekoraciju u domu. – objašnjava voditeljica radionice.

Novinarska radionica u Zoni

Predavanja, zadaci i individualni rad

Renomirani novinari stižu na novinarske radionice u Klub Zona

U tijeku su prijave za tradicionalne novinarske radionice Mate Prlića u Klubu Zona. Održavat će se od 17. listopada do kraja mjeseca.