Najava koncerta

Marijan Ban i Diktatori u četvrtak u Vintageu

Ban u Vintageu

Najavljeni koncert trajat će oko 2 sata te će biti složen od starih hitova Daleke obale, ali i od pjesama novijeg datuma koje je Marijan Ban snimio sa svojim Diktatorima.

Ikona mediteranskog pop/rocka, Marijan Ban će u pratnji benda Diktatori u četvrtak, 21. siječnja održati premijerni koncert u tri godine starom rock klubu – Vintage Industrial Baru.

Marijan Ban, nekadašnji je lider Daleke obale – legendarnog, splitskog benda koji se zahvaljujući hitovima Ruzinavi brod, Tonka, Morska vila, Od mora do mora, Dok galebovi vrebaju, Marica, Noć je prekrasna, Četrnaest palmi, Roza, Ona zbori, Di si ti objavljenima kroz 90te godine, čvrsto usidrio u mladim i starim srcima njegove publike.

Osim po zaraznim hitovima, Daleka obala na čelu s Banom ostala je u sjećanju i kao vrhunska koncertna atrakcija. Tu staru naviku, Ban je zadržao i kasnije, nakon raspuštanja Daleke obale i formiranja solo karijere u kojoj ga već devetu godinu zaredom prati bend Diktatori. Njihova simbioza već godinama funkcionira tako dobro možda upravo zato što su članovi Diktatora i sami odrasli uz pjesme Marijana Bana i Daleke obale.

Najavljeni koncert trajat će oko 2 sata te će biti složen od starih hitova Daleke obale, ali i od pjesama novijeg datuma koje je Marijan Ban snimio sa svojim Diktatorima.

Pjesme o moru, galebovima, ženama, burnim noćima, palmama, brodovima i ljubavnim ožiljcima zatalasat će Vintage 21. siječnja.

Ulaz je 60 kn u pretprodaji te 80 kn na dan koncerta. Ulaznice u pretprodaji potražite u Dirty Old shopu (Tratinska 18) i na šanku Vintage Industrial Bara. Početak koncerta je u 21:30. Događaj možete pratiti na Facebooku.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti tulumare

Studentske zabave

Međimurci "feštaju" u Roku prije početka novog semestra

Udruga studenata Međimurja poziva studente da zajedno proslave kraj ispitnih rokova i početak novog semestra uz tamburaški sastav Lajk 3. ožujka u Roku.

U agoniji

Centar mladih Ribnjak

Nagrađivana glumačka postava predstave „U agoniji" vraća se na pozornicu, a na Studentskom možeš osvojiti ulaznice

Portal Studentski.hr nudi vam priliku da predstavu pogledate bez otvaranja novčanika. Sudjelujte u nagradnoj igri na našem Facebooku i saznajte više informacija.

Predstava "Spore"

Premijera u Kinu SC

Plesna predstava „Spore“ nadahnuta je imobilizacijskim učincima svakodnevnice

Pokret u plesu oslobođen je društvenih uvjetovanja i prepušten stvaralačkom samoodređenju. Tom se pretpostavkom vodi umjetnički kolektiv BADco prilikom stvaranja nove plesne predstave.

Ella Fitzgerald

Na današnji dan

Umrla Ella Fitzgerald, najveća jazz pjevačica 20. stoljeća

„Prva dama pjesme“, Ella Fitzgerald, svojim je osebujnim glasom izazivala divljenje na svakom nastupu. U povijest je ušla kao prva Afroamerikanka koja je osvojila prestižnu nagradu Grammy.

Zagreb Fantasy Convention 2016.

Zagreb Fantasy Convention

Zakoračite s vilenjacima, patuljcima, ratnicima i magovima u oživjeli svijet fantazije

Zagreb Fantasy Convention nezaboravan je događaj na kojem vas očekuju natjecanja u videoigrama i cosplayu, društvene igre, radionice, igraonice za djecu, vitezovi te kuhinja s autentičnom srednjovjekovnom hranom.