Najava koncerta

Marijan Ban i Diktatori u četvrtak u Vintageu

Ban u Vintageu

Najavljeni koncert trajat će oko 2 sata te će biti složen od starih hitova Daleke obale, ali i od pjesama novijeg datuma koje je Marijan Ban snimio sa svojim Diktatorima.

Ikona mediteranskog pop/rocka, Marijan Ban će u pratnji benda Diktatori u četvrtak, 21. siječnja održati premijerni koncert u tri godine starom rock klubu – Vintage Industrial Baru.

Marijan Ban, nekadašnji je lider Daleke obale – legendarnog, splitskog benda koji se zahvaljujući hitovima Ruzinavi brod, Tonka, Morska vila, Od mora do mora, Dok galebovi vrebaju, Marica, Noć je prekrasna, Četrnaest palmi, Roza, Ona zbori, Di si ti objavljenima kroz 90te godine, čvrsto usidrio u mladim i starim srcima njegove publike.

Osim po zaraznim hitovima, Daleka obala na čelu s Banom ostala je u sjećanju i kao vrhunska koncertna atrakcija. Tu staru naviku, Ban je zadržao i kasnije, nakon raspuštanja Daleke obale i formiranja solo karijere u kojoj ga već devetu godinu zaredom prati bend Diktatori. Njihova simbioza već godinama funkcionira tako dobro možda upravo zato što su članovi Diktatora i sami odrasli uz pjesme Marijana Bana i Daleke obale.

Najavljeni koncert trajat će oko 2 sata te će biti složen od starih hitova Daleke obale, ali i od pjesama novijeg datuma koje je Marijan Ban snimio sa svojim Diktatorima.

Pjesme o moru, galebovima, ženama, burnim noćima, palmama, brodovima i ljubavnim ožiljcima zatalasat će Vintage 21. siječnja.

Ulaz je 60 kn u pretprodaji te 80 kn na dan koncerta. Ulaznice u pretprodaji potražite u Dirty Old shopu (Tratinska 18) i na šanku Vintage Industrial Bara. Početak koncerta je u 21:30. Događaj možete pratiti na Facebooku.

Komentari na članak

Vezani članci

2Cellos u pulskoj Areni

Koncertni spektakl u pulskoj Areni

2Cellos i Zagrebačka filharmonija oduševili više od 8000 posjetitelja u Puli

U pulskoj Areni, gdje su 2Cellos nastupali prvi put prije pet godina i vinuli se u zvjezdano nebo, ponovno su srušili vlastite granice i postavili nove standarde za sve koji će ubuduće nastupati u tom veličanstvenom zdanju.

Akustični koncert Vatre u Tvornici kulture

Izvještaj s koncerta

FOTO: Akustično razgibavanje kralježnice na proslavi punoljetnosti Vatre

Akustičnom svirkom u Tvornici kulture Vatra je proslavila 18. rođendan. Zdravica, plesa i pjevanja iz sveg grla nije nedostajalo kako i priliči proslavi punoljetnosti benda.

Autach & Mor u Klubu

Jesen u Klub.u

Brutaljenje u Klub.u: Autarch & Moř

Nakon što su prije 6 mjeseci dupkom napunili Klub., Autarch&Moř se vraćaju na mjesto zločina.

IoT workshop

Radionica na FESB-u

IoT "geekovi" se okupljaju u sklopu SpliTech konferencije

Predviđa se da će iduće godine broj IoT-a zasjeniti broj mobilnih telefona. Stoga, ne propustite naučiti nešto novo i pridružite se na IoT workshopu.

st.tropez

#12 INmusic

Nizozemski St.Tropez dolaze na Hidden Stage INmusica

Nizozemska garage-punk četvorka St.Tropez zasvirat će na Hidden Stageu dvanaestog izdanja INmusic festivala u sklopu Europavox projekta.