„Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama”

„Lito ide mala”, a mi se pitamo koga vi ljubite

Hej, imamo li rok trajanja?

Romantična šetnja plažom ili seks u moru? Još je ostalo malo vremena da nam otkrijete svoja ljubavna iskustva s ljetovanja!

Možda vam je dosta odgovaranja na pitanja, ali naših nema puno i vrlo su jednostavna! Za sve koji ne znaju, Studentski.hr daje vam priliku da progovorite o ljubavi koja traje jedno ljeto, a možda i duže. U samo pet minuta možete nam dati odgovore na pitanja iz ankete koju provodimo u sklopu istraživanja Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama.

Dosada su nam solo ispitanici otkrili da se ne bi bunili da ih netko oduševi i uljepša im ljetovanje romansom. Glavnim prednostima, prema danim odgovorima, smatrate lijepo vrijeme koje omogućuje da puno vremena provodite vani, a jedna od najbitnijih je to što nema obaveza prema drugoj osobi. Imajući to u vidu, ne iznenađuje podatak da većina ljetnih romansi ne završi ozbiljnom vezom.

Iako je u američkim filmovima čest prizor romantična šetnja plažom i držanje za ruke, neki su nam ipak otkrili da je jedna od većih prednosti ljetne romanse seks u moru. Jeste li romantične duše koje smatraju ovakve rezultate neprihvatljivima ili ste sličniji onima koji su do sada dali odgovore? 

Ljeto je već počelo, a nas zanima hoće li vam biti toliko ludo i nezaboravno da morate uređivati galeriju na mobitelu sat vremena dok bude dovoljno pristojna da roditeljima pokažete slike s ljetovanja ili ćete ih možda upoznati sa srodnom dušom koju ste upoznali na odmoru. Još uvijek možete dati svoje odgovore, nešto naučiti ostale ili naučiti nešto iz tuđih iskustava, ali požurite jer anketa traje još kratko, stoga klik na poveznicu

Komentari na članak

Vezani članci

Vino

Diplomski rad

Poziv studentima vinoljupcima: istraživanje o konzumiranju vina u Hrvatskoj

Ukoliko ste student, relativno dobro govorite engleski jezik i, najvažnije od svega, volite piti vino, mogli biste jako usrećiti jednu djevojku.

rezultati istraživanja OTP banka

Rezultati istraživanja o financijskim navikama na fakultetu

Skromni hrvatski studenti žele se educirati i putovati

Studentski.hr i OTP banka proveli su veliko istraživanje financijskih navika studenata u Hrvatskoj. Kako upravljaju vlastitim financijama na fakultetu te koliko su upoznati s osnovama financijskih davanja, otkrilo ih je preko 1000. Žive skromno, a svoje bi posljednje novce iskoristili za edukaciju. Donosimo i druge zanimljive rezultate te imena dobitnika čiji su odgovori zaslužili novčanu nagradu.

Jasna Ožanić

Istraživanje Centra „Miko Tripalo”

Koliko mladi poznaju EU-institucije, a koliko se uključuju u procese donošenja EU-politika?

Kako bi podigao razinu svijesti mladih o koristima EU-a za mlade u Hrvatskoj, Centar „Miko Tripalo” pokrenuo je projekt Odredište EU-a: Budućnost mladih u Hrvatskoj. U sklopu projekta aktiviran je i upitnik za mlade koji će doprinijeti kvaliteti njegove realizacije.

https://pixabay.com/photos/marijuana-leaves-cannabis-green-3678222/

Marihuana i studiranje

ANKETA: Medicinska korist marihuane i njezin utjecaj na akademski uspjeh

Donosimo obrazloženje važnosti korištenja marihuane u medicinske svrhe, ali vas i pitamo konzumirate li je, kako ona utječe na vaše studiranje i zastupate li njezinu potpunu legalizaciju.

Čitanje

Znanstveni dokazi

Usvajanje čitanja dubinski mijenja strukturu mozga

Istraživanje je pokazalo da usvajanje čitanja i pisanja mijenja dubinske strukture mozga, što će pridonijeti liječenju disleksije i smanjivanju nepismenosti.