„Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama”

„Lito ide mala”, a mi se pitamo koga vi ljubite

Hej, imamo li rok trajanja?

Romantična šetnja plažom ili seks u moru? Još je ostalo malo vremena da nam otkrijete svoja ljubavna iskustva s ljetovanja!

Možda vam je dosta odgovaranja na pitanja, ali naših nema puno i vrlo su jednostavna! Za sve koji ne znaju, Studentski.hr daje vam priliku da progovorite o ljubavi koja traje jedno ljeto, a možda i duže. U samo pet minuta možete nam dati odgovore na pitanja iz ankete koju provodimo u sklopu istraživanja Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama.

Dosada su nam solo ispitanici otkrili da se ne bi bunili da ih netko oduševi i uljepša im ljetovanje romansom. Glavnim prednostima, prema danim odgovorima, smatrate lijepo vrijeme koje omogućuje da puno vremena provodite vani, a jedna od najbitnijih je to što nema obaveza prema drugoj osobi. Imajući to u vidu, ne iznenađuje podatak da većina ljetnih romansi ne završi ozbiljnom vezom.

Iako je u američkim filmovima čest prizor romantična šetnja plažom i držanje za ruke, neki su nam ipak otkrili da je jedna od većih prednosti ljetne romanse seks u moru. Jeste li romantične duše koje smatraju ovakve rezultate neprihvatljivima ili ste sličniji onima koji su do sada dali odgovore? 

Ljeto je već počelo, a nas zanima hoće li vam biti toliko ludo i nezaboravno da morate uređivati galeriju na mobitelu sat vremena dok bude dovoljno pristojna da roditeljima pokažete slike s ljetovanja ili ćete ih možda upoznati sa srodnom dušom koju ste upoznali na odmoru. Još uvijek možete dati svoje odgovore, nešto naučiti ostale ili naučiti nešto iz tuđih iskustava, ali požurite jer anketa traje još kratko, stoga klik na poveznicu

Komentari na članak

Vezani članci

Bikini

Na današnji dan

U Parizu predstavljen prvi bikini, prihvaćen tek kasnije

Bikini, jedinstveni komad odjeće bez kojeg je nezamislivo ljeto na plaži, svijet je prvi puta vidio 1946. godine.

Laganje

Neobično istraživanje

Tko najviše laže?

Najmanji postotak lažljivaca znanstvenici su utvrdili kod ljudi starijih od 60 godina, samo 1.5% lagalo je svakodnevno, dok 55% njih nije uopće lagalo.

naslovna

15 razloga

Otkrivamo zašto su štreberice idealne partnerice

Iako se u filmovima prikazuju kao najniži „sloj“ u srednjoj školi, djevojke koje uče postavljaju nove trendove. Pogledajte samo neke od razloga zašto bi upravo ona mogla biti tvoja potencijalna cura.

Ljubavni par

Međuljudski odnosi

Nova razina ljubomore koja razara ljubavne veze

Upoznajte bolje sebe, svog partnera i ono što vas usrećuje kada ste zajedno. Radite na tome, budite vi – vi – a ne netko drugi.

OECD

OECD-ovo istraživanje

Danska nudi najbolju kvalitetu života

OECD-ovo istraživanje životnog zadovoljstva, pokazalo je da su najzadovoljniji životom državljani Danske, Islanda i Švicarske.