„Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama”

„Lito ide mala”, a mi se pitamo koga vi ljubite

Hej, imamo li rok trajanja?

Romantična šetnja plažom ili seks u moru? Još je ostalo malo vremena da nam otkrijete svoja ljubavna iskustva s ljetovanja!

Možda vam je dosta odgovaranja na pitanja, ali naših nema puno i vrlo su jednostavna! Za sve koji ne znaju, Studentski.hr daje vam priliku da progovorite o ljubavi koja traje jedno ljeto, a možda i duže. U samo pet minuta možete nam dati odgovore na pitanja iz ankete koju provodimo u sklopu istraživanja Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama.

Dosada su nam solo ispitanici otkrili da se ne bi bunili da ih netko oduševi i uljepša im ljetovanje romansom. Glavnim prednostima, prema danim odgovorima, smatrate lijepo vrijeme koje omogućuje da puno vremena provodite vani, a jedna od najbitnijih je to što nema obaveza prema drugoj osobi. Imajući to u vidu, ne iznenađuje podatak da većina ljetnih romansi ne završi ozbiljnom vezom.

Iako je u američkim filmovima čest prizor romantična šetnja plažom i držanje za ruke, neki su nam ipak otkrili da je jedna od većih prednosti ljetne romanse seks u moru. Jeste li romantične duše koje smatraju ovakve rezultate neprihvatljivima ili ste sličniji onima koji su do sada dali odgovore? 

Ljeto je već počelo, a nas zanima hoće li vam biti toliko ludo i nezaboravno da morate uređivati galeriju na mobitelu sat vremena dok bude dovoljno pristojna da roditeljima pokažete slike s ljetovanja ili ćete ih možda upoznati sa srodnom dušom koju ste upoznali na odmoru. Još uvijek možete dati svoje odgovore, nešto naučiti ostale ili naučiti nešto iz tuđih iskustava, ali požurite jer anketa traje još kratko, stoga klik na poveznicu

Komentari na članak

Vezani članci

Margarita

Na današnji dan

Osvježavajuća margarita podsjeća na ljeto i nepregledne pješčane plaže

S obzirom na to da je tek veljača, a vi ste siromašan student koji neće tako brzo u Meksiko, dajemo vam alternativu. Pokušajte s cimerima, kolegama, mamom i tatom stvoriti najbolji recept za margaritu!

Nuklearna testiranja

Na današnji dan

Međunarodni dan borbe protiv nuklearnih testiranja

Iako se slavi tek nekoliko godina, činjenica da se obilježava Međunarodni dan borbe protiv nuklearnih testiranja ulijeva nadu da se ipak radi na promicanju mira i sigurnosti u svijetu.

Casablanca

Na današnji dan

Premijerno prikazana „Casablanca”, svevremenska holivudska priča

Ljubavna drama o zbivanjima tijekom Drugog svjetskog rata premijerno je prikazana na današnji dan 1942. godine. Moralne dvojbe, intrigantan ljubavni trokut i snažne rečenice „Casablancu” su učinile svevremenskim filmom.

Lubenica; izvor: https://pixabay.com/en/watermelon-woman-fruit-food-girl-869207/

Zrelo voće

Vodič za odabir najfinije lubenice

S ljetnim temperaturama došla je i potreba za osvježenjem. Uz nekoliko savjeta, postani majstor u odabiru najfinije lubenice i oduševi svoje prijatelje vještinom njezina serviranja.

Twitter

Sveučilišta i društvene mreže

Sveučilišta bi trebala koristiti Twitter kako bi se povezala sa studentima

Hoće li se Sveučilišta povezivati sa studentima putem društvenih mreža?