Nagradni natječaj

Lito ide i moraš biti fit? Čokolino ima hit!

Lino Čokolino Fit i Plus

Proljeće je stiglo, a s njime i prvi topli mirisi i misli o nadolazećem ljetu. I dok neki istražuju posebne planove prehrane i treninga, Studentski.hr i Čokolino pripremili su pravu fit kombinaciju doručka za studente. Nagradnim natječajem ovaj hranjivi obrok stići će na adrese 5 sretnih čitatelja portala.

Temperature rastu, a s njima i ozbiljne pripreme za ovogodišnju vruću sezonu. Većina studenata ima na umu dva posebno zahtjevna izazova: pripreme za ljetne rokove i kako postati fit u što kraćem roku s minimalnim odricanjem od fine klope. No, ne treba postati ovisan o oskudnim jelovnicima i aplikacijama za vježbanje, jer rješenje se, kao što dobro znamo, nalazi u doručku.

Ako ste započeli sa zdravom prehranom i intenzivnim treninzima, svakako se nastavite brinuti o svome tijelu. No, postoji obrok koji vam dozvoljava blagi odmak od proteinskih shakeova i kuhanog kelja. Jelo koje predstavlja pravi hit među studentima i posebnu uspomenu na djetinjstvo obogaćeno je magnezijem i vlaknima. Čokolino Fit možete unijeti u svakodnevnu prehranu bez straha da ćete ugroziti svoje pripreme za ljeto. Štoviše, riječ je o pravom fit obroku punom vitamina jer u odnosu na standardni Čokolino sadrži 30% manje šećera. Upravo on predstavlja zdravi doručak koji možete u dućanima pronaći na policama sa žitaricama.

A dok nam se približava plus u temperaturama, Čokolino donosi Plus i u studentske zdjelice. Obogaćen zobenim pahuljicama, corn flakesom, hrskavom rižom s čokoladom i vitaminima osigurava energiju za učenje i sve dnevne aktivnosti poput predavanja, treninga i ostalih hobija. Obrok prepun žitarica iznimno je hranjiv te predstavlja pravi izvor proteina u prepoznatljivom okusu iz djetinjstva – baš po ukusu svakog studenta.

Jednostavan za pripremu Lino Čokolino doručak neće vam uzeti puno vremena, a obogatit će vas energijom za cijeli dan. Jesti ga možete svaki dan, neovisno o tome živite li u domu ili stanu, blizu menze ili daleko od nje. Jer, sve što za jednu porciju Čokolina Fit ili Plus trebate jesu 2 decilitra toplog mlijeka i svega 5 žlica ovih slasnih pahuljica, a za pripremu je potrebno izdvojiti tek nekoliko minuta.

Idealan studentski obrok može se naći i na vašem jelovniku uz malo sreće. U suradnji s Podravkom Studentski.hr pripremio je nagradni natječaj kojim će 5 studenata moći osvojiti pakiranja Čokolino Fit i Čokolino Plus, ali i Čokolino zdjelicu. Uvjeti sudjelovanja jednostavni su, a s obzirom da lito ide, požuri se:

  • lajkati objavu ovog članka na Facebook stranici portala Studentski.hr
  • u komentaru objave u 2 – 3 rečenice opisati dragu uspomenu iz djetinjstva o Čokolinu te označiti jednu prijateljicu ili prijatelja s kojim bi podijelio/la vrećicu ove poslastice 
  • podijeliti objavu javno na svojem profilu.

Natječaj traje do 31. ožujka u 20 sati, a dobitnici će biti odabrani random odabirom te će imena sretnika biti objavljena u komentaru ispod objave na Facebook stranici dan poslije, odnosno 1. travnja.

U slast!

Komentari na članak

Vezani članci

Poplava u Zadru 2

Vremenske neprilike

VIDEO: Zadar pod vodom, ispiti odgođeni

Sa Sveučilišta u Zadru pristižu informacije o odgađanju ispita zbog nevremena koje je pogodilo grad.

FOTO

Studenti kreativci: Antonela Ožić Bašić

Unikatnim modnim kreacijama studentica pokrenula biznis – BijouxDiva Design

Antonela Ožić Bašić svoje kreacije krije pod imenom BijouxDiva. Pohvaliti se može sve brojnijim uspjesima i ostvarenim suradnjama, poput snimanja za Elle.hr ili titulom glavne dizajnerice modnih dodataka za Miss Dalmacije.

Studenti

Naučite glatko odgovoriti na najčešće pitanje upućeno studentima

Mogući odgovori na pitanje: „I, što ćeš nakon diplome?“

Koliko puta ste čuli pitanje: „Što ćeš nakon diplome?“ I koliko puta ste pomislili: „Da mi je kuna svaki put kad sam to čuo!“

Izvor: INA, Inicijativa za mlade

Privatni sektor

Osigurano preko 600 studentskih praksi u različitim tvrtkama i velikim kompanijama

Ne znaš kud bi sa sobom ovo ljeto? Uz mentore i vrhunske stručnjake INE ovo ljeto možeš odlično iskoristiti učeći i razvijajući nova znanja i vještine, a sve to u skladu s najboljim europskim standardima.

Predavanja na fakultetu

Intervju s Mislavom Magerlom

Aplikacija Izostanci na jednom mjestu za vas prati izbivanja s predavanja i seminara

Ova aplikacija može biti spas za sve one studente koji ne prate evidenciju izostanaka pa se često nađu pred egzistencijalnim pitanjem ostati ili otići s predavanja. Pitali smo tvorca aplikacije sve o njezinu nastanku, funkcioniranju i dosadašnjim pothvatima.