"Stand up show"

Konferencija „Fackup nights“ ponovno liječi neuspjeh

Fuckup nights

Osim na uspjehe, Studio Smijeha i Propuh odlučili su započeti novu godinu s osvrtom na neuspjehe i propuste u radu u 2016.

Nakon iznimno uspješne prve noći neuspjeha, comedy club Studio Smijeha i ProPuh ponovno djeluju. Naime, u Studiju organiziraju drugu noć neuspjeha 6. siječnja u 20:00 sati.

Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog dijeljenja poslovnih neuspjeha. Stotine ljudi posjećuju ove događaje koji se odvijaju u gradovima diljem svijeta te na svakoj večeri gostuju tri do četiri govornika. Ovaj zabavan projekt zaživio je i u Zagrebu.

Na drugom izdanju Fuckup nights Zagreb govorit će: Tamara Puhovski ispred ProPuha, Petra Bojić ispred WWFa, Danijela Čavlović vlasnica Studija Kairos B&B i Ivana Bare, bivša voditeljica Vladinog online tima, dok će voditeljsku palicu ponovo preuzeti Marina Orsag. Spoj stand up komedije i konferencije neuspjeha pokazao se kao pun pogodak, tako da vas i ovaj put očekuje vrlo zabavna večer. Nakon prezentacija slijedi završna diskusija i neizostavno neformalno druženje.

Preplavljeni informacijama o profesionalnom uspjehu koje svoju motivacijsku poruku crpe upravo opravdane postignutim i skrivanjem neuspjeha, ostaju odlučni pokazati i drugi dio medalje. Pritom govore o neuspjesima kao normalnim koracima na profesionalnom putu, ali i pojavama koje zahtijevaju podršku te pružaju vrijedne uvide. Cilj je vidljivost i rehabilitacija neuspjeha.

Studio Smijeha je jedno od rijetkih mjesta gdje se okupljaju profesionalci koji suvereno i samouvjereno javno govore o svom neuspjehu, a ProPuh je mala firma velikih ideja koja u mnoge svoje neuspjehe ne ubraja noći neuspjeha. Dođite, stoga, u što većem broju podržati ne(uspjeh). Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, a svoje mjesto možete rezervirati na broju 095/5103 129 ili e-mailom na ulaznice@studiosmijeha.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

VERN-ovi studenti idu u San Francisco

Studenti VERN-a na putu za San Francisco

Hrvatski studenti na globalnom natjecanju predstavljaju portal o izbjeglicama

Studenti VERN-a predstavit će u San Franciscu ideju o "news" portalu koji bi omogućio humanije viđenje izbjeglica te poboljšao odnos prema njima. Time ulaze u konkurenciju za prestižnu nagradu.

FAK-ov filmski kviz

FAK i Studio Smijeha pozivaju

FAK-ov Veliki filmski kviz 15. lipnja

Zainteresirani filmoljupci trebaju oformiti ekipu od najmanje dva i najviše četiri člana te se prijaviti na mail: info@fak.hr.

Beverly Hills 90210

Na današnji dan

Prikazana posljednja epizoda kultne serije „Beverly Hills 90120“

Serija je najpoznatija po tome što je riječ o prvom televizijskom projektu usmjerenom isključivo na tinejdžersku populaciju. S jedne je strane prikazivala modne trendove i izlaske, a s druge one teme pri odrastanju o kojima se malo tko usudio pričati naglas.

Bruce Lee

Na današnji dan

Bruce Lee tijekom opskurnih životnih epizoda otkrio ključ besmrtnosti

Na današnji dan rođen je najpoznatiji kineski glumac svih vremena. Još kao mladić opredijelio se za kung-fu, a spoj plesa i popularne borilačke vještine dao je dobitnu kombinaciju za ono što će Bruce Lee kasnije postati.

Vlatko Štampar u Lisinskom

Nastup u KD Vatroslava Lisinskog

Vlatko Štampar mnoge nasmijao forama o Međimurcima, muško-ženskim odnosima, svojoj visini

Rasprodana dvorana Vatroslava Lisinskog tresla se od smijeha zahvaljujući Štamparu i njegovim najboljim, probranim, žestokim, necenzuriranim forama.