Udruga studenata grada Splita

Klapa Sorelo osvojila naklonost publike i žirija na Festivalu studentskih klapa

Klapa Sorelo

Nijanse su odlučile o pobjednicima ovogodišnjeg izdanja Festivala studentskih klapa. Prvo mjesto i nagradu publike osvojila je klapa Sorelo. Na drugom i trećem mjestu našle su se klape Euterpa i Gradec.

U kinu Forum, u sklopu studentskog doma Stjepan Radić, 18. ožujka održalo se peto izdanje Festivala studentskih klapaPobjednici ovogodišnjeg festivala su:

  • 1. Mjesto – klapa Sorelo
  • 2. Mjesto – klapa Euterpa
  • 3. Mjesto – klapa Gradec

Nagrada publike dodijeljena je klapi Sorelo, a nijanse su odlučivale o pobjedniku. Klape Figurin i Falkuša također su dojmile sve prisutne. U nenatjecateljskom dijelu večeri nastupala je svima poznata klapa Grdelin, koja je bila kao šlag na torti cijeloj večeri. Ono što je posebno dojmilo sve prisutne jest nastup Eme Aničić koja je uspjela navesti cijelu dvoranu da pusti svoj glas pjesmom Željo moja izvođačice Doris Dragović.

Foto: Udruga studenata grada Splita

Udruga studenata grada Splita od srca se zahvaljuje svim klapama koje su joj pomogle u stvaranju nezaboravnih sjećanja. Ugodna večer zaokružila se domjenkom na kojem su se pjevači nastavili družiti uz pjesmu. Nedugo nakon punjenja trbuščića pršutom, sirom i vinom, klapaši su se nastavili uz ples u klubu Roko.

– Hvala barba Miki i Jarunskim Dvorima, Zags Caffe-u, Karlovačkom. Dalmacijavinu jer je osiguralo klapama osvježenje uz vječni Pipi. Hvala, Studentski Zbore Sveučilišta U Zagrebu na ukazanom povjerenju i financijskoj pomoći. Hvala našoj najdražoj banci, Splitskoj banci. Hvala, Studentski centre Zagreb na omogućenom prostoru za festival i domjenak. Posebno hvala našem najvjernijem sponzoru u svim projektima – Clubu Roko. – riječi su kojima organizatori zahvaljuju sponzorima na ostvarenju ovog divnog druženja.

Već sada se najavljuje novo izdanje za iduću godinu. Šesti Festival studentskih klapa obilovat će iznenađenjima.

Komentari na članak

Vezani članci

knksa

NA DANAŠNJI DAN

Svatovima u studentskom domu „Stjepan Radić” mladi par okrunio svoju ljubav

Bilo je to veliko slavlje za cijeli dom. Pripreme su trajale nekoliko tjedana. Ukrašavale su se sobe, prilazi, balkoni, hodnici.

Festival klapa

Udruga studenata grada Splita

Festival studentskih klapa ponovno traži mlade talente

Po peti put su otvorene prijave za sudjelovanje muških, ženskih i mješovitih klapa na studentskom festivalu u organizaciji Udruge studenata grada Splita.

Pobjednici 5. Istrian Tourism Competitiona

Studentsko natjecanje

Nakon rekordnog odaziva proglašeni pobjednici „Istrian Tourism Competitiona“

Partneri studentskog natjecanja „Istrian Tourism Competition“ među brojnim su ovogodišnjim natjecateljima odabrali one koji su najuspješnije riješili poslovne slučajeve. Donosimo imena pobjednika.

Veliko studentsko darivanje krvi 2016

Humanitarna akcija

Budi faca i sudjeluj u velikom studentskom darivanju krvi!

– Studenti su uvijek bili ti kojima nije bilo teško pomoći, zbog čega svih pozivam da dođu u srijedu u SC i svojim sudjelovanjem spase jedan život. – poručuje predsjednik Udruge studenata grada Splita.

UnisportFinals 2016. Futsal

UnisportFinals 2016.

Zagrebački studenti dominantni u gotovo svim sportovima

UnisportFinalsi 2016, koji su ove godine bili rekordni po broju natjecatelja, okupili su ekipe 14 visokoškolskih institucija. Zagrebački studenti osvojili su titulu sveučiliših prvaka.