Nagradni kviz

Dobitnici blagdanskog kviza „Najbolje oko adventa”

Zagreb advent spots

Blagdani su nam pred vratima, a s njima i vrijeme darivanja. Tvoj najdraži portal za tebe je pripremio poklone pod borom. Otkrivamo najoštrije oko našeg kviza, prave poznavatelje zagrebačkog adventa koji osvajaju lijepe nagrade.

Gradovi su već okićeni, ulicama se osjeća miris kuhanog vina, kobasica i fritula. Svi volimo to blagdansko vrijeme, finu hranu i hladne crvene nosiće, stoga nam nije teško prebaciti se u taj svečani duh. Ako se nas pita, Božić je najljepše vrijeme u godini. Ljubav je svuda oko nas, ljudi su dobre volje i sve pršti od pozitivne energije i uzbuđenja. Božić samo što nam nije stigao, snijeg samo što nije pao, a ti samo što nisi kupio poklone. Nemoj se brinuti, mi smo ovdje da ti olakšamo.

Studentski.hr pripremio je nagradni natječaj, preciznije kviz Najbolje oko adventa koji ste mogli igrati do jučer na našoj Facebook stranici. Sastojao se od 16 fotografija zagrebačkog adventa, s pitanjima vezanim uz fotografije. Trebali ste biti brzi i točani, a one najbrže i najtočnije nagrađujemo vrijednim nagradama:

1. nagrada: upad za nezaboravni ExitGames escape room za do sedam osoba osvaja Iva Ivković

2. nagrada: četiri ulaznice za Muzej iluzija osvaja Lara Divjak

3. nagrada:  poklon paket Studentskog.hr osvaja Anđelika Loborec

Nadamo se kako će vam naši božićni pokloni još više uljepšati ove blagdanske dane, a dobitnike molimo da nam se jave u inbox na našoj Facebook stranici.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Božić Town Hall

Advent u Koprivnici

Koprivnička bajka spremna je zabljesnuti u svom punom sjaju

Potaknuti odličnim odazivom građana Koprivnice i okolice na „Ljeto na Zrinskom“, gdje su svi zainteresirani mogli uživati u raznolikim sadržajima, Gradska je uprava odlučila sličan događaj organizirati i u zimskim mjesecima.

Gavella Fair

Započeo Gavella Fair

"Kazalište ima nezamjenjiv miris starih dasaka koji platno nikada neće imati"

Započeo je tradicionalni Gavella Fair, festival u kojem publika bira najbolje glumce ovog kazališta. Velika je novost ove sezone oformljavanje posebnog studentskog žirija koji će odabrati najbolju predstavu.

Adventsko klizalište by Žuti Mačak

Zimske radosti

Ukližite u blagdansku čaroliju sa Žutim Mačkom

Rasplesane maskote, klizačice, najpoznatija lica u gradu, DJ, disko kugla i brojna iznenađenja očekuju vas ispred glavnog ulaza u Arena centar.

Studentski.hr novi logo

Tebe tražimo!

7 razloga zbog kojih se trebaš pridružiti redakciji portala Studentski.hr

Ako ste još neodlučni i treba vam dodatni razlog da nam se pridružite, pogledajte što sve možete naučiti radom u našoj redakciji. 

Come to the dark side

Studentski.hr otvara svoja vrata voditeljima prodaje oglasnog prostora i administratorima

Voditelji prodaje i administratori, prijavite se za rad na Studentskom.hr!

Ako si zainteresiran za radno mjesto voditelja prodaje oglasnog prostora ili administratora, pošalji molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1.10.2014.