Nagradni kviz

Dobitnici blagdanskog kviza „Najbolje oko adventa”

Zagreb advent spots

Blagdani su nam pred vratima, a s njima i vrijeme darivanja. Tvoj najdraži portal za tebe je pripremio poklone pod borom. Otkrivamo najoštrije oko našeg kviza, prave poznavatelje zagrebačkog adventa koji osvajaju lijepe nagrade.

Gradovi su već okićeni, ulicama se osjeća miris kuhanog vina, kobasica i fritula. Svi volimo to blagdansko vrijeme, finu hranu i hladne crvene nosiće, stoga nam nije teško prebaciti se u taj svečani duh. Ako se nas pita, Božić je najljepše vrijeme u godini. Ljubav je svuda oko nas, ljudi su dobre volje i sve pršti od pozitivne energije i uzbuđenja. Božić samo što nam nije stigao, snijeg samo što nije pao, a ti samo što nisi kupio poklone. Nemoj se brinuti, mi smo ovdje da ti olakšamo.

Studentski.hr pripremio je nagradni natječaj, preciznije kviz Najbolje oko adventa koji ste mogli igrati do jučer na našoj Facebook stranici. Sastojao se od 16 fotografija zagrebačkog adventa, s pitanjima vezanim uz fotografije. Trebali ste biti brzi i točani, a one najbrže i najtočnije nagrađujemo vrijednim nagradama:

1. nagrada: upad za nezaboravni ExitGames escape room za do sedam osoba osvaja Iva Ivković

2. nagrada: četiri ulaznice za Muzej iluzija osvaja Lara Divjak

3. nagrada:  poklon paket Studentskog.hr osvaja Anđelika Loborec

Nadamo se kako će vam naši božićni pokloni još više uljepšati ove blagdanske dane, a dobitnike molimo da nam se jave u inbox na našoj Facebook stranici.

 

Komentari na članak

Vezani članci

SZ Pula

Nova suradnja

Studentski.hr se povezao sa Studentskim zborom Sveučilišta Jurja Dobrile iz Pule

Pratite najnovije informacije sa Sveučilišta iz Pule na portalu Studentski.hr te pratite na Studentskom.hr i sve o novim saveznicima u povezivanju cijele hrvatske akademske zajednice.

Pogled na grad s obale

Autentična adventska atmosfera

Najavljen najbogatiji blagdanski program u Istri – "Advent Poreč"

– Kroz bogat program i svakodnevne aktivnosti, Grad će, zajedno s partnerima i suorganizatorima, osigurati besplatne sadržaje i pregršt zabave za sve posjetitelje. – ističe gradonačelnik Poreča.

Božićne čestitke

Božićno darivanje

FOTO: Ideje za prekrasne božićne čestitke!

Donosimo Vam nekoliko ideja za prekrasne božićne čestitke koje će zasigurno razveseliti Vaše najmilije!

20 stvari bbc

Što ste vi čitali na Studentskom.hr

Top sedam najčitanijih članaka u 2014.

Na izmaku 2014. godine odlučili smo se malo pozabaviti statistikom i vidjeti što ste vi, naši dragi čitatelji, najviše čitali na Studentskom.hr u 2014. godini.

Come to the dark side

Studentski.hr otvara svoja vrata

(Budući) HR manageri, prijavite se za rad na Studentskom.hr!

Ako si zainteresiran za radno mjesto HR managera, bez obzira na prethodno iskustvo, pošalji molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1.10.2014.