Nagradni kviz

Dobitnici blagdanskog kviza „Najbolje oko adventa”

Zagreb advent spots

Blagdani su nam pred vratima, a s njima i vrijeme darivanja. Tvoj najdraži portal za tebe je pripremio poklone pod borom. Otkrivamo najoštrije oko našeg kviza, prave poznavatelje zagrebačkog adventa koji osvajaju lijepe nagrade.

Gradovi su već okićeni, ulicama se osjeća miris kuhanog vina, kobasica i fritula. Svi volimo to blagdansko vrijeme, finu hranu i hladne crvene nosiće, stoga nam nije teško prebaciti se u taj svečani duh. Ako se nas pita, Božić je najljepše vrijeme u godini. Ljubav je svuda oko nas, ljudi su dobre volje i sve pršti od pozitivne energije i uzbuđenja. Božić samo što nam nije stigao, snijeg samo što nije pao, a ti samo što nisi kupio poklone. Nemoj se brinuti, mi smo ovdje da ti olakšamo.

Studentski.hr pripremio je nagradni natječaj, preciznije kviz Najbolje oko adventa koji ste mogli igrati do jučer na našoj Facebook stranici. Sastojao se od 16 fotografija zagrebačkog adventa, s pitanjima vezanim uz fotografije. Trebali ste biti brzi i točani, a one najbrže i najtočnije nagrađujemo vrijednim nagradama:

1. nagrada: upad za nezaboravni ExitGames escape room za do sedam osoba osvaja Iva Ivković

2. nagrada: četiri ulaznice za Muzej iluzija osvaja Lara Divjak

3. nagrada:  poklon paket Studentskog.hr osvaja Anđelika Loborec

Nadamo se kako će vam naši božićni pokloni još više uljepšati ove blagdanske dane, a dobitnike molimo da nam se jave u inbox na našoj Facebook stranici.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Skijanje i zalazak sunca

Nagradni natječaj OTP banke

Jedna dobra priča vodi te na skijanje nakon praznika

Zimski praznici samo što nisu stigli, a tebe more uvijek isti problemi – imaš li na računu dovoljno za sve blagdanske poklone i užitke, kamo ići za Novu i zašto niti ove godine nećeš na skijanje nakon praznika. Stvari uopće ne moraju biti tako sive. Štoviše, mogle bi ih zabijeliti skijaške staze austrijskog Kitzbühela.

Božić kolumna

Bjonca

Što je Božić bez purice?

Ako ste se ikada pitali kako izgleda vegetarijanski božićni ručak kod bake, sada to imate priliku saznati iz prve ruke!

Veliki filmski kviz 16.

Započinje nova sezona FAK-ovog velikog filmskog kviza

Veliki filmski kviz gostuje na Trash film festivalu u Varaždinu

Nova sezona otvara se Velikim filmskim kvizom ni manje ni više nego u Varaždinu. U suradnji s Trash film festivalom, kviz će se održati 11. rujna u Atriju Županijske palače.

Gavella Fair

Kazališni festival

Na završnici Gavella Faira otkrijte koja je predstava zarobila duh publike

Željno iščekivana završnica Gavella Faira održat će se 17. lipnja. U odabiru najbolje predstave sudjeluje studentica Karolina Zelenika. Otkrivamo čime je zavrijedila ukazanu čast.

Santa drinking

Uživajte u božićnom miksu

Redakcija portala Studentski.hr izabrala najbolje božićne pjesme

Iako nas snijeg nije zasuo pa se božićni duh pogubio, redakcija vašeg omiljenog portala izglasala je najveće božićne hitove koji će vam vratiti uzbuđenje u srca.