Nagradni kviz

Dobitnici blagdanskog kviza „Najbolje oko adventa”

Zagreb advent spots

Blagdani su nam pred vratima, a s njima i vrijeme darivanja. Tvoj najdraži portal za tebe je pripremio poklone pod borom. Otkrivamo najoštrije oko našeg kviza, prave poznavatelje zagrebačkog adventa koji osvajaju lijepe nagrade.

Gradovi su već okićeni, ulicama se osjeća miris kuhanog vina, kobasica i fritula. Svi volimo to blagdansko vrijeme, finu hranu i hladne crvene nosiće, stoga nam nije teško prebaciti se u taj svečani duh. Ako se nas pita, Božić je najljepše vrijeme u godini. Ljubav je svuda oko nas, ljudi su dobre volje i sve pršti od pozitivne energije i uzbuđenja. Božić samo što nam nije stigao, snijeg samo što nije pao, a ti samo što nisi kupio poklone. Nemoj se brinuti, mi smo ovdje da ti olakšamo.

Studentski.hr pripremio je nagradni natječaj, preciznije kviz Najbolje oko adventa koji ste mogli igrati do jučer na našoj Facebook stranici. Sastojao se od 16 fotografija zagrebačkog adventa, s pitanjima vezanim uz fotografije. Trebali ste biti brzi i točani, a one najbrže i najtočnije nagrađujemo vrijednim nagradama:

1. nagrada: upad za nezaboravni ExitGames escape room za do sedam osoba osvaja Iva Ivković

2. nagrada: četiri ulaznice za Muzej iluzija osvaja Lara Divjak

3. nagrada:  poklon paket Studentskog.hr osvaja Anđelika Loborec

Nadamo se kako će vam naši božićni pokloni još više uljepšati ove blagdanske dane, a dobitnike molimo da nam se jave u inbox na našoj Facebook stranici.

 

Komentari na članak

Vezani članci

film

Nagradni natječaj

Europska komisija mladima pruža 7500 eura i mentorstvo priznatih redatelja za snimanje filma

Do 31. listopada zaprimaju se ideje za kratki film fokusiran na Europsku uniju. Finaliste će odabrati stručni žiri koji čine Dalibor Matanić te njegovi kolege redatelji iz Njemačke, Grčke, Poljske i Finske. O konačnom odabiru pet filmova koji će se snimiti i nagraditi sa 7500 eura, odlučit će građani.

Horoskop

AKO JOŠ UVIJEK NISTE DONIJELI NOVOGODIŠNJE ODLUKE, EVO SMJERNICA

VELIKI STUDENTSKI(HR) HOROSKOP

Nije kasno da promijenite planove i odluke za 2014. godinu. Posavjetujte se sa Studentskim.hr i saznajte kakva vam je prognoza za narednih 365 dana!

Božićne čestitke

Pisana magija

Sudjeluj u stvaranju božićne priče portala Studentski.hr

Studentski.hr osmišljava vlastitu priču o (ne)zgodama jednog vrckastog malca. Pričekaj uvod koji ćemo objaviti 17. prosinca, a onda nam pomozi s pisanjem nastavka.

Božićni ukrasi

Čudni i zanimljivi

Neobični blagdanski običaji

Osim dobro poznatih blagdanskih običaja, u mnogim se zemljama blagdani slave na specifičan način.

VEF

Kviz općeg znanja

Dođite na VEF, zabavite se i pokupite nagrade

Udruga studenata Veterine organizira prvi kviz općeg znanja u prostorijama Veterinarskog fakulteta. Prijaviti se možete u ekipama koje broje između 2 i 5 članova. Očekuje vas puno zabave, smijeha, a pobjednike, naravno, i nagrade.