Nagradni kviz

Dobitnici blagdanskog kviza „Najbolje oko adventa”

Zagreb advent spots

Blagdani su nam pred vratima, a s njima i vrijeme darivanja. Tvoj najdraži portal za tebe je pripremio poklone pod borom. Otkrivamo najoštrije oko našeg kviza, prave poznavatelje zagrebačkog adventa koji osvajaju lijepe nagrade.

Gradovi su već okićeni, ulicama se osjeća miris kuhanog vina, kobasica i fritula. Svi volimo to blagdansko vrijeme, finu hranu i hladne crvene nosiće, stoga nam nije teško prebaciti se u taj svečani duh. Ako se nas pita, Božić je najljepše vrijeme u godini. Ljubav je svuda oko nas, ljudi su dobre volje i sve pršti od pozitivne energije i uzbuđenja. Božić samo što nam nije stigao, snijeg samo što nije pao, a ti samo što nisi kupio poklone. Nemoj se brinuti, mi smo ovdje da ti olakšamo.

Studentski.hr pripremio je nagradni natječaj, preciznije kviz Najbolje oko adventa koji ste mogli igrati do jučer na našoj Facebook stranici. Sastojao se od 16 fotografija zagrebačkog adventa, s pitanjima vezanim uz fotografije. Trebali ste biti brzi i točani, a one najbrže i najtočnije nagrađujemo vrijednim nagradama:

1. nagrada: upad za nezaboravni ExitGames escape room za do sedam osoba osvaja Iva Ivković

2. nagrada: četiri ulaznice za Muzej iluzija osvaja Lara Divjak

3. nagrada:  poklon paket Studentskog.hr osvaja Anđelika Loborec

Nadamo se kako će vam naši božićni pokloni još više uljepšati ove blagdanske dane, a dobitnike molimo da nam se jave u inbox na našoj Facebook stranici.

 

Komentari na članak

Vezani članci

prejedanje

Savjeti

Kako spriječiti blagdansko prejedanje?

Prepun blagdanski stol lako bi vas mogao namamiti da izgubite osjećaj samokontrole. Prepoznajte jeste li podložni ovom efektu i na vrijeme ga spriječite.

Christmas crackers

Proslava Božića u svijetu

10 otkačenih božićnih tradicija diljem svijeta

Spaljivanje divovske slamnate koze, traženje božićnog krastavca i stavljanje u jaslice figuru osobe koja obavlja veliku nuždu, samo su neki od pomalo neobičnih božićnih običaja u svijetu.

Novi paviljoni na Savi

PREDSTAVLJAMO

Sve što morate znati o portalu Studentski.hr

Ideja nastajanju portala Studentski.hr, javila se zbog potrebe studenata za objektivnim informacijama koje se ne prilagođavaju interesnim skupinama i pritiscima trećih strana. Od samoga početka mišljenja smo da informativni sadržaj moraju kreirati sami studenti te da je potrebno obuhvatiti cijelu hrvatsku akademsku zajednicu s posebnim naglaskom na sveučilišne centre kao što su Zagreb, Split, Osijek, Rijeka i sl.

Festivus

Na današnji dan

Sretan vam Festivus, najveći rugalački antiblagdan!

Ukoliko ste ove godine grinchovski raspoloženi i sve vezano uz Božić i blagdane vam ide na živce, ne očajavajte. Danas imate priliku pokazati svijetu i bližnjima što mislite o tome.

Kuglica na boru

Božićne pjesme hrvatskih izvođača

VIDEO: Veselo kićenje bora uz nove domaće božićne hitove

Pavel, Psihomodo Pop, Auguste i brojni drugi donose drugačije ritmove za ovogodišnji ples oko božićnog drvca.